And the winner is…

In Beeld, Lifestyle by RoryblokzijlLeave a Comment

And the winner is…

Een ‘winner? Ja, ik heb een weekje of twee geleden mijn eerste WIN-actie opgestart. Geïnspireerd als ik was door Jessica en Martine van Fantasticmoms en Anna van @Meisjeblij, dacht ik bij mijzelf, dát is echt leuk om te doen. Een superleuke armband uitkiezen, daar goede foto’s van maken (en overigens ook mooie foto’s van Anna mogen gebruiken), een win-actie opzetten en uiteindelijk…een ‘winner’! And the winner is ...

Een ‘winner’ uitkiezen…best lastig

Maar dat is nog lastig. Een ‘winner’ selecteren! Iedereen heeft zulke mooie, kwetsbare, open en eerlijke redenen om de armband te willen winnen. Het is dan ook niet eenvoudig om een ‘winner’ uit te kiezen. Daarom ook maar voor de eerlijke methode gekozen. Een ‘random’ keuze maken door oldskool namen op briefjes te schrijven er er eentje uit te kiezen.
And the winner is...

Everybody is a winner

Weet je, als ik eerlijk ben vind ik iedereen een ‘winner’ en gun ik de mooie armband aan iedereen! Maar dat is niet het principe van een win-actie. Eentje kan maar de ‘winner’ zijn. Zo gezegd zo gedaan. And the winner is…Anouk (@Nouk25)!
And the winner is...

Need to know

En wat ook heel leuk is om te weten? Anna van @Meisjeblij maakt deze mooie armbanden zelf. Ze heeft er nog veel meer, in fijne zomerkleurtjes. En ook als je even tijdelijk wat meer op je budget moet letten dan is dit niet een enorme uitgave. De armband kost (rond de) 8,95 (exclusief verzendkosten). Meer vragen? Neem contact op met Anna via Twitter!

And the winner is ...

Wat vind jij van win-acties?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl