Maar Rory, je hebt toch al genoeg laarsjes?

In Lifestyle by Roryblokzijl18 Comments

Laarsjes? Of ik er niet al genoeg heb? En het is nu toch zomers weer? Wat moet je dan met laarsjes?Laat ik heel eerlijk antwoord geven. Mijn kasten zijn best vol. Met kleding, tassen, accessoires en schoenen (waaronder dus ook allerlei soorten laarsjes). Ik kom oorspronkelijk uit de modewereld. En ik pas alles nog van jaren terug. Qua kleding, maar dat geldt ook voor schoenen. Dus…

Maar Rory, je hebt toch al genoeg laarsjes?
Laarsjes voor onder een jurkje

Maar toch blijft er altijd wel wat te wensen over. Zo ben ik al jaren op zoek naar dé perfecte enkellaarsjes voor onder een jurkje of rokje. Stoere bikerboots? Voor onder een jurkje niet mijn stijl. Stiletto heels met een hakhoogte van 11 centimeter? Check. Ook daar heb ik wel een paartje of zes van. Alleen is heen en weer naar het schoolplein lopen al een uitdaging, laat staan als ik met het openbaar vervoer naar Amsterdam reis voor een event. En dan ook nog een hele tijd moet staan? Nope. Dat gaat ‘m niet worden.

Scrollen tussen als het moois

Toen webwinkel Footway mij benaderde en vroeg of ik een paar schoenen uit wilde zoeken begon ik dan ook al snel te scrollen onder het tabje (enkel)laarsjes. En ja hoor. Ik haalde ze er zó uit. Zeg nou zelf. Zijn ze bijzonder of niet? Super mooi design. Prachtig suède. Hoge hak, maar ook zeer geschikt voor een lange wandeling. Ik zeg: doen (en dat heb ik dan ook meteen maar gedaan).

Maar Rory, je hebt toch al genoeg laarsjes?

Inlopen? Nee hoor, daar doe ik niet aan

Blij als ik was deed ik ze gewoon meteen aan (zonder in te lopen, je leest het goed) naar het altijd leuke en inspirerende Lifestyle Lab van Miss Publicity in Amsterdam. Dat het erg warm werd die dag en dat ik de laarsjes voor het eerst aanhad met een panty laat ik maar even buiten beschouwing. Het was een flink stukje lopen en dat heb ik stiekem toch best wel gevoeld. Maar wat stonden (en staan) ze prachtig!

Iets met laarsjes en skinny jeans

Vanzelfsprekend heb ik erna nog wat geëxperimenteerd en de laarsjes ook gedragen bij mijn altijd favoriete (very low rise) skinny’s (daar staan ze ook erg leuk bij) en ook bij wat meer geklede jurkjes (LaDress is en blijft favoriet). Ze staan eigenlijk gewoon overal leuk bij. Kortom. Ik ben er heel erg blij mee. Ook al heb je genoeg schoenen, laarzen of laarsjes. Zeg nooit nooit, want voor je het weet komt er zomaar ineens iets op je pad waardoor je denkt: “Maar dat model vind ik ook heel erg leuk“.

Maar Rory, je hebt toch al genoeg laarsjes?
Prachtige zool. It’s all in the details…

Photocredits: mama

Het is overigens wel een beetje een dingetje voor mij, maar vóórdat ik een product – wat ik voor een samenwerking heb gekregen – ga dragen, wil ik altijd dat ze eerst nog helemaal gloednieuw en mooi op de foto gaan. Dit is dan ook tegelijkertijd een hele mooie herinnering voor mij, want het zijn de laatste foto’s die mijn moeder van mij heeft gemaakt. En wat kon ze prachtige foto’s maken. Ik was niet de enige die dat vond en vindt. Je ziet. Elk pad dat ik neem. Alles wat ik doe. Is gevuld met herinneringen. Aan mijn moeder. Zo is ze altijd dicht bij mij.

Maar Rory, je hebt toch al genoeg laarsjes?

Draag jij weleens laarsjes – in de zomer – onder een jurkje of rokje? En wat is jouw favoriete paar schoenen?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

 

Deze laarsjes heb ik ontvangen van Footway

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]