Psssst, I’ve got a Sweet Rumour for you

In Gezichtsverzorging & make-up, Lifestyle by Roryblokzijl12 Comments

Let me tell you a ‘Sweet Rumour’. Sweet Rumour? Yes Ma’am. Ik heb het over ‘The Daily Nectar’, een nourishing ecologisch verantwoord alles-in-één schoonheidssupplement boordevol antioxidanten van Sweet Rumour Amsterdam, een nieuw beautymerk voor skin, body and mind, met de bijzondere missie om vrouwen zichzelf mooi te laten voelen. “Jezelf goed voelen in je eigen lichaam en huid is de toegang tot echte schoonheid. Want wat je van binnen voelt straal je uit naar buiten. Dat is zo. Dat is echt“.

Psssst, I've got a Sweet Rumour for you
Wát doet ‘The Daily Nectar’ van Sweet Rumour precies?

Wat The Daily Nectar doet? Het voedt je huid, lichaam èn geest van binnenuit. Een goede huidverzorging gaat namelijk verder dan alleen het gebruik van serums, crèmes en meer. Mel (Melanie Joubert) en Neja (Neja Morato Stucin)- de oprichtsters van Sweet Rumour – hebben samen met wetenschappers in circa twee jaar tijd op basis van dit principe een specifieke combinatie van voedingsstoffen voor de moderne vrouw ontwikkeld. Wat er precies in dit schoonheidssupplement zit? Denk onder andere aan hyaluronzuur, biotine, multi-vitaminen, vitamine B-complex (en nog veel meer).

We are all modern women #feelbeautiful

Moderne vrouw? Ja, in onze huidige tijd zijn we niet alleen multifunctioneel – en dus druk – bezig (als al dan niet werkende vrouw en / of moeder) maar hebben we ook te kampen met allerlei andere factoren zoals vervuiling (denk aan smog), stress (komt zoveel meer voor dan je denkt), UV-straling (de ozonlaag is een stuk minder dik dan vroeger) en meer. We nuttigen ook niet altijd even goede voeding. Nemen niet altijd de tijd om verse groentes te bereiden. Voldoende beweging komt ook weleens in gedrang.

Psssst, I've got a Sweet Rumour for you
Dit is een verpakking voor 1 maand (4 flesjes in een doosje)

Het doel?

Wat is nu precies het doel van het schoonheidssupplement The Daily Nectar? Een gezonde en stralende huid! Maar ook een immuunsysteem dat goed werkt. Een lijf met genoeg energie en natuurlijk een goede hormonale balans. Hoe krijgt een schoonheidssupplement als The Daily Nectar van Sweet Rumour dat voor elkaar volgens Mel en Neja? “The Daily Nectar stimuleert de stevigheid en elasticiteit van de huid, houdt je haar in goede conditie, je energielevel in balans. Maar geeft ook een boost aan je immuunsysteem en reguleert je hormonale balans. Ook richt het zich op de eerste tekenen van huidveroudering, schade door vrije radicalen en vermoeidheid“.

Psssst, I've got a Sweet Rumour for you
Tijdens de launch kregen we een fijne mocktail geserveerd, met als basis The Daily Nectar!

Mijn oprechte mening

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat is jóuw oprechte mening Rory? Laat ik eerst voorop stellen dat dit niet een ‘miracle cure‘ is. Wat je wèl zou kunnen merken is dat The Daily Nectar een positief effect heeft op je immuunsysteem. En dat je een – ik kan het niet anders omschrijven – ‘glow‘ over je krijgt. Een glans, een sparkle, een soort van natuurlijke filter. Maar natuurlijk leeft de ene persoon van zichzelf al wat gezonder dan de ander. Ik kan mij voorstellen dat het resultaat dan niet hetzelfde zal zijn.

Psssst, I've got a Sweet Rumour for you

Een ietwat ‘blurry’ selfie, maar wel eentje waarbij je – vind ik – wel de door mijn dochtertje genoemde gladde(re) huid ziet…

En wat ziet ‘minime‘?

Grappig genoeg vroeg ik vanochtend aan mijn dochtertje (7 jaar) of ze iets anders aan mij ziet nu ik al vier weken The Daily Nectar gebruik. Ze keek mij aandachtig aan en vertelde mij dat mijn huid er gladder uit ziet. Mijn haren een glans hebben. Vervolgens ging ze meteen weer verder met waar ze mee bezig was. Ook dat is het leuke van kinderen. Wel oprechte en totale aandacht maar daarna is het ook even klaar. Niets mis mee trouwens. Want kinderen vertellen de waarheid, zeggen ze toch altijd?

Iets met eczeem en vage lichamelijke klachten

Zelf was ik met name bezig met het eczeem waarmee ik helaas steevast in de koudere wintermaanden word geconfronteerd. Normaal gesproken het ene jaar op en rond een oog en het andere jaar om mijn mond (dermatitis perioralis). Dit jaar ben ik verrast met eczeem op en om beide oogleden èn om mijn mond. Ik kan helaas niet anders dan met hydrocortison crème smeren omdat ik er anders niet vanaf kom. Ook heb ik last van vage lichamelijke (waarschijnlijk stressgerelateerde) klachten, waardoor ik het momenteel echt even wat rustiger aan moet doen.

Psssst, I've got a Sweet Rumour for you
Aandachtig luisteren tijdens de launch van ‘The Daily Nectar’ van Sweet Rumour

Focus op het positieve

Ja, als ik alleen daarop focus dan schiet het natuurlijk niet op. Daarentegen kan ik ook kijken naar wat ik wèl zie. En dat is dus inderdaad – na de opmerking van mijn dochtertje ben ik eens goed mijn gezicht en haren gaan onderzoeken – een gladdere huid. Een glans over mijn haren. En bedacht ik mijzelf ook. Wat nu als ik níet dit supplement had genomen. Misschien was het dan al veel eerder ‘control-alt-delete’ geweest. Zowel voor mijn geest als voor mijn huid…

Teveel stress is niet goed voor je

Want man, wat heb ik een hoop stress ervaren. Begrijp mij niet verkeerd. Ik klaag niet. Ik heb het mijzelf aangedaan. Ineens móest ik enorm veel van mijzelf. Zowel privé als qua werk. Zat ik weer (veel) te hoog in het ‘is dit het nu’-gevoel wat bij mij in de wintermaanden toch weer de kop opsteekt. Zou het iets van ouder worden zijn? Dat je gewoon – ik zeg het maar open en eerlijk – veel meer sombere gevoelens hebt in de winter dan in je jongere jaren? Tel daarbij op dat de feestdagen sinds het overlijden van mijn moeder in 2018 ingewikkeld zijn en je bent klaar.

Psssst, I've got a Sweet Rumour for you

Langer testen maakt de resultaten beter zichtbaar

Wel wil ik ook eerlijk zijn en zeggen dat ik normaal gesproken meer van de lange termijn effecten ben. Ik houd voor mijzelf graag een langere periode aan om te kijken wat een supplement met mij doet. Daarentegen ben ik blij dat ik een 28-daagse voorraad van The Daily Nectar mogen testen. En vertel ik je daarom graag over mijn ervaring met een maand Sweet Rumour. We hebben het dan over vier flesjes van 105 ml elk. Normaal gesproken doe je een week met één flesje. Let op! Altijd goed schudden. Het handigst is het bijbehorende shotglaasje te gebruiken, waarmee je precies de benodigde hoeveelheid (15 ml) kunt afmeten (en dus innemen). Bij voorkeur bij het ontbijt. Na openen bewaar je het flesje in de koelkast!

Psssst, I've got a Sweet Rumour for you

Wat kost dat? En fijne korting!

Voor een verpakking voor een maand (doosje zoals je hierboven ziet bevat vier flesjes. Een voor elke week) betaal je € 69,-. Maar met code LAUNCH10 ontvang je 10% korting, gratis levering èn een shotglas voor de exacte dosering. Deze code is geldig tot en met eind januari 2020.

Ook een fijne wetenswaardigheid trouwens. Dit supplement is heel lekker van smaak (vind ik). Denk aan een bessensmaak. Je kan het eventueel mengen met water of een ander drankje. Ik vond het zelf prettig om het ‘straight‘ in te nemen. Vervolgens vulde ik mijn shotglaasje nog twee keer met water om zo alles daadwerkelijk binnen te krijgen (er blijft nog best veel aan het glaasje plakken).

Neem jij weleens een beautysupplement? En overweeg je om The Daily Nectar uit te proberen?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Voor de lancering van ‘The Daily Nectar’ ben ik uitgenodigd door Mel en Neja en Mariska Brook

Uitgelichte foto en selfie: photocredits Claudia Struijck en mijzelf

Alle overige foto’s: photocredits Mel en Neja van Sweet Rumour en Designrealamazingwork