Boost je zomer met de laatste Boots BFF Box

Boost je zomer met de laatste Boots BFF Box

In Gezichtsverzorging & make-up by Roryblokzijl12 Comments

De laatste Boots BFF-Box?!? Helaas, aan alle mooie dingen komt een eind. Nou, dat vind ik toch wat te negatief klinken. Het is natuurlijk jammer dat ik geen box meer ontvang (eerlijk is eerlijk), maar de mooie en fijne merken en producten blijven wel gewoon bestaan! En kun je gewoon online aanschaffen bij Boots of bij een van de Boots-filialen. Bij mij is en blijft de Boots apotheek en winkel in Utrecht trouwens favoriet!

Mira van Boots Utrecht

Dat komt natuurlijk ook door Mira – schoonheidsspecialiste, huidconsulente en tevens Boots verkoopadviseur – die ik in de loop der jaren beter heb leren kennen. Niet alleen heeft zij mij altijd supergoed geholpen, ze is ook nog eens heel gezellig om mee te kletsen én ze is erg kundig! Los van de ontvangst van de Boots BFF-Boxen mocht ik met enige regelmaat naar Utrecht komen voor een Observ-huidscan en ander huidverzorgingsadvies. En ook heeft ze mij een paar keer mooi opgemaakt. Dat zal zeker niet de laatste keer zijn geweest hoor Mira! Ik blijf je af en toe bezoeken in Utrecht.

Boots BFF-Box

Ik weet het, het is geweldig dat ik al die jaren de mooie producten heb mogen gebruiken die Boots in hun filialen voert. Soap & Glory is een van de merken waar ik altijd heel vrolijk van word. De kleurtjes, plaatjes en heerlijke geuren van hun producten zijn niet te versmaden en een waar feestje. De laatste paar boxen leerde ik ook steeds meer producten van het eigen merk van Boots kennen en dat was ook iedere keer weer een verrassing.

Boost je zomer met de laatste Boots BFF Box

Maar wat zit er nu in je laatste box, Rory

No7 zal ook iedereen wel wat zeggen. Genoeg mooie producten die ik heb getest, van huidverzorging tot make-up. Heel blij werd en word ik ervan. Wat er precies in deze laatste box te vinden was?

Soltan (Boots) Face Protect & Moisturise Suncare Cream 50+

Altijd fijn om te hebben, zeker in dit formaat (50 ml). Een pluspunt vind ik dat het een product is speciaal voor je gezicht (en ook SPF50+ met vijf sterren UVA-bescherming). Volgens het merk plakt het niet en trekt het snel in (dat heb ik nog niet kunnen uitproberen). Ook is het waterbestendig en verstopt het de poriën niet (prettig). Dat het dermatologisch is getest en hypoallergeen vind ik ook heel fijn. Het is een product dat geschikt is voor alle huidtypen. Ook bevat het een anti-oxidanten complex dat zorgt voor een goede bescherming en hydratatie van de huid.

No7 HydraLuminous Hydrating Fixing Mist

Ook zo’n product waarvan je denkt dat het je het niet nodig hebt, totdat je het ineens in je bezit hebt. Dat vind ik het fijne van zo’n box. Je leert allerlei merken en hun producten kennen, waardoor je meer probeert dan wanneer je zelf in de winkel zou gaan shoppen. Wat dit is? Fixing mist is een lichte nevel die je aanbrengt voor het bijwerken / fixeren van je make-up. Handig als je make-up wat langer ‘op zijn plaats’ blijft en dat je het niet de hele tijd hoeft bij te werken. Het maakt je look ook als het ware af, waardoor je huid fris en stralend oogt.

Soap & Glory Original Pink Fragrance Spritz

Is het niet altijd fijn om bij je te hebben? Een heerlijke spray voor je lichaam, oftewel een ‘body mist‘ en dan ook nog met de heerlijke ‘Original Pink’ geur? Wel fijn om wat afstand te houden tijdens het sprayen, zodat de nevel zich gelijkmatig verspreid over je lichaam. Handig om bij je te hebben na een dagje strand, van waaruit je meteen doorgaat naar een etentje of dansfeestje.

No7 Hydraluminous Eye Hydrator

No7 zegt: “Een hydraterende oogverzorging voor dagelijks gebruik. Geschikt bij vermoeide ogen en zorgt voor een wakkere en frisse blik“. Dat dus, én er zit 1% hyaluronzuur in. Daar was ik wel heel benieuwd naar. Ook omdat het een watergel-formule betreft (trekt snel in de huid). Eerlijk oordeel? Hij is fijn en zeker in de warme maanden. Maar dan wel wat mij betreft voor het slapen gaan, want ik vind het ietwat kleverig aanvoelen en je ziet ook echt nog een glanzend laagje om je ogen. Als je gaat slapen is dat geen probleem vind ik.

Boots Vitamin C Brightening Sleeping Mask

Een gezichtsmasker voor de nacht (en voor dat bedrag)? Dat wilde ik ook wel proberen. Bevat vitamine C en Yuzu extract (Note to self: de dag erna een goede SPF overdag aanbrengen) en voedt de huid. Zorgt ervoor dat je huid straalt, na 14 dagen gebruik. Dat laatste heb ik dan weer niet gedaan, omdat ik momenteel andere producten aan het testen ben. Maar ik heb het wel een paar keer gebruikt, want ik wil natuurlijk wel weten waar ik het over heb. Na een serum breng ik het – voor het slapen gaan – aan op mijn gezicht en hals. En inderdaad, als ik de ochtend erna onder de douche sta dan voel ik dat ik residu afspoel. Of mijn huid daadwerkelijk gaat stralen kan ik niet vertellen, wel dat dit product een goede prijs / kwaliteit-verhouding heeft.

Boots Vitamin C Sheet Mask with added vitamin C

Eerlijk is eerlijk. Een fijn sheetmask dat ook daadwerkelijk best goed op mijn gezicht past. Het residu uit het zakje heb ik op de (droge) huid van mijn benen en armen aangebracht. Het masker zelf bevat geen plastic (al zit het wel in een plastic verpakking) en brengt gemakkelijk aan. Het sheetmask voelt ook goed aan op de huid. Het blijft verrassend goed zitten, ondanks dat ik niet rustig op de bank heb gelegen (ik heb gefilmd tijdens de wachttijd van 15 minuten). Ook hiervoor geldt weer. Mijn huid is niet ineens zo glad als die van een 18-jarige, maar ik zag zeker wel een mooie glow.

No7 Advanced Ingredients Hyaluronic Acid Facial Capsules

Oe, deze had ik al eens eerder gebruikt, tot volle tevredenheid trouwens. Wat het zijn? Multi-moleculaire capsules voor het gezicht gevuld met hyaluronzuur en cameliaolie. Deze had Mira mij namelijk al tijdens een eerder bezoek aan het Boots-filiaal in Utrecht aangeraden. Bij gebruik verzacht het de rimpeltjes en het hydrateert de huid. Weetje: “97% van de vrouwen had na gebruik van de capsules een gladdere huid. Na 4 weken ziet de huid er gelift uit“. Hoe dat kan? Denk aan een specifieke formule en een zorgvuldige mix, dat vocht aantrekt en voor langdurige hydratatie van je gezichtshuid zorgt.

Hyalu… wat?

Hyaluronzuur is eigenlijk van nature aanwezig in het huidlichaam, maar de productie daarvan neemt af naarmate we ouder worden. Daarom is het fijn om huidverzorging te gebruiken waar dat in zit. Zoals in deze capsules. Wist je dat het materiaal voor 95% uit plantaardige en luchtdichte capsules bestaat? Zo komt er geen licht, lucht of plastic bij. Ook goed om te weten. Het product is volledig recyclebaar, dus na afloop kun je de capsule kwijt bij het gewone afval.

Boost je zomer met de laatste Boots BFF Box

Last but not least

Tot slot leek het mij leuk om de reviews op een rijtje te zetten, zodat je zelf – als lezeres – ook nog even terug kunt kijken van de eerste tot en met de laatste box zonder te hoeven zoeken op mijn site: maart 2022, december 2021, september 2021, september 2020, januari 2020, juni 2019, september 2019, oktober 2018 . Hierbij wil ik het team van Boots en MOOI The Agency bedanken voor het vertrouwen en alle mooie boxen die ik heb mogen ontvangen!

Wat vind jij van deze laatste Boots BFF Box? Welk product spreekt jou het meeste aan?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

 

Soltan (Boots) Face Protect & Moisturise Suncare Cream 50+ – 50 ml – € 7,99 

No7 HydraLuminous Hydrating Fixing Mist – 100 ml – € 16,99

Soap & Glory Original Pink Fragrance Spritz – 110 ml – € 5,99

No7 Hydraluminous Eye Hydrator – 12 ml – € 12,60

Boots Vitamin C Brightening Sleeping Mask – 50 ml – € 5,29

Boots Vitamin C Sheet Mask with added vitamin C

No7 Advanced Ingredients Hyaluronic Acid Facial Capsules – 30 stuks – € 22,99

 

Deze Boots BFF-box heb ik ontvangen

 

Helaas is deze box niet in zijn geheel te koop. Jullie kunnen wèl de producten los shoppen op de website van Boots (en check eens hun Instagram-pagina, of die van mij)

Wist je trouwens dat Boots ook een inspirerende nieuwsbrief waar je jezelf voor kunt aanmelden? Dan kun je op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, acties en ander leuk nieuws.