Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders

In Lifestyle by Roryblokzijl5 Comments

SlingGrip? Onmisbaar? Nou nou. Waar komt dat nu weer vandaan? Gewoon, uit de praktijk. Sinds ik moeder ben geworden kleeft mijn smartphone aan mijn hand vast. Niet om te bellen, appen of om spelletjes te doen. Nee, om foto’s te maken van mijn kleine spruit. Con-ti-nu.

Spiegelreflexcamera of smartphone

Ja, ik weet dat een digitale spiegelreflexcamera (veel) mooiere en kwalitatief betere foto’s maakt. Maar heb je ‘m wel eens lang vastgehouden? Als je bijvoorbeeld een rondje Naarden-Vesting loopt? Zwaar! En los daarvan. Ook redelijk kwetsbaar. Bij een dagje strand gaat ie – bij mij dan – zeker niet mee.

Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders

Selfies, ussies, what’s next?

Maar ja. Die drang om foto’s te maken hè? En selfies of ussies (so to speak). Die blijft. Want als jonge moeder (ongeacht je leeftijd) wil je nu eenmaal alles vastleggen. Van eerste hapje tot eerste stapjes. Van schattig rompertje tot een complete ‘peuter-outfit-of-the-day‘. Het moét vastgelegd worden. En als het even kan graag direct vereeuwigd op Instagram.

Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders

Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders

 “Mila selluf doen

Over dreumessen en peuters gesproken. Komen we direct bij een heikel onderwerp aan. “Mama, ik wil zelf een foto maken“, “Mag ik de foto eens zien?“, “Mag ik even kijken?“. Je geeft je smartphone vrijwillig of hij wordt – en dat kan je echt niet vermijden – in een onbewaakt moment uit je handen gegrist. Tien tegen een dat hij op de bank, je schoot – of erger – op de grond belandt.

Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders

SlingGrip! Dé oplossing

Moeders, kinderen en smartphones, een ingewikkelde combinatie. Tot nu toe! Want mijn succesvolle nichtjes Larissa, Tara en Serena, hebben in samenwerking met Tighton.nl een ideale gadget ontwikkeld. Namelijk de SlingGrip! De SlingGrip bestaat uit twee delen. Aan de ene kant een elastiek waar je een aantal vingers doorheen kunt doen. Aan de andere kant een plastic plakkertje dat je op de achterkant van je telefoon (of je telefoonhoesje) plakt (en wat dan ook muurvast zit). En niet zomaar een SlingGrip. Ze hebben hem gepersonaliseerd. Een mooi woord laten printen op het elastiek: ‘SMILE’.

Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders

Waarom ‘SMILE’?

Natuurlijk is het leuk bij het maken van een selfie een mooie warme lach te laten zien. Maar de achterliggende gedachte is ook dat – in het tijdperk waarin nu eenmaal bijna iedereen continu vastzit aan zijn telefoon – het leuk is om tegen een mooi positief woord aan te kijken. Ik word er helemaal blij van. Hoe ik dat weet? Ik mocht namelijk een exemplaar reviewen (dank nichtjes!). Wat ik natuurlijk uitgebreid getest heb. Alleen èn met Mila.

Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders

De toegevoegde waarde?

Veel meer zekerheid. Je laat nu zeker niet meer zomaar de telefoon uit je handen vallen. Je hebt hem namelijk heel stevig vast. Doordat je jouw vingers onder het elastiek schuift heb je veel meer grip. Zelfs een peuter ‘kan de was doen’. Kijk maar naar de foto’s. Selfies maken? Gaat veel makkelijker nu je meer stabiliteit hebt. Ideaal voor moeders (en stiekem misschien ook voor de kinderen).

Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders

Wat kost dat?

Superhandig toch? Wil je er eentje bestellen? Bij Tighton.nl bestel je de SlingGrip. Normaal gesproken kost dit handige kleinood €6,95. Maar wanneer je de kortingscode smile gebruikt, krijg je €1,00 korting! De Smile SlingGrip kost dan nog maar €5,95. Wil je er meer bestellen? Als kado voor een andere moeder bijvoorbeeld? Kies dan voor een multipack (ook daar zijn fijne kortingscodes voor)!

  • Code 3pack voor een set van 3 SlingGrips voor €4,95 per stuk
  • Code 6pack voor een set van 6 SlingGrips voor €3,95 per stuk

Waarom een SlingGrip onmisbaar is voor moeders
Photo credit (deze foto): Kittehscupcakes

Ik ben om! En merk dat overigens ook aan de toename van de door mij (en door Mila) gemaakte foto’s. Tell me, wat vind jij van de SlingGrip? Is het ook iets voor jou?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen in je inbox? Schrijf je in!

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]