Baby’s musthave: Playtray

In Babytalk by Roryblokzijl2 Comments

Baby’s musthave: Playtray

Sometimes you stumble across some nifty stuff“, aldus een conversatie met een hippe bartender een tijdje terug in New York. Destijds ging het om een zogenaamde tashanger, op dit moment doel ik op een item wat superhandig is als je een speciale kinderstoel in huis hebt en wel de Stokke Tripp Trapp. Eerlijk is eerlijk, deze – bij ons onmisbare – kinderstoel heb ik tweedehands op Marktplaats gekocht. Het is allemaal al duur genoeg tenslotte.

Deense degelijkheid

Nadeel van deze kinderstoel is dat er geen tafelblad aan zit. Nu kan je de stoel aanschuiven aan je eettafel, maar dat werkt niet altijd even goed. Daarom is er de Playtray, een prachtige, ingenieuze uitvinding van een Deens bedrijf. Een los tafelblad, mooi transparant (al bestaat de Playtray ook in het wit of zwart) met een allover opstaand randje, specifiek voor de Stokke Tripp Trapp gemaakt. Ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken. FDA goedgekeurd, veilig, bevat geen ftalaten (oftewel weekmakers) of enige andere schadelijke stof. 

4smallones

Maar nu de beste tip met betrekking tot de Playtray. Als ik je een tip mag geven; koop ‘m dan bij 4smallones. Dit is nu net een item wat je wél nieuw wilt kopen en dan ook het liefst bij een bedrijf wat nog puur klantgerichte service levert met een empathisch tintje. Goed, het kost wat (55 euro) maar dan heb je ook echt een kwaliteitsproduct. Plus de after sales service is zeldzaam goed. Wij hebben zelf pech gehad met onze Playtray, maar na één mailtje van onze kant werd er direct contact gezocht. Zonder morren of moeilijk gedoe (natuurlijk leg je wel precies uit wat er aan de hand is) en met opvallend veel begrip hebben wij een nieuwe Playtray toegestuurd gekregen.

Wie goed doet, goed ontmoet

Hoe vaak komt dit nu nog voor? Wie goed doet goed ontmoet wordt wel eens gezegd. In dit geval gaat het zeker op. Toch best wel zeldzaam en dus heel waardevol, als een bedrijf zo’n goede service levert. In mijn optiek (ik zit heel erg in het ‘geven’) geldt dan: spread the word.

Baby's musthave: Playtray

Een goede service: zeldzaam of juist heel normaal? Wat maken jullie hierin mee?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl