Winterfun met Boots, dan kom je de winter wel door! + WINACTIE BFF BOX

In Gezichtsverzorging & make-up by Roryblokzijl41 Comments

Winterfun? Met Boots apotheek? Ja! Wist je dat Boots al meer dan 160 jaar ervaring heeft in Health en Beauty? En alles in huis heeft op het gebied van gezondheid en welzijn? Ja, je leest het goed. In de allerlaatste Boots BFF box van het jaar tref je zulke fijne en leuke goodies aan. Daar kom je de winter zeker mee door. Het komt niet vaak voor dat ik nagenoeg alles meteen gebruik en test. Maar de inhoud van deze BFF box was wel héél goed afgestemd op mijn behoeften in deze koude, regenachtige tijd waarin je huid snakt naar hydratatie en je lichaam en geest toe zijn aan balans qua verzorging en comfort.

Winterfun met een hydratatieboost!

Laat ik bij het begin beginnen. Mijn enthousiasme over de hydratieboost van de fijne HydraLuminous Water Concentrate Gel van No7 kon ik al eerder niet onder stoelen of banken steken. Het sample dat ik tegelijkertijd bij de Hydraluminous foundation kreeg, was een treat voor mijn huid. Wow, hydratatie to the max. Ik kon dan ook mijn lol niet op toen bleek dat er nu gewoon een full size exemplaar in mijn BFF box te vinden was. Heerlijk voor die extra vochtboost onder je huidverzorging, zowel in de ochtend of avond.

Winterfun met Boots, dan kom je de winter wel door! + WINACTIE BFF BOX
Wow! Nu alle No7 Hydraluminous skincare producten te koop bij Boots voor maar € 10,- Online geldig t/m 1 maart 2020 (niet geldig i.c.m. andere acties)

Nummer één, één, één

En natuurlijk het top-item (voor mij) uit deze BFF winterfun-box. De (eerste klinisch bewezen) Dark Circle Corrector in de kleur Medium/Dark van No7 Laboratories. Ge-wel-dig. Een oogcrème die de huid onder je ogen nèt dat extraatje geeft. Die direct zichtbaar resultaat laat zien, maar ook lange termijn effecten oplevert. Een wakkere blik, vermindering van de ‘zakjes’ (klinkt leuker dan wallen, of toch niet?) onder je ogen en ook nog eens handig voor het verminderen van de rimpeltjes die langzaam maar zeker ontstaan naarmate je ouder wordt. Een fijn ‘aanbreng-systeem’ door de verkoelende massagetip (let op! Vergeet niet de flacon steeds terug te draaien naar de UIT-positie).

Wat zegt No7?

De verschijning van donkere kringen vermindert binnen 4 weken. Dr. Mike Bell, wetenschappelijk adviseur van No7, licht toe: “We weten dat veel mensen iets willen doen aan de donkere kringen onder hun ogen en dus zijn we op zoek gegaan naar de onderliggende oorzaken van dit huidprobleem, waar we met onze No7 technologie iets aan zouden kunnen doen.” Wat zijn nu de belangrijkste oorzaken van donkere kringen? Het lijkt een schot in open doel. De drie belangrijkste oorzaken zijn: ontsteking, hyperpigmentatie en een dunne / kwetsbare huid.

Winterfun met Boots, dan kom je de winter wel door! + WINACTIE BFF BOX
Hele fijne oogcrème / Dark Circle Corrector. Bovenaan zie je de (nu) ‘off’-stand, bij gebruik draai je die op ‘on’…

Hoe werkt het dan?

Je kunt kiezen uit twee kleuren: ‘Light/Medium‘ (helpt om blauwe en rode ondertonen te corrigeren) en ‘Medium/Dark‘ (helpt bruine en rode ondertonen te corrigeren). Ik heb online gekeken en gezien dat als ik van dezelfde No7 HydraLuminous-lijn de Moisturising Foundation in de kleur ‘Wheat‘ gebruik ik het beste voor de kleurvariant Medium/Dark kan kiezen. Bij ontvangst dacht ik oprecht dat de kleur te donker zou zijn. Maar bij het opbrengen viel mij op dat het eigenlijk juist heel goed werkt onder mijn ogen. Dat komt denk ik ook door de licht weerkaatsende deeltjes en de kleurcorrigerende pigmenten en parels die in de oogcrème zijn verwerkt.

Lofzang en aandachtspunt

Wat erin zit? Onder andere hyaluronzuur, caffeïne, zoethout, algenextract, vitamine C, sophora (vult de huid op en verstevigt deze. Kalmeert en verzacht en helpt de zichtbaarheid van hyperpigmentatie te verminderen). Valt er ook niet iets op te merken of blijft het bij deze lofzang? Een puntje van aandacht van mijn kant. Ik vind het wat dubbel om in de avond voor het slapen gaan een (oog)crème met een kleurtje aan te brengen. Voor mij is dat een reden om deze (verder hele fijne en goed werkende) oogcrème alleen in de ochtend aan te brengen.

Winterfun met Boots, dan kom je de winter wel door! + WINACTIE BFF BOX
Fijne box hè? Kaars erbij aansteken (rechtsonder zie je mijn favoriete WOO-candle) en lekker genieten

Winterfun? Ik ben juist een beetje uit balans

Wat ik de laatste paar jaren merk in de herfst- / winterperiode? Dat ik toch een beetje uit mijn hum ben. Uit balans. Die maanden zijn extreem druk, zowel qua blog(events) als met de feestelijke dagen. Evengoed zijn het juist de maanden dat ik meer naar binnen keer. Dat verdriet en emoties juist nog meer omhoog komen dan normaal. Dus het is een beetje ‘ambiguous‘ en ik heb daar best last van. Hoe fijn is dat je dan hulpmiddeltjes hebt om deze verschijnselen wat te ondervangen. Zoals deze fijne Aromatherapy Roller Ball Ylang & Mandarin van Botanics? Breng wat aan in je nek, bij je slapen en op je polsen. Het is niet alleen een heerlijke maar ook een kalmerende geur.

Sweet dreams…

Ook van Botanics en wederom heel fijn in deze periode in de winter is de Aromatherapy Night Pillow Mist Lavender & Sweet Marjoram. Iedere avond voor het slapen gaan spray ik wat op onze kussens om zo wat gemakkelijker in slaap te komen. Tip. Doe dit zo’n 5/10 minuutjes van te voren. Ik ben een buikslaper en als je dit vlak van te voren op je kussen sprayt dan is de geur net te sterk en heb ik het gevoel dat ik het ook daadwerkelijk op mijn gezicht krijg (en dat wil ik liever niet).

Winterfun met Boots, dan kom je de winter wel door! + WINACTIE BFF BOX
Zo’n roller wil je echt elke dag (ochtend en avond) gebruiken

Winterfun in de winter? Ga dan voor meer me-time

Ken je dat? Dat je ook het gevoel hebt dat je jezelf te kort doet? Met aandacht voor jezelf? In deze maanden in de winter is het vaak rennen en vliegen (boodschappen doen, brunches en diners in elkaar flansen, continu doorwerken en toch ook aandacht voor je gezin willen hebben) en voor je het weet sla je door. Wat meer tijd voor jezelf is zo slecht nog niet. Dat lukt prima met zo nu en dan een warm bad (zou ik veel vaker moeten doen). We gebruikten de Glow Bath Fizzer van Boots Live + Be Awakening. Dochterlief was wat teleurgesteld dat het badwater niet ‘My Little Pony‘-achtig roze werd en bleef en vroeg zich af of er ook een felroze/blauw/paarse variant bestaat. Bij deze Boots, bestaat ie ook? Mila houdt zich aanbevolen.

Even dansen in de body-mist

Ook prettig (al is het een product dat ik iets minder graag gebruik omdat ik al een volle – geurige – bodycrème opsmeer) is de vegan Boots Live + Be Beautiful Connection Body Mist. Hoe ik die dan precies aanbreng? In de badkamer in de lucht spuiten. Ogen dicht en er (ja, letterlijk) doorheen dansen. Zo krijg je een heel subtiele geur op je lichaam. Een goede optie als je geen geparfumeerde bodycrème of bodylotion gebruikt of wanneer je even geen zin hebt in een van je (wat zwaarder geparfumeerde) eau de parfums of eau de toilettes.

Winterfun met Boots, dan kom je de winter wel door! + WINACTIE BFF BOX

De winterfun Boots BFF Box

Brengt mij bij de laatste twee items uit deze fijne winterfun Boots BFF box. Denk aan handige attributen voor je gezicht. Mooimakers. Laat ik beginnen met deze hele mooie Kabuki Face Brush van No7. Houdt prettig vast, mooi formaat. En niet alleen geschikt voor je favoriete bronzer, maar ook voor je (setting) powder. At least, dat is wat ik ermee doe. Ik ben natuurlijk geen professionele MUA (Make Up Artist) maar geloof mij, ik leer iedere dag weer bij. En dat vind ik heel fijn.

360 graden

Heel nieuwsgierig ben ik naar de No7 Full 360 All-round Incredible Lashes Mascara in de kleur black/brown. Om twee redenen. Het borsteltje ziet eruit alsof het waanzinnige ‘lashes‘ kan creëeren èn ik vind het leuk om weer eens de kleur bruin/zwart uit te proberen. Dat maakt je oogopslag toch wat zachter denk ik dan wanneer je altijd maar zwart gebruikt. Het enige is dat ik momenteel de mascara van Honest Beauty gebruik (uit de goodiebag van het meest recente Douglas-event) en dat ik liever niet mascara’s door elkaar heen gebruik (dan ben ik het overzicht kwijt en ik vind het belangrijk om een mascara niet langer dan 3-6 maanden te gebruiken in verband met de hygiëne).

Winterfun met Boots, dan kom je de winter wel door! + WINACTIE BFF BOX
En deze Glow Bath Fizzer was een succes! Minime vroeg of ze die ook niet in My Little Pony-kleurtjes hebben

Whoop Whoop Whoop

Afijn, dit was in een notendop (een behoorlijk uitgebreide notendop I might say) de inhoud van de ‘Winterfun Boots BFF box’. Helaas is deze box niet in zijn geheel te koop. Jullie kunnen overigens wèl de producten los shoppen op de website van Boots. Ik ben erg blij mee met deze winter editie. Nog leuker is dat ik één van jullie blij mag maken met eenzelfde box! Whoop, whoop, whoop! Ja, je leest het goed.

WIN WIN WIN (winactie gesloten)
  • Laat in een reactie hieronder, of onder het Facebookbericht op mijn pagina weten dat je meedoet
  • Like de Facebook-pagina van 40envoorheteerstmoeder en die van Boots
  • En / of het Instagram-account van 40envoorheteerstmoeder en die van Boots
  • Delen van het bericht hoeft niet, maar mag uiteraard wel
  • Uit de deelnemers loot ik de winnaar / winnares
  • De winnaar krijgt persoonlijk bericht
  • De winactie loopt van woensdag 8 januari tot en met zondag 19 januari 00.00 uur.

Volg jij mij al op FacebookTwitter, of Instagram ? Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe artikelen en eventuele fijne winacties! Heb je trouwens mijn unboxing al gezien?

Word jij blij van deze winter Boots BFF-box en doe je mee met de winactie?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

 

Deze Boots BFF-box heb ik ontvangen

Wist je trouwens dat Boots ook een inspirerende nieuwsbrief waar je jezelf voor kunt aanmelden? Dan kun je op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, acties en ander leuk nieuws.

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]