Doe eens gek: maak er wat moois van!

In Lifestyle, Persoonlijk by RoryblokzijlLeave a Comment

Doe eens gek: maak er wat moois van!

Haha, gewoon het eerste wat spontaan in mij opkwam. Het was een mooie dag; het zonnetje scheen. Manlief is thuis vandaag, dus ik kon om 9 uur weer los gaan in de sportschool. Vol energie aan de slag dus. Hoe vermoeiend sporten ook is, daarna kan ik er weer tegenaan. En toen dacht ik ook: het leven is wat je ervan maakt! Aldus mijn allermooiste (en kwetsbaarste, maar hé, het blijft een gebruiksvoorwerp) ring tevoorschijn gehaald, in combinatie met een simpele skinny, bikerboots en strak truitje en…on y va!

Eigenlijk, eigenlijk, eigenlijk

Eigenlijk is de to do-lijst enorm. In en om het huis is er altijd wat te doen; ik wilde aan mijn blog werken; solliciteren, voorbereiden voor het NL Supervrouwen-evenement regio Midden van morgenmiddag; vanmiddag eindelijk weer eens naar de kapper geweest. Kortom, doe eens gek: maak er wat moois van! Het stroomt allemaal! Ik stuiter als een klein kind door de dag heen.

Blijf lekker bezig

En daar is niets mis mee. Sterker nog, het houdt je scherp en bij de tijd. Niet dat ik bang ben dat ik blijf hangen ofzo. Maar ik vind het belangrijk om midden in de wereld te blijven staan. Mee te gaan met alle ontwikkelingen en daar uit te halen wat echt belangrijk is voor mij. En zo kwam ik uit bij het bloggen. Al jarenlang was ik aan het nadenken en nadenken. Maar doen, ho maar. En dat is zonde. Zonde van je tijd en zonde van de inspiratie die maar blijft hangen. Dus doe eens gek!

Maak er wat moois van!

En dat doe ik. En ik maak er wat moois van! Vanmiddag met man en kind naar de beste kapper van Amsterdam, Alessio Hairways geweest. Dat wil zeggen, ik ging naar de kapper, zij zijn lekker de stad gaan verkennen. Ons dochtertje loopt sinds een paar weken los, dus wat is leuker dan even de Albert Cuijp op en af te lopen. Althans, dat vind ik dan. Erna zijn we lekker een kroegje in gegaan. Wij voor een lekker drankje, mijn dochtertje voor haar eigen drankje (water met een tikje Karvan Cevitam). En ja, het is een doordeweekse dag. Maar doe eens gek: treat yourself!

Doe eens gek: maak er wat moois van!

Proberen jullie van iedere dag iets moois te maken?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl