De 5 best gelezen blogs tot nu toe!

In Babytalk, Persoonlijk, Zwanger! by RoryblokzijlLeave a Comment

Niet origineel misschien, maar wel interessant als ‘extra’ artikel tijdens deze dagen…mijn vijf best gelezen blogs tot nu toe!

Welke artikelen spreken jullie aan…en waarom?

Ik was er zelf ook al mee bezig. Als een soort van analyse. Eens kijken welke blogs men het meeste leest en proberen uit te vogelen waarom. Ik ben benieuwd welk soort artikelen jullie het meest aanspreekt. Of is het juist een mix van verschillende onderwerpen? Ervaar je ‘ruis’ als ik eens een uitstapje maak naar een heel ander soort artikel? Of zorgt dat juist voor een diversiteit die je aantrekt?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Feedback is heel erg welkom (altijd!) want daar kan ik juist weer van leren. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd? Nou, ik denk meer in de richting van een dag niet gelachen / genoten / gekheid gemaakt is een dag niet geleefd. Toch zijn dit soort dingen ook heel nuttig. Want altijd blijven leren. Jezelf blijven prikkelen. Is een doel op zich.

Op naar een 80up-feest?

Als ik doordenk. Over ouder worden. En jezelf blijven prikkelen. Dan heb ik geen idee hoe ik zal zijn als ik ouder word. Ik hoop oprecht dat ik mijzelf altijd zal blijven stimuleren. Om te lezen, te leren, informatie te vergaren. Maar ook: plezier te hebben, uitstapjes te maken, bezig te blijven met je lichaam. Of dat nu sporten is. Of een 80-up feest organiseren, hahaha! Maar zonder gekheid. Wat is daar eigenlijk mis mee? Op een ontspannen manier bezig blijven met de mooie, leuke, kleine en grote dingen in het leven. Bijblijven. Dat wil ik graag.

De vijf best gelezen blogs tot nu toe

Maar wat zijn nu die vijf best gelezen blogs? Ik heb ze uitgezocht.

Met stip op nummer 1: Wanneer komt de tweede?

Wanneer komt de tweede?

Nummer 2: Onmisbare tips voor jonge moeders in spe

Onmisbare tips voor jonge moeders in spé

Blog nummer 3: Op latere leeftijd zwanger: hoe ‘bevalt’ het?

Op latere leeftijd zwanger: hoe 'bevalt' het?

Nummer 4: 40up-feest, horror of pure joy?

40up-feest, horror of pure joy?

En last but not least: FAS (Foetaal Alcohol Syndroom)

FAS (Foetaal Alcohol Syndroom)

2014 was een mooi en creatief jaar, waarin ik veel heb geschreven (om en nabij 150 blogs). Het is ook het jaar dat vriendin en ik goed van start zijn gegaan met onze Milaboekjes. Wist je dat een aantal van onze kinderboekjes al verkrijgbaar zijn in geprinte vorm?

In 2014 heeft Nathan Jansen een prachtige nieuwe lay-out voor mij gemaakt! Dankjewel Nathan!

Terugkijkend ben ik ook ontzettend dankbaar voor de shout out van mijn nichtje Serena tijdens de Kerstdagen van 2013 en nu ook voor de vermelding in de superleuke blog van Sylvia Kuijsten!

En natuurlijk jullie heel veel dank! Voor het lezen van mijn blogs, het reageren en het volgen. Daar ben ik erg blij mee! Tot ziens 2014 en hallo 2015. Nieuw jaar, nieuwe kansen. “Everything is possible!“.

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Schrijf je in! En ontvang mijn artikelen direct in je mailbox.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]