Een ideaal kraamkado van 4NaturalKids

In Babytalk by RoryblokzijlLeave a Comment

Een ideaal kraamkado Van 4NaturalKids? Ja! Want ineens is het zover. Er is een baby geboren! Zeker als dat in je zeer nabije omgeving is. Een baby van dierbare vrienden of familie. Dan wil je een heel persoonlijk kraamkado geven. Iets bijzonders. Iets duurzaams. Iets speciaals. Dankzij een heel fijn event ben ik contact gekomen met Arlette van 4NaturalKids. En zij biedt zoiets bijzonders en moois. Daar móet ik je over vertellen.

Bijzondere mensen

Soms ontmoet je bijzondere mensen. Zoals bijvoorbeeld ook Dieke (Puur Company – ik schreef eerder over de Love Pure Skin-crème en de Daily Tonic), Melissa (Pure Beauty Brands – heb jij mijn review over de Konjac Sponge al gelezen?) èn Arlette (4NaturalKids). Allemaal richten ze zich ze met hun bedrijf en producten op kinderen. En hun gezondheid. Door op een verantwoorde, ecologische manier bezig te zijn met mooie producten voor kinderen. Gifvrij. Biologisch. Verantwoord.

100% biologisch katoen

Wat ik zo bijzonder vind aan de producten van 4NaturalKids?  Dat het pure, originele èn praktische producten betreft. Gemaakt van 100% biologisch katoen, dus zacht en zonder chemische stoffen. Nog een pre? Deze onmisbare en lieve items (check de lieve prints in de eenvoudige – less is more – kleuren) worden in een klein atelier in Nederland met de hand gemaakt!

Gemaakt door Oma’s

Niet alleen door de eigen moeder van Arlette, maar ook door andere Oma’s en vrouwen. Vol liefde en vakmanschap maken zij elk product met de hand. De lieve prints waar ik het over had? Worden ontworpen door de man van Arlette. En de ingrediënten van de prints? Gifvrij. Verantwoord. Al met al worden er bij 4NaturalKids producten gemaakt die je zonder meer aan een baby wil geven. Waar je jezelf goed bij voelt.

Een ideaal kraamkado van 4NaturalKids

De XL badcape van 4NaturalKids

Tijdens de presentatie bij eerder genoemd event viel mijn blik direct op de XL badcape. Zo ontzettend handig! Herkenbaar? Je hebt net een baby gekregen en leert op dag 1 (of vooruit een paar dagen later) hoe je jouw baby in bad moet doen. Met een hand ondersteun je het nekje en hoofdje van je baby en met de andere hand kan je water over het lijfje sprenkelen. Maar dan ga je jouw baby afdrogen. Zo makkelijk nog niet.

Een ideaal kraamkado van 4NaturalKids
De badcape is zó groot dat je heel eenvoudig en snel je kindje ‘inpakt’

Ideale uitvinding

Met deze XL badcape is het moeilijke gedoe verleden tijd. Toen ik zag hoe Arlette het voordeed wist ik direct dat dit het ideale kraamkado zou zijn.Waarom was dit product er niet in ‘mijn’ tijd? Toen kleuter nog een klein baby’tje was? Ik was altijd zo aan het ‘kloten’ (excusez le mot) met baby vasthouden, naar haar blijven kijken en met de andere hand graaiend naar een badcape die eigenlijk veel te klein was om haar goed te kunnen bedekken.

Een ideaal kraamkado van 4NaturalKids
In drie fijne kleuren

We want more!

Natuurlijk biedt 4Naturalkids nog veel meer producten. Laatst op Instagram viel mijn blik op een wel heel lief hangend wandplankje. Maar de items waar ik op doel zijn bijvoorbeeld de aankleedkussenhoes waar een klein knuffeltje aan is bevestigd (blijft je kindje misschien wel makkelijker liggen) en het speendoekje wat ook te gebruiken is als bib.

Enthousiast anyone?

Yep! Ik dus. Zo enthousiast dat ik – niet als blogger, maar wel als schoonzus – een hele fijne badcape heb gekocht voor mijn neefje. Maar er zo van onder de indruk ben dat ik er gewoon graag een artikel over wil schrijven. Om meer mensen te enthousiasmeren over dit fijne product. Zomaar. That’s how I roll. En wat vind je trouwens van de ontzettend leuke (èn handige) kaarthouder mèt kaart?

Een ideaal kraamkado van 4NaturalKids
Euh, ik had een post-it briefje op de voordeur geplakt. Alleen mijn tekst was wat … dreigender

Kraamkadootjes

Foto’s maken ging niet, want de items zijn al superleuk ingepakt. Dan doe je dat toch bij het uitpakken Rory? Helaas. De man en Mila hebben afgelopen weekend ons nieuwe neefje mogen bewonderen, maar aangezien ik nog steeds wat grieperig ben durfde ik echt niet mee te gaan. Maar gelukkig kan ik wel de prachtige foto’s van 4NaturalKids gebruiken. Dan heb je in ieder geval een goede indruk.

Een ideaal kraamkado van 4NaturalKids

Wat vinden jullie van de prachtige XL Badcape? En wat geven jullie graag als kraamkado?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen in je inbox? Schrijf je in!

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]