Zero Ageless Beauty by SkinAcademy, wat vindt Mariëlle ervan?

ZERO Ageless Beauty by Skin Academy, wat vindt Mariëlle ervan?

In Gezichtsverzorging & make-up by Roryblokzijl11 Comments

Jullie kennen mij misschien al. Mijn naam is Mariëlle – een bijna zestiger – en vorige keer heb ik de fijne Mindful skin-lijn van Kneipp getest voor Rory. Dit keer mocht ik een aantal producten reviewen van een ander merk: ZERO Ageless Beauty van Skin Academy. Ik probeerde de ‘Super Hydra Gel’ (Cleanser + Mask)’, de Midnight Moisture (Overnight Cream), de Glow Booster (Daily Serum) en de Bright Eyes (Eye Cream) een flinke tijd uit. Ik vond het weer erg leuk om producten te mogen testen voor Rory. Op die manier leer ik ook weer – voor mij – nieuwe merken en producten kennen.

Red Maple Bark Extract

Op alle producten staat de quote: ‘Advanced protection against the early signes of ageing, with
clinically proven Red Maple Bark Extract’. Het geheim van deze lijn is dus de schors van de rode esdoorn. Deze wordt al jarenlang gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het bevat antioxidantrijke polyfenolen en bereikt daarmee vijf keer de kracht van vitamine C. Schors is een bijproduct van houtproductie en die krijgt een nieuwe bestemming in de ZERO Ageless producten.

Uhm, heb ik nu wel alle producten?

Deze keer was ik – in het begin – wel een beetje in verwarring, want waar was het reinigingsproduct? Een Cleanser + Mask (Super Hydra Gel) in een product was het antwoord, maar dat ken ik nog niet op deze manier. Waar was de dagcrème? Gebruik ik alleen een Daily Serum (Glow Booster)? Had ik wel alles van deze productlijn ontvangen? Ik maak mijzelf overdag op, dus je moet je huid wel goed reinigen voordat je jouw bed instapt. Daar zat mijn initiële verwarring dus.

Zero Ageless Beauty by SkinAcademy, wat vindt Mariëlle ervan?
De ZERO Ageless by Skin Academy-lijn

Skin Academy ZERO Ageless

Nadat Rory had bevestigd dat er geen producten bij haar waren liggen en dat ik echt de complete lijn had ontvangen om te testen, ben ik begonnen met het gebruik. Voor mij persoonlijk is deze lijn een zogenaamde ‘plus’-lijn (als het ware een ‘extra’ verzorgingsset) omdat ik het belangrijk vind om een totaal-lijn van een merk te testen en ik toch het gevoel had dat ik producten miste.

Van Midnight Moisture (Overnight Cream) tot Super Hydra Gel (Cleanser + Mask)

De Midnight Moisture is gemakkelijk aan te brengen. Je kunt er – na het aanbrengen – lekker mee in bed stappen om te gaan slapen. De Super Hydra Gel (echt een lekker vloeibare gel) kun je zo’n twee à drie keer per week dik aanbrengen (op een gereinigde, schone huid). Laat het wel zo’n tien minuten intrekken en spoel het vervolgens met warm water af alvorens je jouw huid droogdept. Daarna vervolg je je gewone routine – zo zegt de gebruiksaanwijzing.

Zero Ageless Beauty by SkinAcademy, wat vindt Mariëlle ervan?

’s Avonds? Wil ik gewoon naar bed

Ik heb dit maar een paar keer gedaan, want ik vond het zelf te bewerkelijk (heel eerlijk. Ik vergat het gewoon). ’s Avonds wil ik gewoon naar bed. Dan ben ik moe en wil ik niet nog minstens 15 minuten de tijd nemen om een masker te laten intrekken. Ik heb het dus niet vaak genoeg op deze manier gebruikt. Daarentegen, als ik het aanbracht als masker was het heerlijk! Maar naar mijn mening is dit voor mijn routine – en mijn drukke programma – geen passend product.

Concurrenten binnen de ZERO Ageless-lijn

Nu is het wel zo dat als je de Super Hydra Gel in de nacht gebruikt als een masker – dan
smeer je het er dus dun op en gebruik je geen Midnight Moisture erna – het wel een fijne werking heeft. Ik  heb dat dus maar een enkele keer gedaan. Persoonlijk vind ik de Midnight Moisture wel heerlijk – om aan te brengen voor het slapen gaan. En in die zin zijn ze – voor mij – concurrenten van elkaar. Want voor mij is het óf de Midnight Moisture óf de Super Hydra Gel die je kiest. En het werkzame product blijft de Red Maple Bark Extract. Ik vond persoonlijk de Overnight Cream (oftewel de Midnight Moisture) het fijnste product voor mijn huid voor de nacht.

Glow Booster Daily Serum & Bright Eyes Eye Cream

Het (Glow Booster) Daily Serum deed ik op vóór ik mijn dagverzorging aanbracht. Makkelijk aan te brengen overigens, het serum trekt lekker in (niets mis mee). De Eye Cream heb ik trouwens niet gebruikt. Ik heb mijn man gevraagd of hij het wilde testen. Ik gebruik zelf eerlijk gezegd niet regelmatig een product speciaal voor de ogen. Zijn terugkoppeling wil ik dan ook wel met jullie delen: “Ik merk geen verschil, ik kan er niet iets speciaals over vertellen”.

Zero Ageless Beauty by SkinAcademy, wat vindt Mariëlle ervan?

Mijn mening over de ZERO Ageless-lijn

Ik had het idee en het gevoel dat na de eerste week mijn huid wat ‘dikker’ en ‘steviger’
aanvoelde. Dat vond ik erg prettig. Al is het effect van een steviger aanvoelende huid niet
permanent gebleven. En misschien is het wel goed om te melden dat ik toen ik deze productlijn van ZERO Ageless ging testen, ik tegelijkertijd ook op dieet ben gegaan. In de twee / drie maanden waarin ik deze lijn van Skin Academy heb gebruikt, ben ik ruim 11 kg afgevallen. Dat doet natuurlijk ook iets met de huid. Eigenlijk heb ik het gevoel dat je huid dan meer schoon van binnenuit wordt (en mijn omgeving vertelde dat ik er ‘goed’ uitzag), maar het blijft lastig om te bepalen waar dat dan vandaan komt. Misschien een combinatie van?

Ik zie dit – Skin Academy ZERO Ageless – als een ‘extra’ productlijn

Hoe dan ook vind ik het belangrijk om mijn oprechte mening te geven. En resumerend voelt dit voor mij als een zogenaamde ‘Add on’- productlijn (ik weet even niet hoe ik het anders moet omschrijven). Eigenlijk bedoel ik hiermee dat ik het als het ware als een extra productlijn zie. Het is fijn om het jezelf een keer te gunnen, maar ik zou het zelf niet opnieuw kopen, omdat ik het toch te
bewerkelijk vind – met name dus het Gel Mask product – Super Hydra Gel).

Zero Ageless Beauty by SkinAcademy, wat vindt Mariëlle ervan?

Mariëlle vindt

Mijn persoonlijke voorkeur? Het fijnste product vond ik de Overnight Cream (Midnight Moisture). In alle producten zit overigens hetzelfde werkzame ‘geheime’ ingrediënt (de schors van de rode esdoorn). En misschien dat alleen de nachtcrème voor mij de job ook doet? Dat
zou ik dan wel weer een keer opnieuw moeten / willen testen 😉

Dankjewel Mariëlle, zowel voor het testen als je oprechte mening. Welk product lijkt jullie het meest interessant om uit te proberen?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Deze producten van Skin Acadamey ZERO (een 100% natuurlijk, plantaardig, vegan beautymerk  uit het Verenigd Koninkrijk) heb ik toegezonden gekregen en zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett

Glow Booster | Daily Serum – 30 ml – € 24,99

Super Hydra Gel | 2 in 1 Cleanser + Mask – € 19,99

Bright Eyes | Eye Cream – 25 ml – € 19,99

Midnight Moisture | Overnight Cream – 50 ml – € 24,99