I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

In Gezichtsverzorging & make-up by Roryblokzijl16 Comments

A sexy mother what?!? Ja ja, je moet even goed lezen hè? Geen scheldwoorden hier, wel een briljante woordspeling van een van de producten van het merk – Soap & Glory – uit de Boots BFF Box. Wist je dat Boots al meer dan 160 jaar ervaring heeft in Health en Beauty? En alles in huis heeft op het gebied van gezondheid en welzijn? Geweldige box weer. Ondanks dat ik die met vertraging heb ontvangen komt het helemaal perfect uit. As we speak typ ik dit vanaf onze veranda. Even lekker op een krukje genieten van de nazomer zon. Een Indian summer zoals ik dat wil noemen.

Wat is nu precies een Indian Summer?

H. en ik hebben diverse malen een discussie over de interpretatie hiervan. Strikt genomen spreek je over een Indian summer wanneer dat echt in het najaar plaatsvindt. Maar zoeken via vriend Google gaf mij de bevestiging dat je ook nu – begin september – hiervan mag spreken. Waarom ik dit koppel aan de BFF box van Boots vraag je? Nou, omdat ik er helemaal vrolijk van word en ik de fijne producten uit deze box associeer met een (na)zomer…

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

De BFF Box voor je (lichaams)huid en gezicht

Best wel gericht op make-up maar ook met een aantal huidverzorgingsproducten (er is zowel aan het gezicht als het lichaam gedacht. En laat ik vooral het eerder toegezonden ‘Firming Booster Serum’ van No 7 niet vergeten!) zorgt het voor een zonnig sfeertje in onze badkamer. En niet alleen dan. Gedurende de dag ga ik ook met een grijns alle momenten door. Vanaf ’s ochtends vroeg tot en met ’s avonds laat. Ja maar hoe dan Rory? Hoor ik je vragen. Ik leg het je even uit – stap voor stap – aan de hand van de fijne producten van bekende merken als No7 en Soap & Glory…

Step one van de BFF Box

De wekker gaat en je staat op. Het eerste wat ik doe is naar de douche lopen. Hoe fijn is het dat je in de vroege ochtend (voor mij rond half 7) al onder de douche kunt genieten van een zomers zoetige geur? Weg met de sleur en ‘Hello, good morning to y’all!‘. Verkwikkend. Ik kan niet anders zeggen. Dochtertje is er ook weg van en mag af en toe een klein bolletje schuim gebruiken. Deze ‘Call of Fruity Smart Foam Mouldable Shower Mousse’ van Soap & Glory makes your day. Aandachtspunt bij het eerste gebruik. Druk zachtjes op de knop want voor je het weet – ik spreek uit ervaring – heb je een bol van formaat meloen in je hand liggen. Smeer dat maar eens uit.

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

Korte nacht gehad wijffie?

Ai, de nacht was wat kort? Slecht geslapen. Verkeerde maanstand. Partner snurkte of kind was vaak wakker? Dat zie je wel aan je ogen. Of ónder je ogen beter gezegd. Gelukkig heeft No7 daar een sublieme oplossing voor: de ‘Hydraluminous Dark Circle Concealer’. Ideaal! Het is een dekkende en hydraterende concealer die de donkere kringen en andere vermoeidheidtrekjes prima kan verdoezelen. En zeker omdat het niet in de fijne lijntjes gaat zitten (belangrijk!).

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

Highlight en verdoezel

Maar die huid dan? Die er soms wat vaal en vermoeid uit kan zien? Ask no more. No7 heeft ook een ander product dat goed kan helpen bij dit euvel. Namelijk de ‘Custom Blend Highlighting Drops’. Meng een paar druppeltjes met je moisturizer (of foundation als je die gebruikt) et voilà een instant (na)zomer gloed valt je ten deel. Het ideale product dus om te mixen. Maar wil je alleen bepaalde punten van je gezicht accentueren? Gebruik het dan ‘as it is‘ en breng het rechtstreeks aan op die plekken van je huid.

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

Make-up your life

Verder met het gezicht. Ik moest altijd lachen om opmerkingen van moeders die vertelden “hun gezicht op te doen” (lees: make-up aanbrengen). Dat geldt zó niet voor mij. Dat wil zeggen. Ik vind het fijn (en heel belangrijk) om mijn gezicht goed te verzorgen. Maar qua make-up houd ik het op een simpele doordeweekse dag liever wat naturel. Laat dat nu perfect kunnen met de volgende items. Voor een schoolpleinmoment of thuiswerkdag (ok, dat is iedere dag) houd je het wat rustiger. Maar bij events, date-night, of feestje (voorlopig even niet) maak je jezelf – met dezelfde attributen – nét even wat meer op.

Gargamel van de Smurfen

Afijn, waar ik mee begin? De wenkbrauwen. Ik heb van mijzelf best aanwezige wenkbrauwen waar ik altijd erg blij mee ben geweest. Toch is het fijn om die ook goed te verzorgen en zelfs wat bij te werken waar nodig. Allereerst borstel ik altijd, echt elke dag mijn wenkbrauwen. Zodat ze er netjes en min of meer in vorm uitzien. Met de ‘Archery Brow Tint & Pencil’ van Soap&Glory kun je – ideaal – op twee manieren je brows bijwerken. Met het kleine precisie-penseeltje (te vergelijken met die waarmee je eyeliner aanbrengt) tip je subtiel de lege plekjes bij. Met het potlood breng je op een meer ‘blending‘ manier wat kleur aan. Perfect. Geen Gargamel (van de Smurfen) lookalike. Maar een subtiele look.

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

Ook in de BFF Box van Boots: Kohl Waterproof Eyeliner

Ga ik meteen verder met de ogen. Ik zweer bij zachte en makkelijk te blenden / vervagen oogpotloden. Ook hier weet Soap&Glory raad. De ‘Kohl Waterproof Eyeliner’ breng je makkelijk aan. Vervagen kan met een wattenstaafje of een speciaal kwastje. Heel handig trouwens is de ingebouwde puntenslijper in de dop. Ideaal! Wist je dat dit potlood jojoba-olie bevat en ook verrijkt is met het antioxidant vitamine E? Wat ik belangrijk vind is dat het niet irriteert aan mijn ogen. Na diverse malen testen kan ik dan ook zeggen dat het fijn aanvoelt bij mijn oogleden. Extra informatie: bevat geen dierlijke ingrediënten of producten afkomstig van bijen.

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

You Sexy Mother Pucker!

Dan komen we aan bij – letterlijk – het hotste topic van deze blogpost. De Soap & Glory ‘Sexy Mother Pucker Lip Plumbing Gloss’ (bevat natuurlijke en plantaardige oliën). Wow! Wat een ontdekking. Heel fijn dat ik een subtiele kleur heb ontvangen (briljante naam ‘Plumms Up‘) want je lippen reageren echt op deze plumbing lipgloss. Watskeburt? Zou je kunnen denken. Houd je vast. De kleine sponsdeeltjes zetten uiteen zodra ze je lippen raken en dát zorgt voor extra volume wat je ziet… en voelt. Want je voelt ze wel degelijk tintelen. De smaak vind ik ook heel bijzonder (chocolade). Een met recht sexy lipgloss. En zo ga je jezelf ook voelen. Je lippen zien er voller uit en voelen zacht aan.

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

Boost and firm your skin, baby!

Maar Rory, je hebt twee items nog niet benoemd? Dat klopt. Save the best for last? Dat kan persoonlijk zijn, maar het is ook bewezen. Voor dit specifieke ‘Firming Booster Serum’ van No7 hebben in Engeland 48.000 vrouwen binnen 24 uur op de wachtlijst gestaan! Just saying. Niet gek voor het nummer 1 skincare merk in Engeland. Wat het belooft? Een huid die er steviger uitziet en voelt. Dat willen we toch allemaal? Zeker diegenen die – net als ik – in their forties zijn (in mijn geval moet ik opbiechten dat ik sinds 13 september een kroonjaar heb bereikt).

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box

Wat een fijne BFF Box

Het serum dus. Het is speciaal gemaakt om de delen van je huid waar de zwaartekracht zijn werk doet en stevigheid verliest (zoals nek en kaaklijn) tot maar liefst vier keer extra te ondersteunen en verbeteren (dus nog meer dan de andere No7-serums). Het bevat ‘Matrixyl 3000+’, een krachtige anti-rimpel peptide technologie die zorgt voor een jeugdiger uitstraling van je huid. I want!, denk je dan toch? Je gebruikt dit product ónder je reguliere serum (en dag- of nachtcrème) elke ochtend en avond. Vanaf je kaaklijn werk je door naar boven en opzij (vergeet ook niet de huid rondom je mond en je nek). Dat doe je met de applicator overigens (fijn!) en het eventuele restant masseer je in met je vingers.

I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box
Hydrating Skin Paste van No7
Uh, je zei nachtcrème. Zat er niet ook een product voor de nacht in je BFF Box? Klopt! Wederom van NO7 een bijzondere Hydrating Skin Paste. Geschikt voor de droge huid. Ken je dat gevoel van een strak aanvoelende huid? Dit product breng je aan voor de nacht zodat het goed in kan werken op je huid. Het bevat Hydralock Complex (3 moleculaire groottes van hyaluronzuur) en een beschermende crème voor het vasthouden van vocht…
I am a sexy Mother Pucker! Boots BFF Box
Wat ik al zei. Een hele fijne box. Helaas is deze box niet in zijn geheel te koop. Jullie kunnen overigens wèl de producten los shoppen op de website van Boots. In mijn IG Stories heb ik bijna alle afzonderlijke items de revue laten passeren, maar ik kan ze natuurlijk nog wat vaker laten zien!

In welk product ben jij het meest geïnteresseerd en waarvan zou je meer willen zien in mijn IG stories?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Deze Boots BFF-box heb ik ontvangen

Wist je trouwens dat Boots ook een inspirerende nieuwsbrief waar je jezelf voor kunt aanmelden? Dan kun je op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, acties en ander leuk nieuws.

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]