Urban Chic, ideaal voor in de herfst

Urban Chic, ideaal voor in de herfst

In Lifestyle by Roryblokzijl3 Comments

Wist je dat KAYA’s Urban Chic-collectie is geïnspireerd op ‘de stoere stad met fonkelende herfstlichtjes’? Automatisch moet ik terugdenken aan de lange weekenden die wij regelmatig hebben doorgebracht in Manhattan (New York). Een stad met allerlei leuks en lekkers – ik ben dol op food, wine én shoppen – die 24/7 ‘aanstaat’. Maar misschien heb jij er wel een heel andere associatie bij. En denk je juist aan Milaan (fashion), of Rome (tassen, schoenen, accessoires!) of Parijs (ook fantastisch in dit seizoen). Hoe dan ook… stad, glamour, stijlvol, trendy… Ik houd van deze stijl!

Stel je persoonlijke sieraad samen uit de Urban Chic-collectie

Hoe dan ook. Bij KAYA denken ze – bij de Urban Chic-collectie – aan stijlvolle herfstkleuren, zoals zwart, blauw en groen en dat gecombineerd met glanzende en stralende stainless steel sieraden. Ik mocht het een en ander uitzoeken en ik was blij verrast dat de prachtige sieraden in het echt nóg mooier zijn. Hoe tof is deze set met de kenmerkende ronde sailor sluiting? Ik vond het wel een mooie edgy twist geven om een mooie bedel toe te voegen aan de ketting (of de armband, al naar gelang je wens). Zo maak je jouw sieraad echt persoonlijk.

Urban Chic, ideaal voor in de herfst
Hoe vind je deze té leuke bedel?

Key piece

En dat is niet alles, want ik vond het eigenlijk heel tof om eens een ‘key piece‘ (geleerd van styliste Lonneke Nooteboom) te dragen, zoals deze toffe chunky armband – stainless steel – met bedel van een hartje. Ik zag dat je bij de gravure ook nog kon kiezen voor een symbool en dus koos ik voor de liefde, het hartje. Nu draag ík het, maar als de 11-jarige straks naar de middelbare school gaat dan mag ze deze armband ook omdoen. Ideaal, want deze armband blijft gewoon mooi! Zelfs als je ‘m onder de douche draagt.

Urban Chic to the max

Hoe is deze (Urban Chic) collectie nu eigenlijk ontstaan, vraag je? Volgens KAYA symboliseren de mooie herfstkleuren en fonkelende verlichting de warme, knusse herfstavonden tegen een achtergrond van natte, koude, donkere dagen. En dat is precies wat ik hierbij voel. Een beetje glitter, veel glamour en een mooie toevoeging aan mijn herfst- en wintergarderobe. Want combineren is heel makkelijk en maakt je dagelijkse outfit nét even verzorgder en pittiger.

Urban Chic, ideaal voor in de herfst

Urban Chic

Pittiger? Ja, want denk eens wat meer ‘out of the box‘. Ik doel bijvoorbeeld op een mix van wat chiquere kledingstukken met stoere elementen. Een leren jas over die ene bijzondere avondjurk. Of juist stoere sneakers onder een pailletten jurkje. En dan natuurlijk die outfit combineren met mooie accessoires zoals deze toffe sieraden. Warm groen, strak blauw of juist chique zwart. In combinatie met glanzend stainless steel maak je toch van elke outfit een feestje? Stoer, elegant, chique of toch casual met een twist… the sky is the limit.

Personaliseren is key

Personaliseren? Met een mooie gravure – naam of symbool – of juist een (aantal) bedel(s) voor aan je ketting of armband maak je er helemaal je eigen feestje van. Je creëert als het ware een statement necklace (of armband). En dat vind ik het mooie van alle sieraden van KAYA. Ze zijn tijdloos, makkelijk te combineren én een aanwinst voor je collectie accessoires. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik bewaar veel. Om het ook op latere momenten terug te laten komen.

Urban Chic, ideaal voor in de herfst

Wat zegt KAYA Sieraden? Mix & Match!

Authentiek, lokaal én met de hand gepersonaliseerd, daar draait de Urban Chic Collectie om! ” Dat begrijp ik wel. Ik schreef al eerder over de mooie sieraden van KAYA Sieraden . In deze specifieke collectie kun je dan ook goed mixen & matchen. Dat komt goed uit, want ik houd van combinaties maken en key pieces gebruiken als basis. Hence, mijn keuze voor de stainless steel armband (chunky bracelet) waar ik ook heel blij mee ben.

Voordelen van stainless steel

Het is duurzaam! Want het is een roestvrije staalsoort die zeer goed bestand is tegen corrosie. Je kunt deze sieraden jarenlang blijven dragen zonder dat ze hun glans verliezen. Een ander voordeel is dat het betaalbaar is (in vergelijking met goud of zilver). Een mooie keuze als je op zoek bent naar mooie en toch betaalbare sieraden. Nog een pluspunt is dat je gewoon kunt zwemmen of douchen zonder dat deze sieraden hun gouden- of zilveren kleur verliezen.

Urban Chic, ideaal voor in de herfst

Van wat voor materiaal zijn jouw favoriete sieraden gemaakt? En wat vind jij van deze leuke Urban Chic-collectie?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

De genoemde sieraden heb ik toegestuurd gekregen

disclaimer