Stijl inspiratie: Moeder en dochter in luipaard print

In Lifestyle by Roryblokzijl26 Comments

Yup. Twinning (as I call it). Moeder en dochter samen in een kekke luipaard print? En dat voor best wel een budget prijs (en het er zeker niet aan af zien)? Ik kan dat. Nu ik wat vaker bij Bristol naar binnen loop (heb je mijn artikelen over lederen herenschoenen, suède kindersneakers en leuke sport outfits al gelezen?) zie ik ook dat ze behoorlijk ‘on trend‘ bezig zijn. Kijk maar eens wat vaker hun folder in als je wilt. Inspiratie genoeg.

Luipaard print is favoriet!

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik ‘mijn’ luipaard jurk al eerder had gespot bij PR-bureau PR4kids en dat ik er toen al helemaal weg van was. Maar hoe leuk is het dat de trend ook wordt doorgetrokken in de kinderafdeling? Want Mila roept het al héél lang: “Mama, mag ik ooit zo’n ‘bont’-jasje met luipaard print?“. Ik ben ervoor om niet téveel spullen in huis te halen (want zoals jullie weten loop ik wat vast met mijn opruim-issues).

Stijl inspiratie: Moeder en dochter in luipaard print
Gek doen, dat kunnen we samen heel goed. De jurk die ik draag èn het winterjasje van Mila is van Bristol. Onze haaraccessoires zijn van Zenner

Mama, mag ik ook ooit zo’n jas in luipaard print?

Daarentegen was dit té leuk om te laten liggen. En merk ik dat ‘minime‘ zó hard groeit dat er vanzelf heel wat kleding op de weggeef-stapel belandt. De balans komt er dus vanzelf. Hoeveel moeite ik er soms ook mee heb. Afijn, op de foto’s zie je wellicht haar blije blik al. Hoe leuk is het om te merken dat ze nu al een kleine fashionista is. Tasjes, accessoires, printjes en meer. Ze kan en wil er heel graag over meepraten.

Stijl inspiratie: Moeder en dochter in luipaard print
Hier zie je het jasje heel goed. Jurk is privébezit. Haarband is van Zenner

Op een goede manier afscheid leren nemen van spullen

Ze ziet mij natuurlijk ook iedere keer bezig. Met het testen van nieuwe huidverzorging, uitproberen van nieuwe make-up items. Passen en fotograferen van kleding, schoenen, tassen. Vergis je niet. Want wat ze óók ziet is mijn struggles om afscheid te nemen van items en spullen. En dat is denk ik ook prima en juist goed. Ik wil namelijk dat ze doorkrijgt dat het goed is om blij te zijn met wat je hebt en krijgt. Maar ook leert om op de juiste manier afscheid te nemen van mooie spulletjes, door jezelf te realiseren dat je er iemand anders een groot plezier mee kan doen. Dat iemand ná jou ook kan genieten van het moois waar je afstand van doet.

Stijl inspiratie: Moeder en dochter in luipaard print
Jasje: Bristol | Haaraccessoires: Zenner

Een luxepositie

Ik realiseer mij heel goed dat ik mij in een luxepositie bevind. Dat ik – overigens na járen van volhouden, hard werken en consistent kwalitatief goede content en beeldmateriaal produceren – mooie producten krijg toegestuurd. Mooie items zelf mag uitzoeken. Steeds meer betaalde opdrachten krijg. Daarentegen vind ik het ontzettend belangrijk om ook bij mijzelf te blijven. Niet zomaar alles te accepteren. Maar heel goed te blijven kijken èn voelen wat goed bij mij, mijn blog en mijn doelgroep past.

Stijl inspiratie: Moeder en dochter in luipaard print
Jasje: Bristol | Haarband en armbandjes: Zenner

Wat wil ik jullie laten zien?

In deze blogpost wilde ik graag laten zien dat twinning, of gewoon mooie, hippe kleding kopen voor je kind en jezelf niet per definitie heel duur hoeft te zijn. Natuurlijk is kwaliteit iets dat ik belangrijk vind en als ik naar deze mooie jurk en het jasje van mijn dochtertje kijk ben ik daar ook heel tevreden over. Een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Let wel, wij zijn heel precies en zorgzaam. Gaan niet ruig met onze spulletjes om en dat helpt natuurlijk ook om het langer mooi te houden (en er langer mee te kunnen doen).

Stijl inspiratie: Moeder en dochter in luipaard print
En hier zie je de waanzinnig leuke jurk goed. Je begrijpt vast wel waarom ik ‘m zo graag wilde hebben?

Zo moeder zo dochter

Maar zeg nou zelf. Hoe leuk is het dat je zo’n mooie – modische – jurk voor € 24,99 kunt scoren en een te gek winterjasje zelfs voor maar 19,99 (nu in de aanbieding bij Bristol. Zie de folder)? Wij zijn er in ieder geval allebei erg blij mee. Dochterlief omdat ze nu ‘net zo’n soort jas heeft als mama’. En ik omdat een luipaard printje een heel essentieel onderdeel uitmaakt van mijn garderobe. I love it.

Winkel jij weleens bij Bristol en wist jij dat ze zulke leuke collecties hebben?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

De jurk en de (meisjes) jas van Bristol heb ik uitgezocht en gekregen

De haaraccessoires voor mijzelf en Mila heb ik toegezonden gekregen van Zenner (saillant detail: Mila heeft nagenoeg alles in gebruik genomen). Prijzen variëren tussen de € 2,99 en € 4,99

 

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]