Er is iets anders met je haar. Heb je extensions?

In Lifestyle by Roryblokzijl33 Comments

Heb je extensions? Wat een mooie vraag en compliment. Ik moet het je wel even uitleggen. Spannend vond ik het in het begin. Ik, die ècht geen pillen kon slikken, ging beauty supplementen nemen die beloofden ervoor te zorgen dat mijn haar wat voller, mooier en sterker zou worden. “Kan dat dan? En wat zit er dan eigenlijk in die supplementen. Is het wel te vertrouwen? Heb je het wel uitgezocht?” Zomaar wat reacties die ik terugkreeg van personen die mijn eerste artikel hadden gelezen.

En? Heeft het gewerkt?

Ik kan jullie geruststellen. De supplementen bevatten uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen en het voelt voor mij goed. Inmiddels – 6 maanden verder – kan ik in alle oprechtheid zeggen dat het bij mij zeker heeft gewerkt. Ik heb natuurlijk foto’s gemaakt gedurende die zes maanden zodat ik hopelijk kan laten zien dat deze beauty supplementen hun belofte hebben waargemaakt. Het grootste compliment (en voor mij meteen de bevestiging)? Was de opmerking van de juf van Mila een paar weken geleden.

Er is iets anders met je haar. Heb je extensions genomen?

In de ochtend, toen ik haar naar school bracht bleef ik nog even ‘hangen’ in de klas. Altijd weer fijn om te zien dat Mila met veel plezier de schooldag in gaat. En dan heb ik zelf ook meteen nog even wat ruimte om te praten met de juf. We hebben het over opvoedkundige zaken, totdat ze mij ineens onderzoekend aankijkt en zegt: “Er is iets anders met je haar. Maar wat precies? Heb je extensions genomen?“. Waanzinnig, wat een compliment!

Er is iets anders met je haar. Heb je extensions?
6 maanden geleden bij de start. Natuurlijk had en heb ik lang haar.  Maar toch zie ik hier dat het er wat ielig uitziet. Het hangt wat platter op mijn hoofd

Een kuur of twee voor nieuw haar (zonder extensions)

Ik vertelde haar natuurlijk direct over mijn (twee) kuren met beauty supplementen van Oenobiol. Ik zeg ‘kuren’ want in principe bevat een pot Oenobiol Paris Hair Support Volume voldoende supplementen (180 tabletten) voor een kuur van 3 maanden. Maar wist je dat nieuw haar 3 tot 6 maanden nodig heeft om zich te ontwikkelen? Vandaar mijn verlenging naar 6 maanden. Ik wil natuurlijk een zo goed mogelijke, gedegen review geven.

Iets met hoofdluis en neten

Ook nog heel handig om te weten is trouwens dat ik – precies in die 6 maanden tijd – voor het eerst in mijn 47-jarige leven – hoofdluis en neten heb gekregen. Doordat ik heel zorgvuldig ben kan ik wat overtrokken reageren op bepaalde dingen . En ben ik niet een maar drie keer per dag gaan kammen. Heb ik diverse middelen gebruikt om er uiteindelijk pas na vier (!) weken vanaf te zijn gekomen. Het resultaat van al dat gekam en getrek (wist ik veel dat je jouw haren beter kunt kammen met de netenkam als ze nat zijn) was wel een haarvermindering van heb ik jou daar.

Er is iets anders met je haar. Heb je extensions?
Hier zie je goed (ook een maand of 5 of 6 geleden) dat het toch wat dunner was aan de bovenkant

Universum, dankjewel!

Eigenlijk heeft het universum heel goed geluisterd en was dit dus blijkbaar het ultieme test-moment. Vanochtend nog vertelde ik mijn moeder dat ik zó blij was dat het merk Oenobiol en zijn beauty supplementen op mijn pad zijn gekomen. Want los van dat mijn haar zichtbaar voller en mooier is geworden, heb ik ook geleerd om pillen te kunnen slikken. Het klinkt gek, maar dat was namelijk echt wel een dingetje voor mij.

Pillen slikken? Nog niet zo makkelijk (voor mij)

Het vond zijn oorsprong in toen ik nog een klein kind was en mijn keelamandelen veel te groot. Ik was heel vaak (zwaar) verkouden, maar door de grootte van de amandelen was de opening in mijn keel veel te nauw. Vlees moest in hele kleine stukjes worden gesneden en lang worden gekauwd, voordat ik het in kon slikken. Vermoedelijk ligt daar de oorzaak van het lastig pillen kunnen slikken. Denk ik. Maar veel belangrijker dan de oorzaak, is het kijken naar hoe je het op kunt lossen.

Er is iets anders met je haar. Heb je extensions?
Een foto na ongeveer 4 maanden. Ik ervaar een vollere haarbos. Zeker aan de bovenkant van mijn hoofd merk ik verschil

Van Oenobiol Hair Support Volume naar Autobronze Teint

En ik wilde zó graag deze beauty supplementen uitproberen, dat het uiteindelijk – na een paar mislukte pogingen – gewoon lukte! Inmiddels ben ik zelfs zo ver dat ik sinds enkele dagen een iets grotere variant pil aan het proberen ben. Voor weer een heel ander effect. Tijdens een presentatie van het merk Oenobiol werd door dermatoloog Bas gesproken over de gevaren van de zon, bruin worden en hoe je dat ook op een andere, natuurlijke manier kunt bereiken. Zonder in de zon te liggen bedoel ik daarmee. De Oenobiol Autobronze Teint belooft je – door het innemen van deze beauty supplementen – een mooie, egale en stralende goudbruine teint over je hele gezicht en lichaam op basis van kurkuma, tomaten-, groot afrikaantjes- en algenextract.

Rory vindt

Concluderend kan ik in alle oprechtheid zeggen dat ik overtuigd ben van het effect van mijn eerder genomen Oenobiol Hair Support Volume beauty supplementen. Kijk naar de foto’s en see it for yourself. Ik zie sterk, mooi en vol(ler) haar, vergeleken met de beginfoto’s. Ik geef eerlijk toe. Mijn haar is nooit echt heel dun geweest, maar zoals mijn kapper zei: “Vroeger had je dikker en voller haar. Vóór de stress, vóór je zwangerschap. Alles heeft invloed op je haar. Uiteindelijk ook je leeftijd“. Dat deze beauty supplementen gezonde haarwortels en haargroei ondersteunen zie ik zelf terug. Zeker na het debacle met hoofdluis.

Er is iets anders met je haar. Heb je extensions?
Het resultaat na 6 maanden. Begrijp je dat Mila’s juf het over extensions heeft gehad? Natuurlijk is iedere foto anders (en hangt mijn haar dan weer naar links of rechts), maar ik zie echt verschil

Wat vind jij van het resultaat? En kende jij het merk Oenobiol al?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]