Goede voornemens?

In Lifestyle by Roryblokzijl7 Comments

Goede voornemens?

Goede voornemens. Misschien niet het eerste wat in je opkomt bij een nieuw, vers jaar. Of juist wel. Het grappige is dat ik in eerste instantie alleen maar een kort artikel wilde plaatsen om jullie – mijn lezers en lezeressen – een heel goed en gezond nieuwjaar te wensen. Maar natuurlijk wil ik jullie ook bedanken. Want ik ben heel blij met alle aandacht, complimenten, opmerkingen en feedback! Dus bij deze. Dankjulliewel!
Goede voornemens?

Happy New Year!

Ik hoop dat het nieuwe jaar voor jullie, naast gezondheid, ook veel kansen, plezier, geluk en mooie dingen brengt! Dat we maar veel mogen genieten van oprechte aandacht voor elkaar en de mooie dingen in het leven. Ze zeggen wel eens “nieuw jaar, nieuwe kansen”. Een start van een nieuw jaar is voor sommigen bij uitstek hét moment om de goede voornemens uit te werken.
Goede voornemens?

Veranderen is groeien

Heb ik speciaal vandaag goede voornemens? Neuh. Eigenlijk vind ik – voor mijzelf – dat goede voornemens niet alleen voor de eerste dag van het nieuwe jaar hoeven te gelden. Maar dat je dat op ieder willekeurig moment moet kunnen doen. Veranderen is groeien denk ik dan. En als ik terugkijk naar de afgelopen jaren, dan denk ik dat ik iedere dag altijd wel weer iets bijleer en dus groei. En daar word ik heel blij van.
Goede voornemens?

Geniet van het leven!

Kortom, genieten van het leven. Alle ups, maar ook alle downs er laten zijn. Laat je niet uit het veld slaan. Neem waar dat het er is, maar laat het ook weer los. Het kan allemaal naast elkaar bestaan. Heb oog voor de kleine dingen in het leven. Geniet van alles wat er is.

Goede voornemens?

Hebben jullie een fijn Oud en Nieuw gehad? En hebben jullie goede voornemens? 

Tot de volgende keer!

Rory Blokzijl