Als je haar maar goed zit + WINACTIE

In Gezichtsverzorging & make-up, Lifestyle by Roryblokzijl39 Comments

Als je haar maar goed zit. Een kreet die ik altijd ben blijven onthouden. Ik weet niet eens meer of het van een liedje, reclame of wellicht uit een boek komt. Tegelijkertijd moet ik weer denken aan: “Je haar danst!“. Ik schreef al eerder over dansende haren. Maar nog niet over zijdezachte en glanzende haren. Een recente ontdekking waar ik heel blij mee ben.

Mijn haar is wel een dingetje

Jullie weten inmiddels al dat haar echt wel een dingetje voor mij is. Ik ben er behoorlijk mee bezig geef ik toe. Waar ik vroeger namelijk echt heel dik en vol haar had, is dat na een stevige burn-out, veel stress en een zwangerschap wel (veel) minder geworden. Begrijp mij niet verkeerd. Ik ben heel blij met mijn haar, zeker omdat ik er nog veel complimenten over krijg.

Als je haar maar goed zit + WINACTIE
Vóór

Burn-out, stress en zwangerschap

Maar toch kan ik niet negeren dat de conditie van mijn haar – door het bovenstaande en – door het ouder worden verandert. Daarom ben ik ook zo enthousiast de Oenobiol-beauty supplementen (Hair support volume, voor sterk en vol haar) aan het testen. Nu bijna drie aaneengesloten maanden. Maar omdat nieuw haar 3 tot 6 maanden nodig heeft om zich te ontwikkelen, wil ik dit product graag 6 maanden testen om een zo goed mogelijke, gedegen review te kunnen geven.

Als je haar maar goed zit + WINACTIE
En ná. Een stuk gladder en minder piekerig

Je haar aanpakken vanaf de buitenkant

Dat is een werking van binnenuit. Maar wat zou je nu ‘aan de buitenkant’ kunnen veranderen om je haar die mooie glans, dat zijdezachte gevoel en mooie uiterlijk te geven? Waar ik – eerlijk is eerlijk – al verschillende budget serums heb uitgeprobeerd. Had ik nog niet iets gevonden waar ik echt super enthousiast over ben. Natuurlijk hangt het ook van de samenstelling af. Soms voelde het ronduit kleverig. Een andere keer had ik het gevoel dat ik pure olie op mijn haren smeerde. Of het werkte heel fijn anti-frizz maar werkte het beste op niet-gewassen (dus droge) haren.

Als je haar maar goed zit + WINACTIE

Moroccan Miracle Hair Serum

Maar de combinatie van een heerlijke ruikende, subtiele glans gevende, maar tegelijkertijd ook verzorgend serum? Dat had ik nog niet gevonden. Tot nu toe dan. Een product met al die eigenschappen. Iets waar ik ook door uitgebreid testen ben achtergekomen. Ik heb het over het Moroccan Miracle Hair Serum van MayBeauty. Het kost wel wat (29 euro voor een pompflacon van 30 ml) maar dan heb je ook wat.

Wat zegt MayBeauty zelf?

Moroccan Miracle Hair Serum is een ultra lichte, niet-vettige haar olie met een unieke samenstelling van Arganolie, zoete amandelolie, olijfolie en lijnzaadolie met krachtige essentiële vetzuren die diep het haar binnendringen, verzorgen en het een gezonde zijdeachtige glans geeft. Vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën, Ethyleenoxide, natriumchloride en Fosfaten. Het serum zorgt ervoor dat je haar sneller opdroogt en geeft tegelijkertijd een langdurig hydraterend effect. Je haar kammen en stylen wordt nu veel gemakkelijker!

Als je haar maar goed zit + WINACTIE
Deze foto is gemaakt kort na een knipbeurt. Dat doet je haar sowieso al goed

Wat vind ik?

Ik vind het oprecht heel prettig in gebruik. De pompflacon zorgt ervoor dat ik het prima kan doseren (een tot twee pompjes per keer). De geur vind ik ook heerlijk! Een subtiele, citrusachtige geur die je ook blijft ruiken als je met je haar beweegt. De olie voelt niet heel vet, maar juist dun en wordt prima opgenomen door je haar. Zoals altijd was ik mijn handen graag na het opbrengen, maar eigenlijk is dat niet eens nodig. Je ziet direct effect op je haren. Misschien niet zoals op de site (want je brengt het alleen op de puntjes aan). Mijn haren aan de bovenkant van mijn hoofd worden niet veel gladder. Daarentegen moet je dat ook niet willen, want aanbrengen op of dichtbij de hoofdhuid vind ik persoonlijk een no-go (dan oogt het haar vaak wat vettig is mijn ervaring).

Als je haar maar goed zit + WINACTIE
Maar wát een verschil na het gebruik van het Moroccan Miracle Hair Serum (al zeg ik het zelf)

Ervaringsdeskundige Rory

Hoeveel arganolie er daadwerkelijk in zit? Ik weet het niet precies. Nogmaals, ik spreek als ervaringsdeskundige, niet als wetenschapper of laborant. Maar vanuit mijn beleving, mijn gevoel is dit echt een aanrader. Ik gebruik het niet alleen op droog haar (de dagen na het wassen) maar ook op handdoekdroog haar (dus als het nog vochtig is) en het effect is zelfs zichtbaar voor mijn man. En dat zegt toch wel wat (normaal gesproken vallen dit soort dingen hem niet echt op. Als hij er al uit zichzelf over begint zegt dat heel veel).

Winactie en voorwaarden (winactie gesloten)
  • Laat in een reactie hieronder, of onder het Facebookbericht op mijn pagina weten dat je meedoet. Een like onder het (Facebook-)bericht is natuurlijk hartstikke leuk.
  • Like de Facebook-pagina van 40envoorheteerstmoeder èn de Facebookpagina van MayBeauty.
  • Delen van het bericht hoeft niet, maar mag uiteraard wel. Graag zelfs!
  • De winactie loopt van woensdag 22 november tot en met zondag 3 december 2017, 00.00 uur.
  • De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Volg jij mij al op FacebookTwitter, of Instagram ? Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe artikelen en toekomstige winacties!

Was jij al bekend met dit hair serum van MayBeauty? Wat is jouw tip om je haar zijdezacht en glanzend te krijgen?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

  • Naschrift: de winnares heeft persoonlijk bericht ontvangen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Klik op deze link en met code: roryhair30 kan je het haarserum zelf met 30% korting aanschaffen.

 

Dit product heb ik toegezonden gekregen

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]