Supervrouwen!

In Lifestyle by RoryblokzijlLeave a Comment

Supervrouwen!

Supervrouwen! Hoe kom ik nu daarbij? Ik heb het NL Supervrouwen-event bijgewoond. Ja, dit spreekt vast tot de verbeelding. Zeker als je het mooie logo ziet (in roze/wit) dan wordt je direct getriggerd. Het sprak in ieder geval tot mijn verbeelding, toen ik de advertentie in een Almeers dagblad zag staan. Voor ‘Supervrouwen’, een term waar je blij van wordt. Een fantastisch programma van 14 tot 22 uur; een keynote-speaker waar je u tegen zegt; leuke workshops; een netwerkdiner, modeshow; goodiebag. En dat dan ook nog op een mooie locatie in Soestduinen.

Je mag dit als zakenvrouw niet missen!

Dat is een van de headlines op de site van NL Supervrouwen . Ik wil dit nog sterker stellen, je mag dit als ondernemende (super)vrouw niet missen. Of je nu een moeder bent, een startende ondernemer, een ervaren ondernemer of een manager, dit is het moment om gelijkgestemden te ontmoeten en te leren kennen.

Nieuwsgierig blijven

Want wij – als vrouwen – weten als geen ander hoe belangrijk het is om te netwerken. Kennis delen is macht. Kennis vergaren en nieuwsgierig blijven in het leven is de kern van succesvol zijn. Maar het moet ook allemaal wel leuk blijven. En dat is de kracht van dit event. En waarschijnlijk de kracht van een event met allemaal inspirerende supervrouwen. Behalve nuttig, leerzaam, inspirerend is het gewoon een superleuke dag. Perfect samengesteld en georganiseerd door Wendy Broersen van Wennies Advertising .

Positieve flow

Het is denk ik de combinatie van nuttig en plezier die dit event zo inspirerend maakt. Keynote speaker Annemarie van Gaal straalt een enthousiasme uit waardoor je direct zin hebt om te ondernemen, letterlijk. De workshops zijn behalve informatief, ook interactief waardoor je meegetrokken wordt in de positieve flow. Netwerken is nog nooit zo makkelijk én leuk geweest. Ik kan hier zoveel over vertellen dat er ongetwijfeld nog een uitgewerkt deel twee volgt. ‘NL Supervrouwen, revisited’. Nieuwsgierig? Kijk eens op de site van NL Supervrouwen .

Wat heb ik hier aan gehad?

Ik stuiterde letterlijk de dag en nacht door. Zoveel inspirerende (super)vrouwen om mij heen. Het maakt de drempel heel laag om op iemand af te stappen. Geen groepjes waar je je niet in durft te mengen. Het programma zorgt ervoor dat je in beweging blijft. Het netwerkdiner was ideaal georganiseerd. Voor zowel het voor- als hoofdgerecht werd je geplaatst op basis van een tafelschikking waar over is nagedacht. Entertainment zoals de modeshow maakt het event behalve nuttig ook extreem plezierig. De prettig gevulde goodiebag. Kortom, het maakt mij blij! Alleen dat al is toch een investering waard?

NL Supervrouwen-event

Ben je al nieuwsgierig geworden? Zie jij jezelf als ‘Supervrouw’?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl