Moeder, vrouw èn blogger, wat is het ideale moederdagcadeau?

In Lifestyle by Roryblokzijl7 Comments

Het ideale moederdagcadeau? Voor een moeder, vrouw èn blogger? Jaja, want naast moeder ben je natuurlijk ook nog jezelf. Dat is in ieder geval iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Vandaar dat ik ook echt probeer om activiteiten in mijn eentje te plannen. Zoals sporten. Of even een kop koffie drinken. Naast dat ik natuurlijk ook graag vriendinnen ‘in real life‘ zie. En ik het heel fijn vind om alleen na te denken, te schrijven, te werken. 

Blogger, kinderboekenschrijver, redacteur

Werken? Ja, want naast dat ik flink in de flow bezig ben mijn blog uit te bouwen, schrijf ik ook nog aan onze serie kinderboekjes (de welbekende Milaboekjes) en blijf ik bezig met ons kinderyogabordspel en aanverwante artikelen. Wist je dat we inmiddels bezig zijn met een prachtig dierenorakel-boek, perfect passend bij het kinderyogabordspel? Muck en Paul zijn bezig met de inspirerende teksten en prachtige tekeningen. En ik mag alles lezen en bewerken, als moeder, als yogaliefhebster en als schrijfster.

Vanuit huis of op locatie

Hoe ik dat werken dan het liefste doe? Natuurlijk werk ik standaard vanuit huis. Tussen de bedrijven door. Als Mila op school zit (’s ochtends en deels ’s middags), ’s avonds èn in het weekend. Hoe? Op mijn fijne laptop, een prachtig verjaardagscadeau en investering in mijn carrière. Gekregen van De Man. Heel eerlijk vind ik het ook ontzettend fijn om zo nu en dan buitenshuis te werken. Zodat ik mensen om mij heen zie en hoor. Het inspireert mij. Prikkelt mij. Geeft mij het gevoel dat ik mij ook nog onder de mensen bevind.

Je laptop meeslepen?

Maar ja, om dan je laptop mee te nemen naar een café, restaurantje of koffietentje? Ik vind het niet zo handig (want hoe je het went of keert. Uiteindelijk wordt het zwaar als je een flink stuk loopt) en ik vind het ook een tikje spannend. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar van koffie of thee drinken moet ik uiteindelijk toch richting toilet. Om je hele hebben en houden dan mee te slepen? Ik vind dat wat ingewikkeld. Maar om nu en plein public je laptop in te klappen en onder je jas te leggen? Dat is ook zoiets.

Moederdagcadeau

Veel handiger is het dan dat ik mijn iPad mini mee kan nemen. Oók al een (eerder) moederdagcadeau van De Man (I know! I am so lucky). Het past veel makkelijker in mijn tas. Is relatief licht (ik heb de iPad overigens wel inclusief een best stevig – en dus iets zwaarder – toetsenbord gekregen) en neemt gewoon lekker mee. Ook handig als ik met dochterlief de hort op ga.

Moeder, vrouw èn blogger, wat is het ideale moederdagcadeau?

Balanceren met je iPad mini

Hoe vaak Mila op mijn iPad mag? Niet zo vaak. Wat ze erop mag doen? Een filmpje van 10 minuten kijken bijvoorbeeld (vaak een scène uit ‘Frozen’ of een kort filmpje van bijvoorbeeld ‘Paw Patrol’). Of een spelletje. Maar het blijft opletten. Ik ga heel zorgvuldig met haar schermtijd om èn ik ben heel voorzichtig met mijn spullen. Ik wil bijvoorbeeld niet dat er water (of koffie) overheen komt. Mijn oplaadkabel neem ik het liefst mee. Hij zal maar leeg zijn als je net inspiratie hebt. Soms neem ik de iPad overigens zonder hoes mee (want lichter), maar dat is tricky, want een beschadiging zit er zó op.

Moeder, vrouw èn blogger, wat is het ideale moederdagcadeau?

Ideaal moederdagcadeau voor deze mama

Hoe handig is deze hoes van Thule dan? Een sleeve die de ultieme bescherming biedt, ook nog ruimte heeft voor kabels en laders, je iPad krasvrij houdt door de voering van velours èn waterbestendig materiaal aan de buitenkant. Ik zeg: dat klinkt ideaal! Ontzettend leuk dat ik deze sleeve dan ook mocht testen. Dankjewel Thule! Je begrijpt dat ik alles heb uitgeprobeerd. Zowel thuis als in de trein. Bij een koffietentje maar ook in het café. Snoer mee voor het opladen. In de tas, maar ook uit de tas. Zelfs lopend in een regenbui. Alles is mogelijk.

Moeder, vrouw èn blogger, wat is het ideale moederdagcadeau?

Mama (maar ook vrouw en blogger-) musthaves

Ik vind het een erg leuk accessoire voor de (al dan niet werkende) vrouw en / of moeder. Maar zeker ook een ideaal moederdagcadeau. Iets wat je niet zo makkelijk voor jezelf koopt. Of vraagt. Maar wat behalve functioneel gewoon ook ontzettend handig is. Dat de sleeve er nog leuk uitziet ook is mooi meegenomen. Wist je trouwens dat Thule nog meer leuke ‘mama musthaves’ voor Moederdag heeft? Wat dacht je van de de ultieme bescherming voor je (Samsung of iPhone) smartphone (Thule Atmos X3)?

Moeder, vrouw èn blogger, wat is het ideale moederdagcadeau?

Een moederdagcadeau. Doen jullie aan Moederdag? En wat zou jij het liefste willen hebben (of geven aan jouw moeder)?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Dit product heb ik toegezonden gekregen

De Thule Subterra iPad mini Sleeve heeft een advies verkoopprijs van € 39,95

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]