Heb jij als volwassene weleens hoofdluis gehad?

In Lifestyle by Roryblokzijl6 Comments

Iedereen weet dat kinderen zo nu en dan hoofdluis kunnen oplopen. Dat kan gebeuren op school in de lagere klassen (kleuters spelen veel met elkaar en zitten dicht bij elkaar in de buurt) maar ook als je kinderen wat ouder zijn (onder andere door het maken van selfies of ussies. Want hierdoor komen de hoofden weer dicht bij elkaar in de buurt).

Hoofdluis bij volwassenen?

Maar wist je dat het ook bij volwassenen kan voorkomen? Niet alleen als je een leraar of lerares bent, maar misschien wel als je op bezoek bent bij je buurmeisje of nichtje. We zijn heel benieuwd. Heb jij – als volwassene – weleens hoofdluis gehad? Wil jij ons helpen? Door het invullen van een korte enquête? Zodat we meer inzicht kunnen krijgen in hoe vaak dit eigenlijk voorkomt. Erachter komen of het hebben van hoofdluis daadwerkelijk een taboe-onderwerp is. En wellicht hiermee kunnen bijdragen aan een stukje bewustwording. Hoofdluis, het kan ons allemaal overkomen.

Beantwoord de korte vragen van Luizenradar (het kost je maar een minuut) hier. Je maakt dan kans op 4 entreekaartjes voor een dierentuin naar keuze!

Heb jij ook – als volwassene – hoofdluis gehad? Vul jij dan ook de enquête in?

Dank! En tot de volgende keer

Rory Blokzijl

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]