Twinning is winning! Doe je mee met de Le Chic-winactie?

In Lifestyle by Roryblokzijl20 Comments

Le Chic-winactie? Een Limited Edition ‘Mini-Me’ setje met shimmers en glitters van het mooie kinderkleding merk Le Chic winnen? En wat bedoel je precies met: “twinning is winning“”? Een zin om even te googelen. Dat is leuk om te zien wat er allemaal naar boven komt. Nog belangrijker, wat vind ík nu van het principe twinnen (als moeder en dochter – nagenoeg – dezelfde outfit dragen? Op zich iets wat ik – uit mijzelf – niet echt vaak heb gedaan. Het grappige is dat Mila het juist heel leuk vindt. Ik merkte het voor het eerst toen ik weer eens bij LaDress aan het shoppen was en zij constateerde dat het zo ontzettend leuk zou zijn als zij ook een soortgelijk jurkje zou mogen dragen.
Twinning
Onlangs nog bij een blogevent hadden we allebei een soortgelijk jurkje aan. Ook in andere opzichten doen we aan twinning. Als mijn dochtertje – op een reguliere schooldag – signaleert dat ik op maandagochtend een skinny jeans aan heb (en we hebben de avond van te voren een rokje klaargelegd?), dan wil zij ook een jeans dragen. Draag ik laarzen? Mila wil ook laarzen aan (ook met 25 graden overigens).
Twinning is winning! Doe je mee met de Le Chic-winactie?
De waanzinnig leuke shirtjes van Le Chic (met de teksten: “Little Princess” en “I love my little princess”)! Haarbanden en armbandjes van zowel Mila als mijzelf: Zenner (collectie KellyCaresseXZenner). Tutu’s: The Tutu Shop
Le Chic bestaat 10 jaar ?!?
Hoe leuk is het dan ook dat we twee ont-zet-tend leuke glitter & glamour shirtjes hebben ontvangen van het mooie kinderkledingmerk Le Chic! Wist je trouwens dat Le Chic 10 jaar bestaat? En dat ze daarom deze überleuke ‘mama & mini me‘ shirtjes hebben ontworpen? In het kader van ‘twinning is winning‘ vind ik dit setje een absolute winner. En los daarvan ook trouwens. Hoe leuk zijn deze teksten: “Little princess” voor het shirtje van je dochter. En “I love my little princess” voor jouw shirtje?
Shimmers and Glitters in twinning. Moms & Daughters in Le Chic
Wat dat betreft zijn mijn mini me en ik ook exact hetzelfde. Alles met glitter & glamour is geweldig. Hoe meer glans des te beter. Fantastisch te combineren dus! Casual met een skinny jeans. Glamour met een zwart jasje. Bijzonder met een prachtige tutu, matching haar accessoires en armbandjes. Oeps, twinning is winning is iets wat toch vaak bij ons voorkomt.
Twinning is winning! Doe je mee met de Le Chic-winactie?
Zijn ze niet énig?
Win nu deze fantastische Limited Edition Mini-Me set
Hoe gaaf is het dat ik een waanzinnige winactie voor jullie heb? Ik mag 2 setjes van deze geweldige shirtjes mag weggeven! Ga samen met je dochter op pad en shine in een écht Le Chic t-shirt vol glitter and glamour! Hoe het werkt?
  • Laat in een reactie hieronder, onder het bericht op mijn Facebook-pagina of onder het bericht op mijn Instagram weten dat je meedoet (like mijn pagina en / of Instagram-account)
  • Op Facebook: Post de leukste foto samen met jouw prinses onder de post op mijn Facebook-pagina en geef aan welke maat jouw meisje graag heeft. Het dames T-shirt is One Size Fits all!
  • Op Instagram: Post de leukste foto samen met jouw prinses, en tag @lechickidsfashion en @roryrj en geef aan welke maat jouw meisje graag heeft. Het dames T-shirt is One Size fits all!
  • Delen van het bericht hoeft niet, maar mag uiteraard wel
  • Uit de deelnemers loot ik 2 winnaars (elke winnaar ontvangt een setje van 2 t-shirtjes, voor haarzelf en haar dochter).
  • De winnaar krijgt persoonlijk bericht
  • De winactie loopt van 17 tot en met 24 oktober, 00.00 uur.
  • Belangrijke voorwaarde als je een van de winnaars bent: na ontvangst willen we graag een post op jouw Instagram zien van jou – samen met je dochtertje – in de Le Chic t-shirts! Mèt een tag van @lechickidsfashion. Dus zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat!

Volg jij mij al op FacebookTwitter, of Instagram ? Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe artikelen en eventuele fijne winacties!

Doe jij ook mee met deze superleuke winactie? 

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Het setje Le Chic glitter& glamour t-shirts hebben we toegestuurd gekregen

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]