Frozen Sisters Forever + winactie! (gesloten)

In Lifestyle by Roryblokzijl25 Comments

Frozen Sisters Forever? Do tell! Jaja, je kent het waarschijnlijk wel. Elk klein meisje weet meteen waar het over gaat als je alleen al de naam ‘Anna’ of ‘Elsa’ noemt. De naam ‘Olaf’ is ook niet geheel onbekend. Ik moet eerlijk bekennen. Ik heb dé film pas één keer gezien. Maar de extra scène waarin Olaf heel hard moet niezen en eerst zijn neus en later zichzelf – met uitzondering van de neus die hij vasthoudt – eraf blaast? Onvergetelijk, we hebben in geen tijden zo’n onbedaarlijke lachaanval gehad.

Frozen Sisters Forever

Maar die Frozen Sisters dus. Als je goed om je heen kijkt dan zie je dat je allerlei superleuke merchandise spulletjes kan kopen. Van lineaal tot potlood, van rugzak tot schoolbeker. En dat laatste … stond heel hoog op het wensenlijstje van onze kleuter. Want haar ‘oude’ beker van Hello Kitty heeft helaas wel zijn beste tijd gehad. Ook was het een ‘gewone’ schoolbeker, met een deksel die je er af kan draaien. En eerlijk is eerlijk. Dat zorgde weleens voor kleine lekkages in haar rugzakje.

Frozen Sisters Forever + winactie!

Rosti Mepal

Hoe anders is het met een ‘pop up’ schoolbeker zoals deze met een bijzonder leuk dessin, namelijk Frozen Sisters Forever van Rosti Mepal. De bijbehorende broodtrommel heeft een heel handig formaat. Ik kan er èn een broodje èn een appeltje (in partjes gesneden) in kwijt. Een degelijk kwaliteitsmerk. Een merk waar ik zelf voor kies. Stevige, duurzame, mooie producten waar ik achter sta. Want als je producten van dit merk koopt, dan weet je dat het goed zit met de kwaliteit. Dat is in ieder geval mijn persoonlijke mening.

Frozen Sisters Forever + winactie!

Copycat?

Hoe je het ook went of keert. Kinderen hebben een bepaalde voorkeur. En willen elkaar daarin graag nadoen. Op een positieve manier overigens. Want als je beste vriendinnetje zoveel plezier heeft van haar mooie schoolbeker. En je ziet dat het ‘pop up’-systeem eigenlijk heel fijn werkt. Dan is het eigenlijk toch wel heel leuk om zelf ook zoiets moois te hebben. Zeker als je eigen drinkbeker die je al jaren gebruikt toch wel zijn beste tijd heeft gehad. En kwalitatief toch heel anders in elkaar zit.

Frozen Sisters Forever + winactie!
(Frozen Sisters Forever, dit kleine meisje is er zó blij mee)

Schoonmaken

Als ik dan toch een nadeel zou moeten noemen? Het schoonmaken van de pop-up beker heeft wel iets meer om het lijf dan bij een ‘gewone’ schoolbeker. Toegegeven. Ik ben heel precies. Bij mij ligt de gebruiksaanwijzing dus echt enige tijd naast de gootsteen. Want met de hand afwassen vind ik prettiger dan het in de afwasmachine te doen. Wist je overigens dat dat wel gewoon kan? Misschien moet ik dat ook maar uitproberen. Overigens, dat ‘nadeel’ is eigenlijk meteen een heel groot voordeel. Want lekken met deze bekers? Dat gaat niet gebeuren.

Winactie!

En nu Sinterklaas bijna in het land komt – hij is nu nog heel even in Spanje, druk bezig met alle voorbereidingen – is dit toch wel een heel ideaal cadeau voor 5 december, vind je niet? Wat dan ook superleuk is, is dat ik een set van een lunchbox en pop-up schoolbeker van Frozen Sisters Forever mag weggeven! En natuurlijk hebben we niet alleen aan de meisjes gedacht, maar ook aan de stoere jongens. Want wist je dat ik óók een superstoer setje (de pop-up schoolbeker en broodtrommel) van Cars mag weggeven?

Frozen Sisters Forever + winactie!

Wat moet je doen?
  • Een like voor 40envoorheteerstmoeder vind ik heel erg fijn!
  • Laat hier of onder het Facebookbericht op de pagina van 40envoorheteerstmoeder een reactie achter welke set (pop-up schoolbeker en broodtrommel) je wilt winnen (Frozen Sisters Forever óf Cars).

Wat voor schoolbeker en broodtrommel gebruikt jouw kind?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

De winactie loopt tot en met 20 november. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht

Deze producten heb ik toegezonden gekregen