Review Rock The Bubbles & Rock My Body + WIN-actie (gesloten)

In Babytalk, Gezichtsverzorging & make-up, Lifestyle by Roryblokzijl46 Comments

Rock The Bubbles & Rock My Body? De grote gemene deler in dit alles is wel het woord ‘rock’. In mijn ogen een heel positief woord. Waarom? Ik vertelde je al eens eerder dat het mij doet denken aan de liefde die ik voel voor mijn kind (“Our love is solid as a rock“). Een stabiele factor in alle hectiek. Maar het doet mij ook denken aan iets wat goed voelt voor je lichaam. Ik kan je vertellen. Dat geldt zeker voor het heerlijk geurende badschuim en bodylotion van Loverock. Het fijne merk voor de (kwetsbare) kinderhuid.

Loverock rocks!

Eerder heb ik al geschreven over de gezichtscrème voor kinderen, Love Pure Skin. We hebben het uitgebreid getest op de (gezichts)huid en handen van Mila en de crème als zeer positief ervaren (nog steeds). Zeker in het gure, koude weer zie ik het als een welkome aanvulling. Normaal gesproken (en dat hebben we in 2015 zeker ervaren) werden haar wangetjes helemaal rood en haar huid wat craquelé van de kou. Het enige waar ik destijds mee smeerde was vaseline. Maar vaseline sluit af en ‘doet’ verder niets met de huid.

Review Rock The Bubbles & Rock My Body + WIN-actie

Ik smeer, jij smeert?

Ik weet dat er voor- en tegenstanders zijn van crèmes en andere producten voor de kinderhuid. Dat er mensen zijn die vinden dat een kinderhuid gemaakt is om – zonder crèmes – alle jaargetijden aan te kunnen. Aan de ene kant begrijp ik dat. Voel ik daarin mee. Aan de andere kant vinden we het (bijna) allemaal wel vanzelfsprekend om de huid van je kinderen te beschermen tegen zon (dat vind ik in ieder geval wel). Waarom dan ook niet een fijne crème opsmeren in guur winters weer? Wanneer je het nodig acht bedoel ik.

Rock de Loverock range

Hoe dan ook. De Love Pure Skin crème was ons zo goed bevallen dat ik ook nieuwsgierig was naar andere producten uit de Loverock-range. Aangezien lekker badderen iets is wat we thuis heel fijn vinden. Vond ik het superfijn dat we niet alleen het badschuim (Rock The Bubbles) mochten testen, maar óók de lekkere bodylotion (Rock My Body). Twee keer per week in bad gaan vind ik overigens ruim voldoende voor Mila. Kort douchen – met alleen water – doen we de overige dagen. Maar ik vind het wèl fijn om haar erna in te smeren met een bodylotion.

Review Rock The Bubbles & Rock My Body + WIN-actie
Even checken of het wel goed gaat met het bad

Dompel je onder in Rock The Bubbles

Het is even wennen aan de substantie van het Rock The Bubbles-badschuim. Het lijkt wat waterig en let op! Het is wel de bedoeling dat je het badschuim goed in de waterstraal van het bad aanbrengt, zodat het lekker kan schuimen. Mila (en mama en papa, want wij vinden het stiekem ook fijn om regelmatig in bad te gaan) vindt het heerlijk! De geur is lekker, subtiel maar niet té aanwezig. Rock The Bubbles schuimt goed zodat Mila er een fijn schuimkasteel van kan maken (heb jij mijn boekje ‘Mila’s onderwaterwereld’ al gelezen?) en het badderen nóg fijner is.

Review Rock The Bubbles & Rock My Body + WIN-actie
Kiekeboe!

Smeer je in met Rock My Body

De bodylotion Rock My Body bestaat uit een dikke, witte crème die niet direct heel makkelijk intrekt. Persoonlijk vind ik dat prettig, omdat je de crème nu echt goed in moet masseren en je ziet waar je gebleven bent. Hoe je het went of keert. Met in bad gaan (of onder de douche) gebruik je water. En water droogt je huid toch altijd wat uit. Daarom vind ik een wat dikkere bodylotion die hydrateert, de huid voedt essentieel. Ook voor kinderen (en baby’s). Dat het een lekkere geur heeft, maar niet te aanwezig is vind ik bijzonder prettig.

Pure producten

Ik heb het weleens eerder gezegd. Ik begrijp niet zo goed van mijzelf dat ik niet eerder heb gekeken naar natuurlijke, hypoallergene producten voor de kinderhuid. Vrij van parabenen, sulfaten en siliconen in plaats van maar te gaan voor de gangbare merken in de drogisterij of supermarkt. Niet dat daar wat mis mee is. Maar deze producten voelen voor mij veel beter en passen ook beter bij mijn gedachtegang.

Review Rock The Bubbles & Rock My Body + WIN-actie
En na het bad … even lekker chillen

Loverock says

Wat zegt Loverock zelf? “Loverock is vrij van agressieve synthetische stoffen, siliconen, parabenen, phenoxyethanol, sulfaten (SLS/SLES), kleurstoffen en minerale oliën. Loverock werkt uitsluitend met de beste en puur natuurlijke ingrediënten, die een positief effect hebben op de kinderhuid. Van ‘Love Pure Skin’-gezichtscrème tot ‘Rock My Body’-bodylotion.” Wil je meer weten over de ingrediënten? Kijk dan eens op de pagina waarin Loverock beschrijft wat ze wèl en niet gebruiken.

Review Rock The Bubbles & Rock My Body + WIN-actie
Rock The Bubbles & Rock My Body

What about the WIN-actie?

Niet geheel onbelangrijk. Ik mag namelijk een tube van de fijne Rock My Body-bodylotion weggeven! Wil je deze fijne bodylotion graag winnen voor je mini me (of stiekem ook af en toe zelf gebruiken)?

  • Laat in een reactie hieronder, of onder het Facebookbericht op mijn pagina weten dat je meedoet.
  • Like de Facebook-pagina van 40envoorheteerstmoeder (daar ben ik heel blij mee!).
  • De winactie loopt van 19 tot en met 29 januari 2017, 00.00 uur.
  • De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Volg jij mij al op FacebookTwitter, of Instagram ? Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe artikelen en eventuele fijne winacties!

Hoe vaak gaat jouw kind in bad en / of onder de douche? En welke verzorgingsproducten gebruik jij voor jouw kind?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Loverock’s ‘Rock The Bubbles’ is verkrijgbaar in een handige tube van 150 ml en kost € 14,95

Loverock’s ‘Rock My Body’ is verkrijgbaar in een handige tube van 150 ml en kost € 20,95

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Het artikel bevat mijn persoonlijke en oprechte mening.