WIN-actie: Dol op accessoires!

In Lifestyle by Roryblokzijl2 Comments

Dol op accessoires!

Accessoires. Ook al kan of wil je even wat minder uitgeven. Accessoires doen zoveel voor je outfit! Ik heb  jarenlang in de modewereld gewerkt en ik ben een van de gelukkigen die al die jaren dezelfde kledingmaat hebben gehouden – ja, ook na de zwangerschap. En ik ben altijd heel zuinig geweest op mijn kleding. Kleding was geen noodzaak voor mij, maar veel meer. Zelfs een hobby. Dus ik heb veel. Heel veel kleding, schoenen, tassen, accessoires.

WIN-actie!: Dol op accessoires!

(foto: Anna van @Meisjeblij

Met een lege koffer naar New York

Tijdens werkuren kon je mij uittekenen in (bijzondere) mantelpakjes, hoge hakken en mooie tassen. Maar altijd gecombineerd met accessoires. De meer bijzondere items nam ik juist mee vanuit het buitenland. Zo ben ik ooit eens met een volledig lege koffer (ja, echt waar! he-le-maal leeg) naar New York afgereisd. Al moet ik zeggen dat met name Victoria’s Secret, Abercrombie & Fitch en Ugg mijn koffer vulden. Een paar tripjes later waren het juist de vintage items uit de Greenwich Village-boetiekjes die mijn interesse hadden.

WIN-actie!: Dol op accessoires!

Schoenen! Sieraden!

Schoenen! Ook zoiets. Ik kijk niet naar wat ‘in’ is of ‘mode’. Vind ik helemaal niet interessant. Wat ík mooi vind, daar gaat het om. Aldus diverse stedentripjes naar Rome, naar mijn geheime adresje op de Via Nazionale waar ik – inmiddels – rond de tien paar hele bijzondere pumps vandaan heb gehaald. Of de hippe, relaxte schoentjes van die kleine winkeltjes op Bali. En de sieraden! De meest bijzondere items komen van een ieniemienie winkeltje in Legian (Bali).

WIN-actie!: Dol op accessoires!

Is die van mij? Gemaakt door @Meisjeblij

Ja, maar Rory, daar hebben wij toch niets aan? Nou ja, ter inspiratie misschien. Want als je goed om je heen kijkt, of juist op internet rondsurft. Dan kom je zo nu en dan pareltjes tegen. Een van de mooie accessoires-ontdekkingen was de “mutshave” van Original Mocros (lees hier mijn eerdere artikel) maar een recente ontdekking van mij betreft echt ontzettend leuke armbanden. Gemaakt door Anna. Oftewel @Meisjeblij. Deze armbanden zijn met liefde en zorg samengesteld. Ze zijn zacht. Ze zijn bijzonder. Ze zijn zelfgemaakt. En dat vind ik het bijzondere eraan. Makkelijk te combineren deze mooie pastelkleurtjes. Dus superleuk voor de zomer. Voorpret! En…voor de moeders onder ons met kleine kinderen. Hier kan nog wel eens wat mee gebeuren. En jij kan de eigenaresse worden van deze mooie armband!

WIN-actie!: Dol op accessoires!

(foto: Anna van @Meisjeblij)

WIN-actie

Hoe kan je deze prachtige armband winnen? Eenvoudig!

  • óf schrijf je in op mijn nieuwsbrief (rechts bovenin elk artikel).

én

  • Geef in een reactie (Twitter/Facebook/comment) op dit artikel aan , waarom juist jij deze armband wil winnen. Dat kan voor jezelf zijn of misschien wel voor een ander die je graag wat gunt.
  • Deze actie loopt tot en met 16 februari 2014.

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl