OVER RORY

Het leek mij leuk om dit eens een keer anders in te steken. Dus ik vroeg mijn beste vriendin sinds de peuterschool: “Wat komt in jou op als je mij zou moeten beschrijven?

Haar uitgebreide antwoord lees je hieronder.

Bruisend, dankbaar en bereid om aan zichzelf te werken.

Ik begin met ‘dankbaar’, dat – als ik het opschrijf – zo basaal lijkt. Maar het is niet de standaard dankbaarheid. Het is de ‘echt op elk klein dingetje’- dankbaarheid. Een ringetje wat ze op straat vindt, een ontmoeting met iemand (onbekend, beroemd, oud, jong, het maakt niet uit), uitnodigingen, samenwerkingen, een koekje bij de koffie, noem het maar. Rory is overal blij mee, oprecht verrast en heel dankbaar daarvoor. Ik ken niemand die hier in de buurt komt.

Dan haar ‘bruisen’. Ook hier stijgt ze boven iedereen uit die ik ken en geloof me, ik ken behoorlijk wat levenskunstenaars. Als ze in haar hum is – en dat is gaandeweg haar standaardmodus aan het worden – dan is er geen stoppen aan. Dan is ze de ‘life of the party’. Dan wil je in haar buurt zijn om mee te kunnen genieten.

En dan het ‘zichzelf onder de loep nemen’. Het leven is niet altijd makkelijk en we beginnen er achter te komen dat het wel altijd vóór ons is. Dat wil zeggen dat onze ’tegenvallers’ niet voor niets gebeuren en ons duidelijk maken waar we wél naar toe willen. Wekelijks hebben Roor en ik hier gesprekken over en zij is altijd bereid om haar neus naar de positiviteit en oplossingen te zetten. Dus blijf lezen. Je zal waarschijnlijk geïnspireerd worden“.

Muck, vriendin sinds de peuterschool

Over RoryPhotocredits: Cornelie Tollens / SAAR Magazine
Photocredits uitgelichte foto: Koffietijd

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer 71418547