Upbeat! uptempo & joyful

In Lifestyle by RoryblokzijlLeave a Comment

Upbeat! uptempo and joyful

En, word je al getriggerd of niet? Nou, ik wél. Zeker als je de begeleidende tekst leest: “Upbeat staat voor uptempo en vrolijk. Een levendige dansavond met unieke video clips van de grootste dance & urban hits van 90′s 00′s en Nu“. Waar ik bij het reguliere 40up-feest eerst nog moest inkomen, was het hier niet nodig. Vanaf het allervroegste begin (21 uur!) werd er namelijk heel-erg-lekker gedraaid. Jammer dat ik er niet vanaf de start van Upbeat was. De ‘dans openen’ op lekkere muziek – uptempo and joyful – is een van de dingen die ik eigenlijk het liefste doe. 

Clubgangers

Dat ik er wat later was had te maken met het wat ingewikkelde parkeren. Club Panama in Amsterdam is heel goed bereikbaar met de auto, maar het is handig om je vooraf te laten informeren hoe en waar je het beste kunt parkeren. Panama zelf is een mooie locatie. Knus, niet al te ruim, sfeervol en daardoor perfect voor feesten en clubavonden. En aldus de ideale locatie voor het solo gaan van Upbeat. De sfeer zat er vanaf het allereerste begin al in. DJ Sander trapte af met heerlijke muziek. Een grote verscheidenheid aan clubgangers, zowel qua leeftijd als type zorgt voor een gemengd publiek wat het gewoon ontzettend naar hun zin heeft.

Rondspringende mensen

En dat was te merken. De zaal was al redelijk vol en het werd steeds drukker met enthousiast letterlijk rondspringende mensen. Zeker toen ‘creatieve beeldmixers’ en DJ Alex van Oostrom en Dillon Lewis hun entree maakten. Het geluidsniveau ging behoorlijk omhoog en de ene knaller na de andere werd gedraaid. Kritische noot: de geluidskwaliteit was niet de hele avond op hetzelfde constante niveau.

Genieten is niet leeftijdsgebonden

Het is zo goed om te merken dat dansen, naar een feestje gaan en het naar je zin hebben absoluut niet gebonden is aan leeftijd. Vroeger kon ik het misschien iets langer volhouden of, vooruit, een paar dagen achter elkaar naar feesten gaan en daarna gewoon naar school gaan of werken. Maar nu gaat het om kwaliteit hè, niet kwantiteit. En nu kies je ook bewuster voor een type feest of clubavond. Ik zeg: “bring it on!”

 

Upbeat

Genieten jullie nu op een andere manier van dansen, uitgaan en feesten dan toen jullie jonger waren?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl