In aanloop naar Pasen doen wij … de Paashop! + winactie

In Lifestyle by Roryblokzijl61 Comments

 

In aanloop naar Pasen doen wij ... de Paashop! + winactie

Paashop? Maar het is toch pas Pasen op 16 en 17 april? Ja, dat klopt. Maar is het niet superleuk om de Paashop nèt even eerder plaats te laten vinden? Zodat je ruim vóór Pasen kennis kunt maken met een aantal leuke (mama)bloggers uit Nederland èn België? Een leuke reden om weer een Bloghop te organiseren, dacht initiatiefneemster Yvonne van Kidzblogger. En het is ook feest, want wist je dat je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs kunt winnen?

Wacht even, wát is een Bloghop ook al weer?

Je hopt als het ware (past goed bij de Paashop, want een haas ‘hopt’ ook) van de ene blog naar de andere blog. Eigenlijk is een bloghop gewoon een laagdrempelige manier om kennis te maken met een groot aantal (mama)blogs.

Van ByJon

Bezoeksters die via Jon van ‘ByJon’ (een lifestyle-, mama en familyblog) bij mij terecht zijn gekomen … welkom! Wie is Jon? Een leuk artikel waarbij je ook iets meer te weten komt over de schrijfster van deze gezellige blog is het artikel ’10 facts about me’. Vind ik persoonlijk altijd erg leuk. Om zo een beter beeld te krijgen van de persoon achter de blog. Jon schrijft graag over het moederschap en haar werk als leerkracht. Maar los daarvan is ze ook creatief (knutselen en kleuren met de kinderen vindt ze erg leuk), is ze sportief en houdt ze gewoon ook erg van gezelligheid.

Via mij

Fijn dat jullie een kijkje komen nemen op mijn site. Ik ben Rory. Een zogenaamde ‘moeder op latere leeftijd’. Ik was dolgelukkig toen ik op mijn veertigste geheel onverwacht, maar zó ontzettend gewenst zwanger werd van ons dochtertje Mila. Inmiddels 46 verjaardagsfeestjes gevierd en is mijn lieve baby getransformeerd in een lieve kleuter van 5 jaar!

Waar ik over schrijf? Veel persoonlijke artikelen over mijn eigen positieve ervaringen en strubbelingen als moeder. Mijn ervaringen op het gebied van op latere leeftijd zwanger worden en zijn, bevallen, het opvoeden van je kind. Hoe anders sta je in het leven dan wanneer je jonger zou zijn geweest? Waar loop je tegenaan? Waar heb je juist veel profijt van? Maar ook: hoe blijf je – naast moeder en partner – jezelf? Wat zijn dan de leuke dingen om te doen? Hoe hou je jezelf jong (van lichaam èn van geest). Maar ik schrijf ook over serieuze onderwerpen zoals bijvoorbeeld een burn-out. Iets wat ook moeders kan overkomen.

Naar Jekindjedoethetzo

Meike van ‘Jekindjedoethetzo’ heeft een pittige tijd achter de rug. Het is een tijdje stil geweest op haar blog, maar ook op social media. Zij heeft namelijk een burn-out achter de rug. Sinds midden februari is ze stapje voor stapje haar werkzaamheden weer aan het oppakken en ook haar blog komt wat meer in the picture. Natuurlijk moet ze – naast dat alles – ook haar eigen persoonlijke rust in de gaten blijven houden. Zo makkelijk is dat nog niet. Misschien is het leuk als jullie dit artikel lezen, want helemaal aan het einde kondigt ze wel een hele mooie verrassing aan!

De wielen van de bus gaan rond en rond

Kortom. Als het goed is ben je via ByJon naar mijn blog gehopt. Ik verwijs je nu door naar de blog van Jekindjedoethetzo en zij verwijst jou weer door naar een volgende mamablog. De bedoeling is dat je eindigt bij de blog waar je bent begonnen, want dan heb je de hele Bloghop volbracht! Geniet van de Paashop.

Iets met hashtag (#) paashop

Hopelijk promoten we ons allemaal een slag in de rondte. Want is het gewoon niet hartstikke leuk om veel nieuwe bloggers te ontdekken. En tegelijkertijd mee te doen aan allerlei leuke winacties? Ik weet wel dat ikzelf altijd erg nieuwsgierig ben. Naar wat iemand drijft. Waarom iemand graag schrijft. Waarover. En in hoeverre ik mij kan relateren aan die persoon. Hoe handig is deze paashop dus!

Winactie (gesloten)

Wat ik weggeef? Een gezellig pakket voor de moeder! Wat vind je van dit té leuke schilderij? Een positieve (moeder)affirmatie voor iedere dag. Zin om jezelf mooi te maken? Dan kan met deze prachtige zomerse haarband en mooie speldjes van Zenner (zomercollectie 2017 ‘The Shore’). Een kleurboekje voor volwassenen voor de nodige ontspanning. En ben je bezig om #fitgirl of #fitmom te worden? Dan heb ik een leuke sporttas van Hummel met bijpassend keycord voor je. Meer zin in gekke dingen doen? Gebruik dan deze leuke attributen van Zeeman voor een paar gekke foto’s.

In aanloop naar Pasen doen wij ... de Paashop! + winactie

Hoe doe je mee?
  • Laat in een reactie hieronder, of onder het Facebookbericht op mijn pagina weten dat je meedoet.
  • Like de Facebook-pagina van 40envoorheteerstmoeder.
  • Delen van het bericht hoeft niet, maar mag uiteraard wel.
  • De winactie loopt van zaterdag 1 april tot en met zondag 9 april 2017, 00.00 uur.
  • De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Volg jij mij al op FacebookTwitter, of Instagram ? Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe artikelen en eventuele fijne winacties!

Wat vind jij van een bloghop? En dan specifiek deze paashop? 

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]