Met de voetjes van de vloer (maar dan net even anders)

Met de voetjes van de vloer (maar dan net even anders)

In Lifestyle by Roryblokzijl59 Comments

Voetjes van de vloer? Driemaal raden … jullie dachten vast dat ik het over dansen zou hebben. Gek genoeg heb ik dat best alweer een tijd niet gedaan. Raar, want dansen is echt een van mijn passies. Misschien heeft het er wel mee te maken dat ik de laatste paar maanden niet zo fit was. Van de ene griep in de andere verkoudheid belandde. En het gewoon best wel druk heb gehad. Resultaat? Mama was moe.

Belegen mama versie 1.0

Brrrr, wat klinkt dit belegen. En zo bedoel ik het ook helemaal niet. Want ‘belegen’ is een term waar ik jeuk van krijg (net zoals van het woord ‘mompants‘, hoe verzín je het). Maar goed. Moe is moe. En ook daar kan je wat mee doen. In mijn geval? Even niet meer uitgaan (daarmee bedoel ik dansen). Met man en kind op een zondagmiddag even de kroeg in. Drankje doen. Dat dan weer wel.

Roofbouw plegen op je lichaam?

Meer op mijzelf letten. Zodra ik voel dat het even niet zo goed gaat, dan stop ik met activiteiten als … dansen, maar ook sporten. Waar de man juist dán even lekker aan de fitness-apparaten gaat hangen. Moet ik er niet aan denken om roofbouw te plegen op mijn lichaam. Dan maar even rustig aan. Tikje bankhangen met een fijne serie voor het slapen gaan. Lopen doe ik toch wel genoeg op een dag.

Een vermoeid lijf

Dat moe zijn hè, dat resulteert ook wel in een vermoeid lijf. Dat zo nu en dan best een opkikker kan gebruiken. Een gezichtsscrub en masker gebruiken we allemaal weleens, kan ik mij zo voorstellen. Een bodyscrub vind ik persoonlijk ook heel fijn. Zeker als je daarna een fijne huidolie of bodylotion gebruikt zoals deze van Kneipp. Maar die voetjes dan? Krijgen die ook weleens een fijne behandeling?

Knellende panty’s en stiletto heels

Ik zal je vertellen. Nee. Dat is denk ik alweer een eeuw geleden. Zonde! Want je voetjes mag je heel dankbaar zijn. Je loopt er iedere dag op. Stopt ze in sokken die lang niet altijd meer van 100% katoen zijn. Knellende panty’s. Strakke stilettoheels. Warme laarzen. Verwen je voeten dan ook eens. Hmmm, klopt. Maar ineens bedacht ik mij dat ik in een zeer zeldzaam moment van opruimen mijn prachtige, nagenoeg ongebruikte voetenbadje heb weggegeven.

Badje voor de voetjes

O, nou dan gebruik ik onze plastic bak wel die we al twintig jaar meeslepen met elke verhuizing. Wat?!? Heb ik die ook weggedaan? Nee hè. Want op het moment dat ik dacht dat ik wel weer eens mijn voetjes mocht verzorgen kreeg ik een superfijn pakket thuisgestuurd. Prachtige doosjes met fijne lentekleurtjes in geel groen en oranje. Met daarin verwenproducten voor de voeten:voetbutter, eeltcrème, voetcrème, bruistablet èn voetbadkristallen.

Met de voetjes van de vloer (maar dan net even anders)
(Heerlijk deze voetcrème. Het hydrateert, verzorgt, beschermt en herstelt de huid van je voeten)

Lopen op zachte wolkjes

Er móest dan ook direct een nieuw bakje worden gescoord waar ik mijn voeten lekker in kon laten weken. Missie geslaagd! Ik kon beginnen met testen. Nooit gedacht van te voren dat het zó fijn aan kon voelen. Het was alsof ik – echt waar, ik overdrijf niet – op zachte wolkjes liep. Dit had ik veel eerder moeten doen (maar ja, daar kan je niets meer aan veranderen). Ik ga het integreren in mijn ritme. Strak plan.

Met de voetjes van de vloer (maar dan net even anders)

Eelt, voetjes, ‘rommel’ tussen je tenen, kalknagels

Je vindt van jezelf waarschijnlijk altijd wel dat je voeten niet mooi zijn. Gelukkig heb ik een mooie herinnering om aan terug te denken. Toen Mila een jaar of twee was kreeg ik een pedicure-behandeling cadeau. Ik vond het wat ingewikkeld en gênant. Dat bleek nergens voor nodig te zijn, want de pedicure vond dat ik mooie, goed verzorgde voeten en nagels had. Een klein beetje eelt. Maar (zo vertelde ze het letterlijk) ik had geen rommel tussen mijn tenen (ieeew), kalknagels of andere gekke plekjes.

Met de voetjes van de vloer (maar dan net even anders)
(Voetbadkristallen, heerlijk voor een voetenbad om lekker te ontspannen en je voeten te verfrissen)

Aandachtspunt!

Aandachtspunt voor wanneer je een voetenbad wilt nemen? Warm water is handwarm water. Niet hóp, de kraan vol open op de heetste stand en dan zonder te voelen je voeten erin doen. Yup. So that you know. Ook … boven de bak hangen met je gezicht als je de voetbadkristallen laat oplossen in (te) heet water. Geen aanrader. Mijn ogen prikten vijf minuten later nog. Gooi het maar op mijn enthousiasme. En leer van mijn #fails. Afijn, nadat ik er een liter koud water bij had gedaan was het dan ook tien minuutjes genieten van echte onvervalste me-time.

Met de voetjes van de vloer (maar dan net even anders)
(Deze eeltcrème wil ik echt dagelijks gebruiken. Ik heb niet veel eelt, maar het voelt wel veel zachter na het gebruik van deze crème)

Letterlijk gronden

Iets anders wat ik heb gemerkt? Mijn doel was om in ieder geval twee keer per week een voetenbadje te nemen en uitgebreid de verschillende soorten crèmes uit te proberen. Wel zo handig, om alvast te anticiperen op de zomer die hopelijk toch echt gaat komen (onlangs hoorde ik op de radio dat het ’s nachts weer koud wordt!). Maar ik neem gewoon de tijd niet. Niet vaak genoeg in ieder geval. Om regelmatig tussendoor even te rusten, te genieten, van een ontspanmoment. Want dat is het eigenlijk ook. De tijd nemen om letterlijk te gronden (met je voeten in het badje op de grond).

Met de voetjes van de vloer (maar dan net even anders)
(Dit is het enige product wat ik nog niet heb kunnen testen. Wel heb ik al gelezen dat het naast verfrissend en ontspannend óók verzorgend werkt voor vermoeide voeten hebt. Dat moment – komende Eerste Pinksterdag heb ik eindelijk weer een feestje waar ik vanaf een uurtje of twaalf tot en met vier achter elkaar ga dansen (echt waar!) – wacht ik nog even af om de ultieme test te kunnen doen)

Even uitrusten en erna niets doen

Een mooi (Spaans) gezegde in de Happinez-scheurkalender die echt in het oog sprong: “Hoe heerlijk is het om uit te rusten en dan na afloop niets te doen“. Weet je dat ik direct terug moest denken aan vroeger? Toen je nog lekker zomaar even kon lummelen. Hangend op de bank gewoon naar buiten kon staren. Minuten, misschien zelfs wel een half uur, of een uur! Dat kan ik mij nu helemaal niet meer voorstellen. Zeker omdat al mijn vrije tijd opgaat aan mijn blog, de Milaboekjes en een nieuw product – het dieren orakelboek – behorend bij ons kinderyogabordspel.

Met de voetjes van de vloer (maar dan net even anders)
(Heerlijke voedende butter. Maakt mijn voeten minder droog en de huid heerlijk zacht. Je kan je voeten ook voor het slapen gaan dik insmeren en met katoenen sokken aan gaan slapen. Ik ervaar dat zelf als iets minder prettig (ik vind het wat warm en mijn voeten worden er wat ‘onrustig’ van), maar wellicht is het bij jou juist heel fijn)

We zijn het verleerd

Ik ben het gewoon verleerd. En met mij vele anderen volgens mij. Aldus. Ga ik zo afsluiten en echt weer even de tijd nemen. Voor het beloofde voetenbad. Massage van mijn voetjes. Met een van de heerlijke crèmes van Kneipp. Wie doet er met mij mee? Een voor allen, allen voor een!

WINACTIE (gesloten)

Een winactie? Ik mag van Kneipp maar liefst twee complete voetpakketten weggeven! (Voetbadbruistablet,  voetbadkristallen, 5-in-1 voetcrème, voetbutter èn eeltcrème). Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder, of onder het Facebookbericht op mijn pagina weten dat je meedoet.
 • Like de Facebook-pagina van 40envoorheteerstmoeder.
 • Delen van het bericht hoeft niet, maar mag uiteraard wel.
 • De winactie loopt van 11 mei tot en met 21 mei 2017, 00.00 uur.
 • De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Hoe vaak neem jij een ontspan-/beautymoment voor jezelf? En wat doe je dan precies?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Deze producten heb ik toegezonden gekregen

Kneipp voetbadbruistablet (80 gr) – € 1,89
Pot Kneipp voetbadkristallen (500 gr) – € 7,99
Kneipp 5-in-1 voetcrème (75 ml) – € 8,49
De Kneipp voetbutter (100 ml) – € 8,99
Eeltcrème van Kneipp (50 ml) – € 8,49

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]

 • Marian B

  Mijn voeten kunnen wel wat verzorging gebruiken, zeker nu het warme weer er aan komt. Mijn echte ontspan- en beautymoment is op zondag (bijna elke zondag) , heerlijk ontspannen in bad scrubben, smeren etc.

  • Klinkt goed Marian. Oh heerlijk, iedere zondag een tikje me-time. Ik zal het ook eens wat vaker proberen in te plannen. Nu is het vooralsnog werken, werken en werken 😉

 • Liesbeth Dorresteijn

  Door mijn zwangerschap hebben mijn voetjes het zwaar. Wat extra aandacht en verzorging kunnen ze wel gebruiken. En ik denk dat ik mijn man charter om alles lekker te smeren en in te masseren!

  • Wat een goed idee Liesbeth! Inderdaad, je voeten kunnen nu extra vocht vasthouden. Ze extra verzorgen is heel fijn. Maar je zal er zelf wel steeds slechter bijkomen vermoed ik. Fijn als je man je wilt helpen. Leuk dat je meedoet!

 • Anita H.

  Ik doe mee!! Kneipp is een fijn merk.

  • Absoluut, Kneipp is echt een kwaliteitsmerk. Je loot mee Anita!

 • Fleur

  Veel te weinig 😉 Dit voetenpakket lijkt mij een heerlijk begin

 • Melissa Van Stipdonk

  Wat een heerlijke actie. Die voetjes worden idd vaak ondergewaardeerd en e hebben ze zeker nodig 😉 Kneipp is zoieso een heerlijk merk: vooral van de showerfoam douche ben ik fan. ik waag graag een kansje. Uiteraard volg ik je via FB. Liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  • Ja, die voeten vergeet je vaak hè. En ze verrichten juist zoveel werk voor ons. In mijn geval worden ze af en toe ook nog in puntige stiletto heels geperst 😉 Daarom nu maar goed voor ze zorgen en dan zien ze er met sandaaltjes-weer hopelijk weer op en top uit. Al moet ik zeggen dat ze er nu al heel mooi uitzien want ik heb de producten natuurlijk getest (en ik gebruik ze graag nog steeds). Vanavond weer even een verwenmomentje inplannen.

 • Carmen

  Wat een heerlijk pakket Rory :). Ik vind je blog echt heel mooi, eerlijk en fijn te lezen, ga zo door! Om te ontspannen lees ik onder andere jouw blog, kijk ik wat vlogs, lees ik tijdschriften of ga ik in bad. Als single mama moet ik mezelf de momenten gunnen, dan kan je er de volgende dag weer met frisse energie tegenaan. Liefs Carmen

  • Ah wat een fijne complimenten! Dankjewel. Ik probeer altijd vanuit puurheid en oprechtheid te schrijven. En wat goed dat je goed aan jezelf denkt. Ik denk dat dat voor iedereen belangrijk is, maar als single mama helemaal. Ik probeer altijd maar te denken, als je niet goed voor jezelf zorgt kan je ook niet goed voor een ander zorgen. Al mag ik wel wat meer ‘practice what I preach’. Alle tijd die ik ‘vrij’ heb besteed ik namelijk aan het werken aan / de ontwikkeling van de blog, kinderboekjes en ons kinderyogabordspel.
   Fijn dat je meedoet met de winactie! Je loot mee (ik zou het wel heel leuk vinden als je mijn Facebookpagina wilt liken 😉 Liefs, Rory

   • Carmen

    Dat zou ik met alle liefde doen, maar ik heb alleen instagram. Ik volg je (choondert87) ???? heel goed hoor hoe je het doet. Ieder doet het op zijn eigen manier en mama-tijd is toch vaak dat wat met je kindje te maken heeft, ook dat geeft energie. Liefs Carmen

 • Bodil

  Oh heerlijk! En hilarische foto 😛 Zelf heb ik vorige week ook met een afwasteiltje op de bank gezeten 🙂
  Té lang geleden (moest al m’n smeerseltjes afstoffen en/of weggooien…)
  Zo fijn (en eigenlijk ook heel belangrijk) om jezelf en je voetjes af en toe eens goed te verwennen.
  Facebook heb ik niet, wél voeten, dus ik zou toch erg graag kans maken als dat mag! 😀
  Oh, en meestal lees ik een boek als me-time. Lekker kopje thee erbij (of zegmaar gerust een hele pot) en helemaal opgaan in het verhaal.

  • Ja goed hè. Bij gebrek aan fotograaf met de zelfontspanner gemaakt. Ik had even wat oefenmomenten gebruikt (half hoofd, of juist geen voeten. Dat laatste was al helemaal niet handig, hahaha). Klopt, je moet altijd de houdbaarheid van producten in de gaten houden. Die gelden namelijk ná opening. Misschien een tip (al moet ik het zelf ook wat vaker gaan toepassen. Ik doe het in ieder geval zéker bij een mascara) om na opening een klein papiertje met de datum en een plakbandje op het product te plakken. Zo kun je altijd terugzien wanneer je het geopend hebt. Klinkt goed van de me-time. Kan ik nog wat van leren 🙂 Leuk dat je meedoet!

 • lingchoi

  Elke donderdagavond plan ik een beauty moment voor mezelf. Lekker scrubben, maskertje of peeling. Daarna voelt mijn huid heel zacht aan. Eigenlijk moet ik ook meer aandacht besteden aan mijn voeten als ik straks mijn sandalen uit de kast ga halen.

  • Elke donderdagavond? Wow, ik wilde dat dat mij zou lukken. Ooit heb ik gedacht, ieder weekend een gezichtsmasker maar door de waan van de dag (ons weekend is altijd ramvol) lukt het niet meer altijd. Toch probeer ik nu dan maar doordeweeks (na een les bij de sportschool, terwijl ik de was opvouw) tijd te vinden. Leuk dat je meedoet. Het zijn echt hele fijne producten voor de voetjes.

 • Linda Raaijmakers

  Aangezien onze tweeling elke dag met hun loopfietsen (pardon, loopscooter en loopmotor) weg willen en ik er achteraan kan lopen/rennen heb ik soms wel branderige voeten aan het einde van de dag dus ik maak graag kans haha https://uploads.disquscdn.com/images/ced2a2f2a78a48bb0a445da90903ee7ba7ec2c6e986dfb2a8a43713af53a1bfd.jpg

  • Leuk! Je doet mee Linda!

   • Linda Raaijmakers

    Bedankt ????

 • irene niec

  Met mijn kleindochters om de week een masker-avondje, altijd heel gezellig

  • Ah wat leuk. Ja, maskers. Dat wil ik ook zó graag weer eens doen. Door omstandigheden (huidontsteking waar ik onlangs over schreef) kan dat even niet. Ik hoop snel weer.

 • Lucie

  Leuk Rory! Mijn voeten rennen heel wat af op een dag maar zijn vaak ook een beetje mijn stiefkindjes wat verzorging betreft, en dat terwijl ik met mijn Indische achtergrond eigenlijk ben opgegroeid met “pitjit” (voetmassage) van de vermoeide onderdanen…. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Ik maak dolgraag kans op een heerlijk verwenpakketje van mijn favoriete merk Kneipp! En op Facebook zal ik deze leuke actie ook nog even onder het voetlicht brengen door het openbaar te delen!

  • Ah wat leuk om te horen! Ook Indisch 🙂 En het woord ‘pitjit’ kende ik nog niet. Weer wat bijgeleerd 😉 Hartstikke leuk dat je meedoet en ook tof dat je de actie hebt gedeeld! Dankjewel!

 • Inge Groenen

  Mijn voeten zijn schraal en met veel eelt erop
  goede Kneipp voetproducten zijn dus top.
  Met Kneipp voetpakket worden mijn schrale en gevoelige voeten in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel verwen- en wandelpret!

  • Leuk dat je meedoet, dat is waar
   Ik ben benieuwd, na de 21e loten maar!

 • Linda Post

  Voeten.. ik moet zeggen dat ik er niets mee heb. Ik vind persoonlijk ook dat mijn voeten niet mooi zijn. Ik verzorg ze eigenlijk helemaal niet, terwijl dat net zo goed een onderdeel van jezelf is. Heel belangrijk onderdeel ook nog 😉 Ik maak heel graag kans op dit fijne pakket. Mocht ik winnen dan ga ik toch eens met ze aan de slag 😉 Wel zo fijn nu het mooiere weer eraan komt 🙂

  • Je zult zien Linda, als je ze (beter) gaat verzorgen wordt het vanzelf iets wat je mooier gaat vinden. Wellicht een lakje op je nagels. Dat is iets wat ik steeds leuker ben gaan vinden, maar dan wil ik eigenlijk ook meteen dat de hielen niet zo droog zijn enzovoorts. Dan komt het willen verzorgen vanzelf 😉

   • Linda Post

    Ja daar heb je gelijk in. Wanneer ik op vakantie ga lak ik m’n nagels vaak even. Geeft gelijk een ander gevoel al 🙂

 • Marian van Trigt

  Voeten. Regelmatig pedicure. Veel eelt. Kneippgaat mij thuis helpen en ik ga er mee aan de gang. Dus graag winnen.

  • De pedicure, dat zou ik toch zelf wat vaker willen doen. Leuk dat je meedoet. Zou je ook een like aan mijn Facebookpagina willen geven? (zie de voorwaarden onderin het artikel). Dank!

 • Aiide

  Lijkt me heerlijk om mn vermoeide mama-voeten mee te verwennen na een lange collegedag

  • Goede reden Aiide. Vermoeide voeten mogen verwend worden. Like jij ook al mijn pagina op Facebook? (zie de voorwaarden onderin het artikel). Dankjewel!

   • Aiide

    Meteen gedaan Rory, dacht het al gedaan te hebben maar toch niet. Je hebt een nieuwe volger erbij onder Adelaide Balk. Fijne vrijdag ☀️

    • Super! Daar ben ik blij mee. Jij ook een hele fijne vrijdag (maar waar blijft die zon toch?)

 • SophiaG

  Ik doe heel graag mee. Ook hier een mama die wel een oppepper kan gebruiken

 • Diny Gijsberts

  Mijn vriend Leo doet aan de Nijmeegse Vierdaagse dus….

  • Diny Gijsberts

   Ik volg je op twitter onder MissMomzy

  • Ik zag het op Facebook 😉 Je loot mee!

 • chen

  Hier doe ik zeker aan mee, door je voeten te verwennen en goed te verzorgen ga je lekkerder in je vel zitten en gaan je organen beter werken! Heb geliket onder wlcchen@*******.com

  • Goed punt Lili! Mijn eerste keer voetreflex-massage was in Maleisië. En wat deed het pijn!!! Dat komt natuurlijk ook doordat het doorwerkt in je organen en lichaam. Ik ben dat – destijds, toen we nog regelmatig naar Azië gingen – vaker gaan doen. En uiteindelijk kon ik zelfs – in Tuban, Bali – een groot pad aflopen waar ze allemaal steentjes met de scherpe kant naar boven hadden gemaakt. Een zogenaamd ‘voetreflexologie’-pad. Ik weet even niet hoe ik het anders moet noemen.

 • Nancy van Heck

  Ik doe elke dag mijn voeten al een beetje verwennen met insmeren van voeten crème, ik ga 1 keer in de 6 weken naar een pedicure, 1 keer in de 6 weken komt een schoonheidsspecialiste bij mij, en 1 keer in de week doe ik mijn gezicht scrubben en een gezichtsmasker erop. En met dit heerlijke setje zou ik nog vaker mijn voeten kunnen verwennen.

  • Je loot mee Nancy! Wat goed dat je jouw voeten al een beetje verwend. Dat zou ik ook veel vaker mogen doen (pedicure). En een schoonheidsspecialiste, poeh, dat is lang geleden. Althans, de laatste keer in Thermen Bussloo telt natuurlijk wel mee 😉

 • Wanda Berg

  Goedemorgen Wauw dat zou echt geweldig zijn heb altijd veel last van pijnlijke voeten aan het eind en een goede ontspannende verzorging is dan wel heel wenselijk daarom waag ik graag mijn kans en ga ik heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen 🙂 Fijne dag en weekend alvast liefs wanda

  • Hi Wanda! Wat leuk dat je meedoet. Soms realiseer je jezelf niet wat je allemaal doet met je voeten en wat ze te verduren hebben. Dichte schoenen, strakke schoenen, dikke sokken. Een extra verzorging vinden ze heel fijn 🙂 Like jij ook al mijn pagina op Facebook? (zie de voorwaarden onderin het artikel). Dankjewel!

 • Gea Vd Hoff

  Heerlijk!
  Na een lange afstandswandeling neem ik mijn voeten heel serieus, krijgen ze een vip behandeling.
  1x in de week moet mijn hele lichaam eraan geloven en dat is ff me-time
  Haren vergeet ik daarbij ook niet
  Mijn kinderen zijn dol op mijn voetenbad & vooral de bubbels….en de massage die ik hun voeten geef.

  • Dat klinkt goed Gea. Goed voor jezelf zorgen en voor je kinderen! Leuk dat je meedoet!

 • Lieke van Veen

  Wat een leuke winactie.
  Tijdens een verwen momentje gebruik ik meestal een maskertje.
  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en ik doe graag mee aan deze winactie.

  • Hi Lieke, ik wist dat je mij al volgt (leuk!) en leuk dat je meedoet. Een maskertje is inderdaad heel fijn. Is alweer veel te lang geleden voor mij. Je loot mee!

 • Anita te Gussinklo

  Ik werk in een winkel en sta dus bijna heel de dag.
  Afgelopen week met die warme dagen spelen mijn voeten dan aardig op.
  Heerlijk om je voetjes dan te verwennen met deze producten.

  • Oh ja, de hele dag staan. Dan ga je jouw voeten zeker voelen. Als het dan ook nog warm weer is. Poeh. Helemaal met je eens, dan zijn deze producten van Kneipp ook heel fijn. Je loot mee!

 • Grete Karina

  Ik ben verpleegkundige en kom na het werk altijd met dik vermoeide voeten thuis, zo’n compleet voetpakket is dus echt wat voor mij. Ik gun mezelf veel te weinig ontspan- of beautymomenten…… Wel ga ik ongeveer eens per maand naar de sauna en dat doet me altijd enorm goed. En een maskertje op de bank en een nagellakje doe ik elk weekend samen met dochterlief.

  • Heerlijk hoor, dat maskertje en nagellakje met je dochter. Mooie quality time met zijn tweetjes. Als Mila iets ouder is gaan wij dat zeker ook doen 😉

 • Bianca Fenna

  Jeetje het is alweer veel te lang geleden dat ik mijn voetjes eens goed verwend heb. Sowieso de hele winter niet, op een enkele keer na wat voetencreme omdat ze echt droog aanvoelden. Vorige week toen de temperatuur omhoog schoot, had ik daar natuurlijk mega spijt van, want ze waren toch wel TE droog en iets TE veel eelt om sandalen aan te kunnen. Daarbij werk ik in de thuiszorg en dat is lichamelijk best intensief, vooral met het reizen (fietsen) tussen de clienten in. Ik draag dus ook altijd dichte schoenen, want helaas niet bij iedereen is het even schoon. En ik ben ’s avonds dan ook vaak helemaal op. Een heerlijk voetenbad en mijn voeten kunnen verwennen zou ik dan heel goed kunnen gebruiken. Ik zou dus super graag mee loten voor dit geweldige pakket en ervoor willen zorgen dat ik op de vrije middagen / weekenden wel lekker mijn sandalen aan kan en met trots naar mijn verzorgde voetjes kan kijken. Daarbij is Kneipp natuurlijk een SUPER merk, het enige merk dat ik in bad gebruik en voor moederdag standaard een douchegel van krijg.

  • Ja, wat een fijn merk he Bianca! Helemaal met je eens. Wat vervelend dat je tijdens je werk dichte schoenen moet dragen, maar heel begrijpelijk. Fijn dat je meedoet. Morgen ga ik loten. Wie weet 🙂

 • Beide winnaressen hebben zojuist een mail ontvangen! Dank voor het meedoen allemaal!