Beautytip #2 Divine Sensation spray

In Gezichtsverzorging & make-up by RoryblokzijlLeave a Comment

Divine Sensation Spray? Beautytips? Van een veertigplus moeder? Ja, dankzij een gezellig gesprek met Maris van Hare Maristeit kwam ik erachter dat dit juist wel een goed topic kan zijn. Wat past bij mijn blog. Iedere vrouw wil er toch goed uit blijven zien? Ook ná je veertigste. Iets met ‘fabulousforty‘. In een eerder artikel gaf ik al een tip hoe je – zonder te verven – subtiel je grijze haren kunt wegwerken*. Nu een heel ander product. Een product waar ik ook al veel profijt van heb gehad.

Divine Sensation spray

Ik heb het over de Divine Sensation spray. Een product waar ik nog niet eerder van had gehoord. Dankzij het event Proefparade, de Beauty Edition heb ik kennis gemaakt met een aantal merken. Na een uitgebreide uitleg hebben we de producten mee naar huis gekregen om ze te gebruiken en eventueel te testen. Nu ben ik altijd heel zorgvuldig, dus ik test altijd uitgebreid en een langere periode. Voordat ik mijn eerlijke en oprechte mening met jullie deel.

Beautytip #2 Divine Sensation spray

Everyone has an inner goddess

Divine Sensation dus. Een naam die spreekt tot de verbeelding. Het geeft mij een beetje het ‘goddess‘-gevoel. Zo ziet de verpakking en de flacon zelf er ook uit. Stijlvol. Clean. Verzorgd. Classy. Luxe. Zomaar wat kernwoorden die spontaan bij mij opkomen. Los daarvan hebben we het over een spray en dat is ook hygiënisch in mijn optiek. Maar dat is allemaal leuk en aardig Rory, maar wat ís het dan voor spray en wat doet het precies voor je?

Ziekjes naar een datenight

Ik kan je vertellen. Heel veel. Een voorbeeld. Onlangs hadden de man en ik eindelijk weer een datenight. Van te voren gepland, maar je zal net zien. Dat je een tikje ziek, zwak, misselijk bent. Verzetten is geen optie, want we hebben ons er enorm op verheugd. De kaartjes (we gingen naar de film ‘La La Land’) gekocht. Hoe ik eruit zag? Ik had mijn best gedaan om mij mooi op te poetsen. Maar ik zat (en zit) nog steeds met wat lipeczeem, dus geen lippenstift op. Dan zie ik er behoorlijk bleek uit.

Beautytip #2 Divine Sensation spray

Je straalt!

Ik voel mij dan direct een tikje minder zelfverzekerd. Aldus: “baat het niet dan schaadt het niet”, dacht ik. En ik pakte mijn Divine Sensation spray erbij. Een keer sprayen over mijn gezicht (met gesloten ogen èn mond! Schudden voor gebruik) en zelfs de man zei het: “Je ziet er goed uit! Je straalt zelfs“. Say what?!? Je begrijpt dat ik het nog veel vaker ben gaan testen. Juist op dat soort momenten. En het werkt! Oprecht.

Beautytip #2 Divine Sensation spray

Face lift?

Hoe komt dat nu? De uitleg verklaart veel: “… lifts, refreshes and softens the skin with a natural glow …“. Mijn ervaring? Eerlijk is eerlijk. Dat ‘liften‘ zie ik niet expliciet. Wat ik wèl zie is dat ik er ‘in an instant‘ gezond uitzie. Het ‘refreshen‘ voel ik absoluut. De spray voelt fris. Alsof ik even buiten in lekker koud weer heb gelopen. Dat het mijn huid verzacht, dat zie ik inderdaad meteen. Net als de ‘natural glow‘, absoluut.

Je huid spant aan

Het lijkt en voelt alsof de spray ervoor zorgt dat je huid aanspant, glad trekt zelfs. Je ziet er op een natuurlijke wijze stralend uit (dat is wat ook de man zag). Bijkomende voordelen is dat de spray tegelijkertijd verzorgt en hydrateert. Let wel. Onder de spray gebruik ik altijd mijn stappenplan (serum, lotion en dagcrème).

Beautytip #2 Divine Sensation spray

De voordelen?

De Divine Sensation spray is multifunctioneel toepasbaar. Je mag het gebruiken zo vaak als je maar wilt (overigens spray ik zelf een, tot maximaal twee maal per keer). Gebruik het onder of over je make-up. Tijdens je werk (handig als je airconditioning op kantoor hebt. Dat droogt je huid namelijk uit). In het vliegtuig. Na het sporten om af te koelen. Zelfs na een lange, warme stranddag (om je huid te kalmeren). Als refresher als je in een dipje zit, moe bent of ziekig. Het verkwikt. Verfrist. Een praktisch formaat in een handige flacon. Je kan het altijd meenemen in je tas.

Beauty stash

Ik vind dit een ideale toevoeging aan mijn beauty stash. Juist voor moeders (weinig tijd, met name in de spitsochtenden), al dan niet op latere leeftijd. Handig voor je gezicht, handen èn hals. Let’s face it. We letten – hoe ouder we worden – steeds meer op ons uiterlijk. De elasticiteit van onze huid wordt nu eenmaal vanzelf wat minder. We willen graag op een natuurlijke manier mooi blijven. Ik in ieder geval wel. Aging gracefully, with a little help.

Wat vind jij van mijn beautytip? 

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Dit artikel heb ik ontvangen

De spray Divine Sensation is verkrijgbaar bij bepaalde verkooppunten, maar ook online

Een flacon van 20 ml kost € 24,95

* Het artikel over hoe je grijze haren kunt wegwerken zónder je haar te verven is op raadselachtige wijze verdwenen van mijn site. Dit artikel zal ik weer opnieuw plaatsen, als Beautytip #1

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]