Moederdag…en daarom een gratis Milaboekje!

In Opvoeding, Ouders by Roryblokzijl4 Comments

Moederdag…en daarom een gratis Milaboekje!

Moederdag...en daarom een gratis Milaboekje!

Vriendin Muck en ik zijn al best een tijd bezig met het opzetten van een serie kinderboekjes. Met name met het perfectioneren. Te lang eigenlijk. Zonde. Soms moet je niet alles perfect willen doen, maar gewoon beginnen. Plus het is bijna Moederdag. Daarom…de lancering van Milaboekjes is een feit! Whoohoo!

Allereerst, ‘Mila’-boekje?

Ja…Milaboekje, bekende naam hè? Het is alleen puur de naam. De hoofdpersoon in deze reeks boekjes is een klein blond meisje. Het zijn geen autobiografische boekjes. De lieve, pure, zachte verhaaltjes zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen en fantasie. Lieve boekjes, met ruimte voor een moraal in het verhaal. Ruimte voor dagelijkse ervaringen. Maar ook ruimte voor fantasie. Een Milaboekje dus!

Een kadootje op Moederdag

Moederdag is een speciale dag. Vind ik. Een dag om je eigen moeder te verwennen. Maar ook een dag om zelf verwend te worden. Wat is nu leuker dan dit te combineren? Je krijgt van ons een Milaboekje als e-book kado! Altijd leuk om zelf even door te lezen. Maar nog leuker om voor te lezen aan je kind. Of samen te lezen.

Maar er zijn toch al genoeg kinderboekjes?

Natuurlijk is er een bestaand aanbod van e-books en kinderboeken in de boekhandel. Maar het gaat ons om een aanvulling op de bestaande, gangbare boekjes. Wij willen ons onderscheiden door de variatie in verhaaltjes en grootte van de boekjes. Door het lieve, pure en kwetsbare hoofdpersoontje. Door het dagelijkse te integreren in de fantasiewereld van een klein meisje.

Wat vindt ‘mijn’ Mila van de boekjes?

Grappig, Mila leest een Milaboekje. Wij lezen ons tweejarige meisje twee keer per dag voor uit diverse boeken. Voorlezen is iets wat Huib en ik heel belangrijk vinden voor haar ontwikkeling. Natuurlijk hebben Muck en ik ook ons ‘eigen’ boekje bij haar geïntroduceerd. Succesvol zelfs. Een e-book op de iPad. Wij merken dat ze met aandacht en belangstelling naar het verhaaltje kijkt. Dat ze het leuk vindt om zelf de plaatjes te zien, al luistert ze ook naar het verhaal wat wij voorlezen.

Voel je vrij!

Hoe krijg je dan dit super leuke boekje? Simpel. Vul je mailadres hieronder in en druk op ‘OK’. Dan kan ik je het e-boekje (ePub-bestand) toesturen! Of laat een comment achter. Of stuur mij je mailadres op een andere manier.

Heb je het e-boekje ontvangen? Voel je vrij om dit gratis boekje te delen met vrienden en bekenden. Wat wij wel erg fijn zouden vinden is om feedback te ontvangen. Wat vind je van onze schrijf- en tekenstijl? En nog belangrijker…wat vinden je kinderen ervan? Alle commentaar, kritiek, aanvullingen en tips zijn heel erg welkom. En als je dan toch bezig bent. Werp je ook even een blik op onze site? (nog in ontwikkeling) Dankjewel!

Moederdag...en daarom een gratis Milaboekje!

(Voorkant van het boekje, e-book bestaat uit 6 pagina’s)

Wat is jouw kado voor Moederdag?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Een gratis e-boekje ‘Oma’ ontvangen, uit onze Milaboekjes-reeks?

[ vul je e-mail in en klik op ok! ]