Roaaaar, ben jij ook een (Cartier) pantervrouw?

In Lifestyle, Persoonlijk by Roryblokzijl6 Comments

Je kent het wel. Thuis hard aan het werk (bloggen, verhalen schrijven voor kinderboeken, bezig met de ontwikkeling van het kinderyogabordspel ). Je moet je echt even focussen. En je dan toch af laten leiden door allerlei social media. Het gebeurt gewoon. Ineens, vlak voor ik mijn laptop wilde dichtklappen, viel mijn oog op deze vraag op de Facebookpagina van Parfumerie Douglas: “Cartier La Panthère staat symbool voor vrijheid en vertegenwoordigt een onafhankelijke, stijlvolle en rebelse vrouw. De nieuwste geur van Cartier, La Panthère Eau de Parfum Légère, onthult een nieuw stralend facet van de pantervrouw! Wat definieert volgens jou dé pantervrouw?

Roaaaar! Deze pantervrouw komt eraan

Heb je even? Ik hou van schrijven en ik ben creatief. Spontaan ontstond er een gedachte in mijn hoofd. Een gedachte over dé Cartier-pantervrouw. Wie dat voor mij is? Een vrouw die in haar kracht staat. Vol in de liefde. Voor haar loved ones. Maar ook voor zichzelf. Blij zijn met wie je bent en wat je hebt. Moeilijke momenten kunnen hebben. En die er laten zijn. Maar ook altijd de lichtheid ergens in zien. Dat is de La Panthère-vrouw voor mij…

Roaaaar, ben jij ook een (Cartier) pantervrouw?

Roaaaar, ben jij ook een (Cartier) pantervrouw?

Roaaaar, ben jij ook een (Cartier) pantervrouw?

Cartier, c’est moi

Hoe geweldig is het dat je – op een moment dat de druk op de ketel vrij hoog is – beloond wordt met iets voor jezelf. Zodat je een pas op de plaats neemt. Een verwenmoment. Meant to be? I don’t know. Wat ik wel weet ik dat ik heb genoten. Van het meedoen aan een prijsvraag. Van het winnen van deze mooie prijs. Van de ‘uitreiking’ bij het filiaal in Almere. Superleuk toch? Je komt op de foto, dus zet je een heel goed beentje voor (ik in ieder geval wel).

Roaaaar, ben jij ook een (Cartier) pantervrouw?

Blij als een ei

Luchtige artikelen als dit zorgen voor ruis op je blog? Nou nee hoor. Ik dacht het niet. Welke moeder (of je nu 20, 30, 40 bent) geniet nu niet van een moment als dit? Ik voelde mij heel bijzonder. Terwijl ik simpelweg in de bus naar de stad zat. Onderweg naar Douglas. Mooi aangekleed en opgemaakt, dat dan weer wel. Tevreden en heel blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen! Het heeft mijn dag gemaakt. En iedere keer dat ik de eau de parfum weer aanbreng, denk ik terug aan dit leuke moment. En dat helpt mij. Het brengt een zonnestraaltje in iedere dag wanneer ik dat nodig heb.

Roaaaar, ben jij ook een (Cartier) pantervrouw?

Wat is jouw favoriete parfum? En zie jij jezelf als een pantervrouw?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

Dit is geen gesponsorde post. Ik ben gewoon een gelukkige winnares!

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]