Whoop Whoop, het is weer ‘bloggershop’-tijd!

In Lifestyle by Roryblokzijl44 Comments

Zaterdag 9 september … bloggershop! Ook vandaag hebben we met zijn allen weer een super leuke bloggershop georganiseerd! Waarom we dat doen vraag je? Nou, hoe leuk is het om kennis te maken met een aantal leuke (mama)bloggers uit Nederland en België? Misschien ken je ze al. En lees je regelmatig hun leuke artikelen. Maar misschien ook wel niet. Daarom is deze bloggershop georganiseerd. Zullen we het nog feestelijker maken? Wist je dat je bij iedere deelnemer van de bloggershop een leuke prijs kunt winnen? Benieuwd?

WTF is een bloggershop dan?

Ik vertelde het hierboven al. Een bloggershop is gewoon een laagdrempelige manier om kennis te maken met bloggers die je wellicht nog niet kent. Altijd leuk om je lees-lijstje uit te breiden, toch? Het is niet altijd even makkelijk om iemand te vinden die schrijft over onderwerpen waar je in bent geïnteresseerd. We hebben nu eenmaal niet evenveel tijd in ons drukke leven. Dus misschien helpt deze bloggershop je wel op weg.

Hopperdehop, do the bloggershop!

Als het goed is ben je via Roelina (van de blog Roelove, voor moeders met power) bij mij aanbeland. Roelina is moeder van twee zoons en een overleden dochtertje. Een artikel wat mij erg heeft geraakt is haar verhaal over het verlies van hun dochtertje Jasmijn. Roelina is een (fulltime) werkende moeder in de marketing-communicatie. Naast het moederen doet zij ook nog graag duizend andere dingen tegelijk, waaronder dus bloggen. Ook spotte ik op haar site dat zij allerlei leuke grafische ontwerpen maakt! Verder is ze dol op alles wat met interieur en mode te maken heeft. Wist je dat ‘slechts’ een derde van haar zuurverdiende centjes op gaat aan deze hobby?

Volg je deze Mama al?

Ik verwijs je nu door naar de blog van Nathalie (van VolgMama, een Mama, Travel en Lifestyle blog). Een hartstikke lieve moeder en blogger die ik al een paar maal ‘in real life‘ heb mogen ontmoeten. De allereerste keer samen met haar schattige dochtertje tijdens een ontzettend leuk en creatief Novotel-bloggers event. Nathalie blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends. Ook houdt ze erg van knutselen samen met de kinderen. Bakken en spelletjes spelen hebben ook haar interesse. Net als leuke uitstapjes maken en vakantie vieren. Wist je dat fotograferen ook een grote hobby is van deze leuke (Volg)Mama? Een persoonlijke blogpost van Nathalie waarvan ik het heel goed en dapper vind dat ze het heeft geschreven is dit artikel.

Round and round

En ook door Nathalie word je doorverwezen naar een volgende blog. Zo hop je – als het goed is – van de ene naar de andere blogger. En als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen … heb je de hele bloggershop volbracht! Voel je vooral niet verplicht, maar wees gewoon nieuwsgierig naar wat iedereen te vertellen heeft. En heb met name veel plezier!

Initiatiefnemer van bloggershop

Yvonne (van Kidzblogger) is de – one and only – initiatiefnemer van deze bloggershop. Ook Yvonne heb ik al eerder mogen ontmoeten. Een gezellige, sterke en mooie vrouw die ook heel veel te vertellen heeft op haar blog. Uitstapjes, vakanties, home and living zijn een aantal aandachtspunten van haar site voor papa’s en mama’s.

Wie ben ik?

Ik ben Rory. Een zogenaamde ‘moeder op latere leeftijd’. Dolgelukkig toen ik op mijn veertigste geheel onverwacht, maar zó ontzettend gewenst zwanger werd van ons eerste en enige kind, dochtertje Mila. Een heel lief, blij en mooi meisje dat ons leven enorm heeft verrijkt. Inmiddels ben ik bijna 47 jaartjes jong en is mijn lieve baby getransformeerd in een lieve 5-jarige kleuter!

Wat je bij mij kunt winnen?

Een leuk pakket met een gevarieerde inhoud. Ik geef namelijk onder andere een leuk boek weg “Zwanger van de tweede” van Joyce Kooijman. Een onderwerp waar ik zelf niet over mee kan praten. Dat brengt mij direct bij mijn eigen blog. Ik schrijf over het moederschap op latere leeftijd. Omdat ik zelf al wat ouder was toen onze dochter werd geboren hebben wij het bewust bij een kindje gelaten.

De schrijfster heeft het op een ludieke en toegankelijke manier over de ‘been-there-done-that-mama‘. Wist je dat er – volgens Joyce – een wereld van verschil zit tussen moeder worden of het al zijn? Dat je straks je handen niet vol hebt aan de baby, maar juist aan het andere lieve stuiterballetje die al door je huis dendert?

Los van het boek geef ik je graag ook een handige boodschappentas, een notitieboekje voor je gedachtenspinsels tijdens je tweede zwangerschap en een lekkere reep chocolade (crispy cookie karamel & seasalt) die we – let’s face it – eigenlijk allemaal wel kunnen gebruiken. Doe er je voordeel mee.

Whoop Whoop, het is weer 'bloggershop'-tijd!

Hoe doe je mee aan deze bloggershop?
  • Laat in een reactie hieronder, of onder het Facebookbericht op mijn pagina weten dat je meedoet.
  • Like de Facebook-pagina van 40envoorheteerstmoeder.
  • Delen van het bericht hoeft niet, maar mag uiteraard wel.
  • De winactie loopt van zaterdag 9 september tot en met zondag 17 september 2017, 00.00 uur.
  • De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Volg jij mij al op FacebookTwitter, of Instagram ? Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe artikelen en eventuele fijne winacties!

Heb jij al eerder meegedaan aan een bloggershop? En wat is volgens jou een voordeel van een bloggershop?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]