Zomer! Waar blijf je nou?

In Lifestyle by Roryblokzijl6 Comments

Heb jij ook zo’n ontzettend veel zin in de zomer? Een sterke behoefte aan de zomer misschien zelfs? Ik wel! Ik ben heel erg klaar met al die bacillen, ziektekiemen en ander winters gedoe! Ik kan bijna de warme zonnestralen op mij voelen als ik er maar sterk genoeg aan denk. Een behoefte aan zon is eigenlijk nog een understatement.

Boven de wc-pot hangen

Hoe ik daar nu zo bij kom? Ik vertelde al eerder over dat mijn focus altijd bij mijn kind zal liggen, no matter what. Dat klopt helemaal. Maar al die bacillen die haar hebben overvallen afgelopen winter? Ik wil ze weg hebben. Uit haar en ons systeem. Want wat al vier jaar niet is gebeurd, gebeurde een tijdje terug. Ik kon letterlijk niet meer uit mijn bed komen. Ja, om boven de wc-pot te hangen. Moeders kunnen niet ziek zijn? Toevallig was manlief die dag thuis aan het werk. Er is geen toeval. Hij heeft alles over moeten nemen.

Iets met ‘KonMari-en’ en zomercollectie

Maar genoeg over de ziektekiemen. Heb jij nu niet. Als je aan het ‘KonMari-en’ bent (lees: op een heel specifieke en effectieve manier opruimen). En je in de winter je hele zomercollectie bekijkt (en die van je kind). Heb jij dan niet heimwee naar de zomer? En kriebels in je buik als je aan de komende maanden denkt? Weg met die dikke winterjas. De dikke lagen. De dikke sokken die je voeten bedekken. Word jij niet helemaal gelukkig als je denkt aan zon, zee, strand, blote voeten? Of in ieder geval ander schoeisel waarin je teentjes vrij kunnen bewegen?

Zomer! Waar blijf je nou?

Zomer! Waar blijf je nou?

Zomer! Waar blijf je nou?
Wat een vrolijke felle kleurtjes in de zomer kinderkleding collecties!

Zomer: stralende zon en een zuchtje wind

En je zomerkleding. Zucht. Hemdjes, luchtige jurkjes. Bloesjes, rokjes. De bikini die eindelijk weer eens gebruikt kan worden. Je minimaliseert. Letterlijk. Ineens denk ik weer terug aan de vakantie in Portugal vorige zomer. Wat heb je dan toch eigenlijk weinig nodig. Slippers, bikini, handdoekje, strandtas. Ok, een parasol en een petje kan handig zijn. En voor mini me? Factor 50 die je regelmatig aanbrengt, shirtje over de bikini, tussen 12 en 15 uur uit de zon.

Zomer! Waar blijf je nou?
Reminiscing … de eerste buitenlandse zonvakantie met peuter vorig jaar

Happy feet

Maar de blije voeten dus. Laat ik nu een geweldige set ‘Bandajanas’ mogen reviewen. Bandajanas? Rory, wat zijn dat precies? Superleuke slippers die je zèlf kunt samenstellen. De basis is een platte, medium of hoge slipper. Je kiest de banden erbij die je zelf het meeste aanspreken. En dan heb ik het nog niet over de accessoires. Ze noemen het verslavend; het samenstellen. Zal ik je eens wat vertellen? Het ís zo. Hoe leuk is het om de ‘designer‘ in jezelf aan te spreken en te kiezen voor dat wat je mooi vindt. Lastig? Hoe ik het heb gedaan? Puur op mijn gevoel. Alle mooie en heel verschillende opties bekijken en spontaan kiezen voor dat waar ik een ‘wow‘-gevoel bij kreeg.

Zomer! Waar blijf je nou?
Leuk ingepakt!

Zomer! Waar blijf je nou?

Zomer! Waar blijf je nou?
De slipper als basis en de door mij uitgezochte banden en accessoires

Zomer! Waar blijf je nou?

Zomer! Waar blijf je nou?
Het was maar tien graden toen we de foto’s namen. Zou je niet zeggen, hé?

Zomer! Waar blijf je nou?

Hoe vinden jullie mijn zelf samengestelde Bandajanas? En wat is jullie favoriete schoeisel in de zomer?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Deze – door mijzelf gepersonaliseerde – Bandajanas heb ik toegestuurd gekregen

 

Slipper taupe medium – 29,95
Banden C0002 ‘The Sex Factor’ – 14,95
Accessoires twee maal G-01 Hart van goud – 3,00
Accessoires twee maal pluim 01 Bali – 3,00
Accessoires twee maal G Logolabel – 3,00
Kado gekregen twee maal Z Logolabel

 

Meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen in je inbox? Schrijf je in!

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]