Genomineerd! VIVA400 2016

In Lifestyle by Roryblokzijl6 Comments

Wow! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik het bericht per mail binnenkreeg van de VIVA-redactie. Het bericht dat ik dit jaar ben genomineerd voor de VIVA400 in de categorie Creatieven! In een enthousiaste mail – compleet met een persoonlijke felicitatievideo – vertelde Kirsten Steenvoort (Brandmanager VIVA) mij dat mijn verhaal opviel bij de redactie. Dat zij vinden dat ik volgens hen één van de vrouwen ben die heel goed weet wat ze wil, waar ze voor staat en dit weet om te zetten naar persoonlijke successen. Mag ik even? [Springt in het rond, maakt een vreugdedansje, zet een dansnummer op en loopt verhit weer terug naar de laptop]

Hi! Je spreekt met Tonny van het AD

Dat ik een dag erna werd benaderd door een journalist van het AD en hij mij vroeg om mee te werken aan een artikel over moeders op latere leeftijd, zorgde voor nóg meer feestvreugde. Al met al een behoorlijke boost voor mijn blog. Een niche-blog met een specifieke doelgroep. Een specifieke doelgroep die je wel moet weten te bereiken. Ik heb er alle vertrouwen in en in de flow gaat dat dan ook heel voorspoedig! En dat heeft ook weer zo zijn effect op onze Milaboekjes en het kinderyogabordspel! Fijn, want binnenkort komt ons tweede boekje (Mila’s brief aan de Sint) uit èn Meneertje Hoppiepap – uit ons eerste boekje – komt in pluche-vorm naar Nederland!

Very Inspiring Blogger Award

Het is zo fijn om ‘gezien’ te worden. Om een hoge gunfactor te hebben. Om mensen om je heen te hebben die je willen helpen. Waar ik precies op doel? Al veel eerder ben ik genomineerd voor een aantal andere awards, zoals de allereerste keer voor de Very Inspiring Blogger Award, door Petra die helaas niet meer blogt. Niet veel later werd ik genomineerd door Bianca van de blog Bianca Magielse voor de Blogtag Top drie (oorspronkelijk bedacht door de altijd leuke Sylvia Kuijsten). Maar ook voor de Liebster Award door Michelle van de blog ‘Waar ik voor wakker blijf’ en door Romy van Dochterlief. Romy heeft een fijne persoonlijke blog, geïnspireerd door haar dochtertje. Ze richt zich op dochters van alle leeftijden.

Genomineerd! Waardering en aandacht

Met die laatste drie nominaties heb ik alleen niet veel gedaan. Met name omdat er vaak een hoop vragen, antwoorden en acties aan gekoppeld zijn. Waarvan ik niet weet of dat nu echt goed bij mijn blog past. Daar zou ik mij heel schuldig over kunnen voelen. Maar ik kan ook gewoon dankbaar zijn. Blij ben ik natuurlijk altijd met deze aandacht. Deze nominaties. Deze waardering van andere bloggers. Dankjulliewel dus daarvoor!

Netwerken, anyone?

Maar het blijft niet bij afwachten. Je moet er wel wat voor doen. Dus probeer ik veel te netwerken. Let wel, niet netwerken om iets van een ander gedaan te krijgen. Nee, ik bedoel oprecht mensen leren kennen. Mooie gesprekken hebben. Misschien wel iets van die ander leren. Ook ga ik graag zo nu en dan naar events. Waar je de mensen van het desbetreffende merk en het PR-bureau spreekt. Gedetailleerde informatie over (nieuwe) producten krijgt. En ja, vaak ook een goodiebag. Iets wat zeker niet vanzelfsprekend is (vind ik) maar wel ontzettend fijn! De ideale manier om meer te weten te komen over de producten.

#VIVA400

En natuurlijk wil ik ook altijd bijblijven en aandacht hebben voor anderen. Voor mijn medebloggers. Voor andere bevlogen vrouwen, moeders, meisjes die allemaal ook veel moois te vertellen hebben. Dat probeer ik dan ook regelmatig te doen. Op deze manier heb ik het gevoel op een leuke manier ‘online’ contact met elkaar te hebben. Maar over de VIVA400 2016 dus. Het onderwerp van deze blog. Ik krijg regelmatig te horen dat ik te bescheiden ben. Dus ben ik zo vrij om het volgende te vragen. Ik zou het zó leuk vinden als jullie op mij willen stemmen! Waar dat kan vraag je? Hier is de rechtstreekse link. Dankjewel alvast!

Ben jij weleens genomineerd voor een award? En voor welke award?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]