Douglas Beauty Wonderland, een ontdekkingsreis

Douglas Beauty Wonderland, een ontdekkingsreis

In Gezichtsverzorging & make-up, Lifestyle by Roryblokzijl4 Comments

Een ware ontdekkingsreis, dat was het event van Douglas onlangs in ‘The Garden of Amsterdam’. De locatie kende ik nog niet, maar is werkelijk wonderschoon. Duurzaam, groen en dus niet alleen goed voor je humeur maar ook voor je gezondheid. Want planten zuiveren niet alleen de lucht maar werken ook goed tegen stress. En laten we heel eerlijk zijn, willen we dat niet allemaal?

Beauty Wonderland

Dat doet mij denken aan de planten die ik zelf in huis heb staan. Omdat ik ‘vanaf de keukentafel’ werk vind ik het belangrijk om voldoende groen in huis te hebben. Waar ik eerst geen groene vingers had, gaat mij dat gelukkig steeds beter af. Maar goed, al het moois op de locatie van het prachtige event van Douglas dus. Met recht een ‘wonderland’, een Beauty Wonderland om precies te zijn. We mochten namelijk op ontdekkingsreis in de wondere wereld van beauty.

Douglas Beauty Wonderland, een ontdekkingsreis

Beauty is… enchanting

Denk aan de nieuwste merken en lanceringen. Vier werelden in een mooie, groene omgeving. Gevuld met beats, bites and drinks. Maar ook fun (de 360 video spinning booth was een ge-wel-di-ge ervaring! Zien?). Ik stortte mijzelf direct in de Douglas Candy Shop, want mijn oog (of mijn wimpers) viel direct op de nieuwste mascara van Benefit:ย Fan Fest Fanning & Volumizing. And my oh my! Wรกt een effect had deze mascara op mijn wimpers. Ik denk serieus dat dit mijn nieuwe favoriete mascara gaat worden.

Op ontdekkingsreis in de ‘Douglas Candy Shop’

Dat ben ik dan ook weer. Altijd – van huis uit – geleerd om eerst op te maken wat je hebt en dan pas iets nieuws te pakken. Dat gold natuurlijk in eerste instantie voor andere dingen, maar ik heb dat wel meegenomen in mijn leven. Daarentegen is het nu dan toch echt bijna tijd voor die nieuwe mascara (ik gebruik een mascara meestal niet langer dan drie maanden en ik denk zelf dat het een goede regel is) dus het is bijna ‘Fan Fest’!

Douglas Beauty Wonderland, een ontdekkingsreis

Take me to the candy shop!

Natuurlijk was in de Candy Shop nog veel meer moois te verkrijgen op het gebied van make-up trends. Denk aan insider tips van de aanwezige enthousiaste MUA’s, waar je zelf weer van leert. Inspirerend! Maar ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Want trek? Dan was er ook allerlei lekkers aanwezig bij de ‘candy truck’ (zoals ik het maar noem). Dorst? Bubble Tea is here for you. Tot afgrijzen van de 11-jarige dochter – die later mijn foto’s zag – was ik bij zowel het snoep als de Bubble Tea niet langgeweest (oeps).

Douglas Beauty Wonderland, een ontdekkingsreis

Op expeditie tijdens Douglas Beauty Wonderland

Ik had gewoon teveel aandacht voor al het leuks, zoals bij Douglas Bathstories, waar ik spontaan een hele fijne handmassage kreeg met een handcrรจme uit de fijne Douglas Home Spa collection en goede gesprekken had over de verzorging van je (lichaams)huid. Maar wat dacht je van een goede reiniging van je gezichtshuid? Erg blij met het nieuwste product van Estรฉe Lauder dat ik in mijn goodiebag vond: Nutritious2-in-1 Foam Cleanser. Dit product gebruik je als een dagelijkse reiniger (dat doe ik) of als wekelijks zuiveringsmasker. Reinigt niet alleen, maar zuivert diep en droogt je huid niet uit.

Douglas Beauty Wonderland, een ontdekkingsreis

๐ŸŽถI chase my beauty dreams to Douglas Beauty Wonderland ๐ŸŽถ

Mijn ontdekkingsreis zette ik voort naar zowel de Douglas Salon (allerlei nieuws op het gebied van haircare en hairstyling) en Scent Garden. Om bij het eerste te beginnen, wรกt ben ik blij met de ontdekking van het merk Fable & Mane. In mijn goodiebag vond ik tot mijn grote genoegen hรฉt product dat ik iedere dag gebruik: de leave-in conditioner. Ik breng het na het wassen aan (op handdoekdroog haar), want het maakt het niet alleen heerlijk doorkambaar, maar het hydrateert en zorgt ervoor dat mijn haar soepel in zijn natuurlijke slag valt. En de geur!!! Heerlijk exotisch en verslavend lekker. Ik zou dolgraag de complete lijn uitproberen… staat op mijn wishlist!

Douglas Beauty Wonderland, een ontdekkingsreis

๐ŸŽตI find my new scent when I start to dance in Douglas Beauty Wonderland๐ŸŽต

Zoals Douglas het zelf zegt: “Geen compliment is fijner dan te horen dat je zo lekker ruikt“. Nou, dat gaat heel goed lukken in de Scent Garden. Zelden zoveel genoten van de bijzondere geuren als deze signature scents waar we van konden genieten. En dat konden we thuis ook nog doen, want in onze fantastische goodiebag vond ik een aantal parfums waar ik iedere dag enorm van geniet. Je voelt ‘m al. Ik heb ze nog niet allemaal in gebruik genomen, maar wรกt geniet ik van Eilish No.2 en Alien Goddess Supra Florale. Het fijne is dat ik iedere ochtend ‘voel’ waar ik zit en op basis daarvan kies ik mijn parfum. Genieten!

Douglas Beauty Wonderland, een ontdekkingsreis

En zo is er nog vรฉรฉl meer dat ik wil en ga ontdekken. Houd mijn stories in de gaten op Instagram! Bestel of koop jij regelmatig bij Douglas?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

PS Het is altijd zรณ genieten van de mooie, originele events van Douglas. Het event van vorig jaar? De blogpost daarvan lees je natuurlijk ook hier…

 

Voor dit prachtige event ben ik uitgenodigd (thanks for the invite!) รฉn ik heb een geweldige goodiebag ontvangen (waar ik erg blij mee ben)