Wat kerstkadootjes doen voor je #OOTN…and day

In Lifestyle by Roryblokzijl5 Comments

Kerstkadootjes, leuk! Maar die hashtags? Huh? De hashtag ‘OOTD’ kennen we inmiddels wel (lees: outfit of the day), maar wat is nu precies #OOTN? Heel simpel, een … outfit of the night. Outfits?!? Voor ’s nachts? Come again? Tja, wat zal ik zeggen. Op een gegeven moment betrapte ik mijzelf erop dat ik – in de eerste periode na de bevalling van mijn dochtertje – wel heel gemakkelijk omging met wat ik ’s nachts aanhad. Niet overdag hoor. Gek genoeg droeg ik juist veel jurkjes, hakken en zag (en zie) ik er graag heel verzorgd uit.

Victoria’s Secret vintage look

Maar goed. Die nachten dus. Oude pyjamabroeken, verwassen shirtjes van Victoria’s Secret (dat dan weer wel), vreselijke ‘bevalling’-nachthemden. Brrr. Ineens was ik het zat er moest er echt leuke nachtkleding worden geshopt. En nee, in dit artikel heb ik dan niet over allerlei kittige niemendalletjes (die er overigens ook zijn, wees gerust). Maar gewoon leuke pyjama’s, mooie hemdjes en … een nieuwe ochtendjas. Broodnodig.

Wat kerstkadootjes doen voor je #OOTN...and day

Kerstkadootjes to the max!

Gelukkig bleek tijdens de kerstdagen dat de Kerstman wel had geluisterd naar mijn zorgvuldige suggesties. Een – naar mijn mening – superleuke kittige ochtendjas lag onder de kerstboom op mij te wachten. En dat niet alleen. Geheel onverwacht ontving ik van Superdry ook nog eens een tweetal presentjes! Een ontzettend leuke beanie die mij – eindelijk – ook nog eens heel leuk staat. En een ontzettend fijne cape. Laat ik nu net al weken op zoek zijn naar een mooie poncho. Lekker makkelijk om over een dik vest, colbert of dun jasje te dragen. Gekleed en toch casual. Niet te warm en toch behaaglijk. Geweldige kerstkadootjes!

Wat kerstkadootjes doen voor je #OOTN...and day

Wat kerstkadootjes doen voor je #OOTN...and day

Aardappels, vlees en groente?

En dan … geheel onverwacht ging manlief in de dagen na Kerst nog even naar de Bijenkorf in Amsterdam. Om even rond te snuffelen. Op zich best speciaal, want winkelen is niet echt zijn favoriete bezigheid. Juist niet. Bijzonder, dacht ik dan ook. Maar ging verder vooral op in het spelen met ons dochtertje. Doordat ze herstellende was van een longontsteking hebben we het juist even heel rustig aan gedaan met Kerst. Ik geloof zelfs dat we op eerste Kerstdag gewoon aardappels, vlees en groente hebben gegeten.

Prinses Rory

Ik dwaal af. Bij terugkomst uit Amsterdam bleek hij een mooi blauw tasje met de letters ‘Swarovski‘ te dragen. En gaf die aan mij! Nóg een kerstkadootje! Ik weet nu hoe een prinses zich voelt. Wat een prachtige ketting (of is ‘collier‘ eigenlijk het juiste woord) heb ik gekregen! Elsa, opzij…hier komt prinses Rory. De oplettende kijker heeft de ketting al gespot in de foto met de ochtendjas. Maar hieronder nog even een mooie close-up.

Wat kerstkadootjes doen voor je #OOTN...and day

Moet je optreden?

Aldus…heb ik de laatste tijd zelf weinig kunnen aanschaffen. En ben ik daar trouwens ook veel minder op gericht. Ik probeer met wat ik al heb (en geloof mij, dat is veel) mooie combinaties te maken. De diverse categorieën in mijn kledingkast goed te ‘mixen & matchen‘. En loop ik rustig op een doordeweekse dag in een glitterjasje op een skinny jeans en mooie stilettoheels met Mila de supermarkt binnen. Ja, er is mij weleens gevraagd of ik moest optreden. Ik kan er hard om lachen en draag het de volgende keer gewoon weer. Maar met deze kadootjes? Ben ik superblij!

Wat vind jij van mijn kerstkadootjes? En kende jij de hashtag #OOTN al? 

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen in je inbox? Schrijf je in!

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]