Wil je graag samenwerken? Dat kan!

Heb je (zakelijke) vragen? Wil je een samenwerking aangaan? Heb je een product of dienst waarvan je wilt dat ik er een open en eerlijke review over schrijf? Of wil je gewoon even praten? Dat vind ik leuk! Je kunt mij bereiken per mail. Op dit moment  ben ik bezig met het maken van een mediakit. Wel kan ik je inzicht geven in wat statistieken. Dat kan op aanvraag.

Wist je dat ik ook in opdracht schrijf? En niet alleen voor mijn blog maar wellicht ook voor jouw site? Zoek je een mooi, uitgebreid artikel en ook nog eens geschreven vanuit een persoonlijke invalshoek? Ik heb een schrijfstijl die veel mensen aanspreekt en ook nog eens prettig leest. Wil je vrijblijvende informatie?

Of wil je liever een mooie (carrousel) post op Instagram, een gekke Reel of juist een aantal stories. Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik houd van het maken van mooie content. Content met humor, echtheid en natuurlijk ook gewoon mooie foto’s.

Nieuwsgierig? Stuur mij een mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ik richt mij met mijn blog op vrouwen (al dan niet op latere leeftijd) die moeder zijn of willen worden, maar wist je dat ook jongere vrouwen en zelfs mannen mijn artikelen lezen? Ik schrijf inhoudelijke blogposts over reizen, uit eten gaan, koken (dit ben ik sinds de eerste lockdown gaan doen – uit kookboeken), leuke uitjes, gezichtsverzorging (op latere leeftijd), make-up en meer. En dat allemaal geschreven vanuit een persoonlijke invalshoek.

KvK-nummer 71418547


Photocredits: Cornelie Tollens

Disclaimer

Alle teksten en foto’s zijn van mijzelf en eigendom van 40envoorheteerstmoeder, tenzij anders beschreven. Deze mogen niet – zonder mijn toestemming – worden overgenomen of gekopieerd.

Een deel van de producten die op deze blog genoemd worden (zowel tekstueel als in beeld) heb ik toegestuurd gekregen van bedrijven. Dit zal altijd aangegeven worden door middel van onderstaand logo of door de tekst “Deze producten heb ik toegestuurd gekregen“.

Een bedrijf kan mij ook inspireren tot het schrijven van een artikel.

De content op 40envoorheteerstmoeder is gebaseerd op mijn persoonlijke mening.

Alle artikelen die eindigen met dit logo zijn gesponsorde artikelen en / of het betreft samenwerkingen met bedrijven:

disclaimer-2