Tweefasig Serum Olie-in-Serum met Anti-Ageing werking

Tweefasig Serum Olie-in-Serum met Anti-Ageing werking

In Gezichtsverzorging & make-up by Roryblokzijl2 Comments

Louis Widmer, een mooi merk dat al meer dan zestig jaar staat voor hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor elk huidtype. Én dus ook voor de ‘rijpere huid’ (waaronder ik die van mijzelf schaar), want het Zwitserse familiebedrijf heeft een Intensief Anti-Ageing verzorgingslijn ontwikkeld die de huid jong doet aanvoelen (volgens mij gebruikte ik daar eerder de oogomtrek crème van). En precies deze lijn wordt dus aangevuld met een huidverjongend en celvernieuwend powerconcentraat met 7-voudige werking in de vorm van het Tweefasig Serum Olie-in-Serum.

Tweefasig Serum Olie-in-Olie?

Wat ik zo bijzonder vind aan dit fijne serum van Louis Widmer? Tweefasig betekent een combinatie van twee texturen: de oliefase en de waterfase. Dus aan de ene kant een voedingsrijk verzorgingsconcentraat uit kostbare oliën én een licht, intensief werkend serum. Het zit dan ook heel ingenieus in elkaar. De olie- en waterfasen bevinden zich in twee aparte compartimenten in de dispenser. Pas wanneer je op het pompje drukt, mengen de twee fasen zich tot één intensief verzorgende textuur. A winning combination!

Tweefasig Serum Olie-in-Serum met Anti-Ageing werking

Wat zegt Louis Widmer?

Het Tweefasig Serum Olie-in-Serum stimuleert de hydratatie en verstevigt de huid. Maar het verzacht ook rimpels én verhoogt de elasticiteit van de huid. Het maakt de huid glad en versterkt de barrièrefunctie van de huid en regenereert“.

De belangrijkste bestanddelen van het Tweefasig Serum Olie-in-Serum

‘Reforcyl®-Aion’ is een bijzonder doeltreffend extract uit de biologische pompoen, dat de detox-werking op de cellen versterkt door de ontgiftende werking op de cellen te stimuleren. Dit verhoogt de celenergie, waardoor er nieuwe cellen kunnen worden gevormd. Denk hierbij aan een steviger, elastischer en zichtbaar meer gehydrateerde huid. Rimpels worden (van binnenuit) opgevuld. En de huidbarrière wordt sterker.

‘EPS Seafill’ is zuivere natuurlijke exopolysacharide (EPS), geproduceerd door zeeplankton. Het postbiotische actie bestanddeel stimuleert de synthese van collageen en elastine voor een huidversterkend effect en maakt de huid direct gladder en steviger. Het helpt het microbioom van de huid in balans te brengen.

Tweefasig Serum Olie-in-Serum met Anti-Ageing werking

Wat vind ik?

Ik gebruik dit serum voor het slapen gaan na grondige reiniging van mijn huid. Eerst een hydraterende oogverzorging en dan alleen het serum van Louis Widmer op mijn gezichtshuid. De textuur is dun en toch voedend. De geur is heerlijk en het voelt absoluut hydraterend aan op mijn huid. Het trekt overigens ook snel in en dat is prettig voor wanneer je een buikslaper bent (zoals ik ben) en je gezicht al snel op het kussensloop drukt. Ik vind het heel bijzonder hoe het ’tweefasige’ van dit serum werkt. Een mooie flacon ook trouwens. Stijlvol en chique, ondanks dat het geen flacon van glas betreft (maar wel zo oogt).

Hoe gebruik ik het?

Zoals gezegd voor het slapen gaan (overdag gebruik ik overigens een serum met daarin een SPF 50+ verwerkt) en puur en alleen het Tweefasig Serum. Ik gebruik drie pompjes omdat ik het fijn vind om het niet alleen mijn gezichtshuid, maar ook op de huid van mijn hals aan te brengen. En dat wat ik overhoud? Smeer ik op de huid van mijn handen. Heel luxe om zo een mooi anti-ageing product uitgebreid te kunnen gebruiken.

En het resultaat, Rory?

Het resultaat van het gebruik van dit vernieuwende Tweefasig Serum? Dat is en blijft lastig te zeggen (en te bewijzen). Maar ik kan wel in alle oprechtheid vertellen dat ik dit een top-product vind. Het voelt goed aan op mijn huid. In de ochtend – als ik mijn gezicht reinig – voel ik nog als het ware een laagje op mijn huid zitten van de nacht. Het ruikt ook nog eens fijn en ik breng het graag aan. Een serum dat ik zeker nog eens zou willen gebruiken.

Ken jij het merk Louis Widmer? En wat is jouw favoriete product? 

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

 

Dit product heb ik toegezonden gekregen

Louis Widmer Tweefasig Serum Olie-in-Serum met Anti-Ageing werking – 35 ml – te verkrijgen tussen de € 35,- en € 40,-, zowel bij Etos, DA als online