Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

In Gezichtsverzorging & make-up, Lifestyle by Roryblokzijl12 Comments

Onder de kerstboom? “Christmas is early this year“, hoor ik al veel mensen zeggen. En ja, in deze moeilijke en donkere tijden is het ook goed om een lichtpuntje te zoeken en je daar op te focussen. Dus die kerstboom al vrij vroeg in huis? Ik ben het er helemaal mee eens, al hebben wij wel gewacht tot na Sinterklaas. De kerstdagen breng je het liefste door met je dierbaren. En ik weet het, het gaat niet om samen genieten van een copieus diner, of om het geven van extravagante cadeaus. Het gaat om samenzijn. Dit jaar wordt dat even anders. Veel meer ‘en petit comité‘ dan anders. En toch kan je overal wat van maken. Voor groot, klein, voor een ander of voor jezelf. #supportyourlocals met een (kerst)diner aan huis of haal af bij thuiskoks of dat ene restaurant dat je zo mist. Maak er wat van!

Treat yourself, maar misschien nog belangrijker… verwen een ander en leg wat onder die kerstboom

Dat gezegd hebbende is het ook leuk om elkaar te verwennen. En nu je de gekte van de winkelstraat niet meer in kan (ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat eerst de horeca dicht moest en nu pas de winkels) dan bestel je toch gewoon online? En nogmaals, het gaat niet om cadeaus voor elkaar kopen, wel om aandacht voor elkaar hebben. Want wat écht belangrijk is, dat voel je in je hart en dat staat recht voor je.

Soms wil je daar uiting aan geven op een andere manier. Ook om het wat losser te maken, om het speelser te houden. Niet oppervlakkig, wel gemoedelijker. En ja, dan vind ik het zelf heel leuk om met cadeaus bezig te zijn. En toen dacht ik ineens, zal ik wat tips geven waar jullie wellicht wat aan kunnen hebben? Bereid je voor op een langgggg artikel. Geen reclameblok, wel mijn eigen ervaringen. Doe ermee wat je wilt.

Voor wie van lezen houdt…

‘Lichter Leven’ van Nanne van der Leer. Iets wat je jezelf of een ander gunt onder de kerstboom. Een boek dat gaat over licht leven, lief voor jezelf zijn, de weg naar jouw geluk volgen. Het bezig zijn met licht, zowel letterlijk (ik hou van de stralen van de zon, het licht van de blauwe lucht, de energie die ik krijg) als figuurlijk (zeker in het begin van Covid-19, de opmars van het coronavirus, en tijdens de eerste lockdown kon het mij letterlijk benauwen. De zwaarte van de fase van het leven waar we met een hele wereld in zaten en zitten) raakt mij. Het licht voedt mij. Geeft mij exact wat ik nodig heb om het leven zoals het nu is aan te kunnen, om in het positieve te komen en blijven. Juist, door in het licht te leven. Dit mooie en inspirerende boek kwam ook exact op het goede moment.

Voor wie wat troost kan gebruiken

Een ander bijzonder boek. ‘Tekens zijn overal’ van Laura Lynn Jackson. Onzekerheid, eenzaamheid en verlies. Woorden, ‘issues‘ die juist in deze tijd enorm worden uitvergroot. Het was dan ook geen toeval dat dit boek van Laura Lynne Jackson ‘Tekens zijn overal’ op mijn pad belandde. Een boek vol hoop en troost. Het biedt een lichtpuntje in de duisternis; verbinding in plaats van gemis. Durf – en kan – je jezelf openstellen voor tekens van ‘de overkant’? Dan geef je jezelf een heel mooi cadeau. Leg het onder de kerstboom. I dare you.

Hoe breng je de herrie in je hoofd en om je heen tot rust

‘De kalme Geest’ van Shoukei Matsumoto. In dit boek vertelt deze monnik meer over het boeddhisme en hoe het je kan helpen om de herrie in je hoofd en om je heen tot rust te brengen. Ik las het boek, voelde zowel weerstand als herkenning en schreef er een blogpost over. Schrijven is voor mij onlosmakelijk verbonden met emotie. Of dat nu emotie is door een onwerkelijk verlies, een zware scène uit een film of anders. Dit kwam bij mij op, al lezende in het boek ‘Een kalme geest’ van Shoukei Matsumoto. Volgens deze boeddhistische monnik kun je door middel van schrijven ook tot nieuwe inzichten komen. Een speciale voor onder de kerstboom…

Ook voor onder de kerstboom: als je van koken houdt

‘Bersama’, een Indisch kookboek van Francis Kuijk om te koesteren. Wist je dat Bersama ‘samen’ betekent? Al lezende roept het zoveel herinneringen bij mij op. Aan vroeger bij Oma en Opa thuis. Aan mama natuurlijk. Zij zou dit boek hebben verslonden (als een roman). Ik doe dat ook, maar wel met als doel om er ook lekker uit te koken. Denk aan overheerlijke Indische recepten en gerechten om samen te delen, maar ook dierbare, persoonlijke verhalen die je raken. Deze heerlijke gerechten maak je natuurlijk met je fijnste pannen of in de wok. Zoals met deze fijne wockarang die ik bijna iedere dag gebruik, óf in deze fantastische braadpan ‘Bourgogne’, beiden van BK.

Whose kitchen? Charlie’s Kitchen

En jullie hebben vast ook – als je mij op Instagram volgt – mijn kokkerel-kunsten gezien uit andere kookboeken zoals bijvoorbeeld ook deze van Charlie’s Kitchen. De inhoud van dit (kook)boek? Niet alleen 70 makkelijke recepten voor meer energie en balans, maar ook een boek waar je blij van wordt. Een boek dat je helpt om een gezonde leefstijl in balans te brengen, waarbij je bruist van energie. Toegankelijk, een fijne uitleg bij ieder gerecht (voorbeeld: “Bloemkool werkt ontstekingsremmend en is daarnaast rijk aan vezels voor blije darmen.”) en inspirerend! Ik heb niet voor niets al heel veel gekookt uit Charlie’s Kitchen.

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Skincare voor onder de kerstboom

Maar dat is allemaal voor de inwendige mens (wist je dat veelvuldig lezen heel goed werkt tegen de stress en goed is voor je hersenen), hoe zit het met de buitenkant? De huid van ons gezicht? Hoe ga je daarmee om naarmate je ouder wordt? Wat zijn fijne producten voor een ‘me-time‘ (spa) moment in je eigen badkamer? Ik heb wel een aantal suggesties… Kerstboom, here we come!

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Suprême Jeunesse by Payot, ideaal voor onder de kerstboom

Ken je deze lijn al? Wat het doet? Denk aan het herstellen van de jeugdigheid van je huid, maar ook het ondersteunen van de overbelaste natuurlijke verdedigingsmechanismen. En wat we waarschijnlijk allemaal fijn vinden: vertragen van tekenen van ouder worden zoals rimpels, donkere vlekken, verslapping van de huid. Ja, ik geloof in aging gracefully, maar ondersteuning van de conditie van je huid met fijne producten. Daar is toch niets mis mee? Ik gebruik nu regelmatig het Suprême Jeunesse Le Masque, natuurlijk voor mijn huid, maar ook voor éven een moment van rust. Me-time in deze rare tijden. Het masker heeft een parelmoerachtige textuur en smelt echt op je huid. Leun achterover en geniet! Een keer per week minimaal…

En wat dacht je van handcrèmes? Die gaan er bij bosjes doorheen bij mij. Deze van de Suprême Jeunesse-lijn? Is helemaal op gegaan tijdens de thuisquarantaine-periode en heeft ergere eczeemplekken op mijn handen voorkomen. Daarbij werkt het ook nog eens op van die bruine vlekjes op je handen. Eerlijk? Ik zie ze nog wel (of zijn ze nu toch wat vager geworden?). Hoe dan ook is deze handcrème echt ‘heaven’ voor je handen. Het smelt op je huid, is héérlijk zacht, voedt zichtbaar je huid en is niet kleverig.

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Vichy bestaat alweer 89 jaar!

Dit fijne merk dat je niet alleen online maar ook in je apotheek vindt, is dus zo lang al de bron voor een sterkere huid. Geniet jij ook zo van Minéral 89? Dat is het eerste product met de combinatie van 89% Vichy Vulkanisch Water en Hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Ik gebruik het inmiddels alweer jarenlang. Die frisse gel textuur voelt heerlijk aan op mijn huid en hydrateert het als een malle. Ik ben dan ook erg blij met de Minéral 89 Limited Edition (ter gelegenheid van dit jubileum uitgebracht)!

Zowel de dag- als de nachtcrème van de Liftactiv Collagen Specialist Dagcrème en de nieuwe Liftactiv Collagen Specialist Nachtcrème is heerlijk! Voor het verminderen van zichtbare tekenen van collageenverlies (rimpels, pigmentvlekken). Naarmate je ouder wordt heeft je huid nu eenmaal andere verzorging nodig dan wanneer je in de twintig of – vooruit – dertig bent. Wat zit er precies in zit? Onder andere Vitamine Cg, peptiden en Resveratrol. Ideaal voor mijn ouder wordende huid dus. En voor de broodnodige verwen-momenten van mijn huid.

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity lijn

Ik zei het hierboven al, als je huid wat ouder wordt (ik houd niet van het woord ‘rijper’) dan moet je er ook op een andere manier mee omgaan en verzorgen. Het Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum bevat 3 actieve ingrediënten om zowel ouderdomsvlekken, rimpels als het afnemen van de stevigheid van de huid te behandelen. En ook de Hyaluron-Filler + Elasticity Dagcrème (met SPF30) belooft fijne resultaten. Eucerin zegt dan ook dat je na slechts twee weken gebruik al resultaten bemerkt zoals een stralender huid. Na twee weken zag ik zeker een minder vermoeid ogende en stralende huid. En toch was ik benieuwd hoe het effect zou zijn na een langere testperiode. Ik besloot om de producten mee te geven aan mijn schoonmoeder (zij is 70 jaar) en vroeg haar om haar bevindingen met ons te delen. Wordt vervolgd!

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Boots No7 Advanced Retinol 1,5% Complex Night Concentrate

Een prachtig product, waarvan ik het zelf wat spannender vond om te gebruiken (met mijn zeer eczeemgevoelige en kwetsbare huid). Maar wel een topper. Want wist je dat in Engeland ruim 100.000 mensen zich hadden ingeschreven voor de wachtlijst? Wat er precies in zit – in dit product van No7 wat je bij Boots kunt aanschaffen – vraag je? Een unieke combinatie van de twee meest effectieve ingrediënten om huidveroudering te bestrijden: peptiden en retinol (0,3% precies de juiste concentratie om eventuele huidirritatie te beperken tot een minimum). Als je dit product wilt gebruiken, start het dan met beleid op en volg nauwkeurig de instructies.

Je begint met het een of twee keer per week (géén opeenvolgende nachten) te gebruiken en dan langzaam op te bouwen naar om de nacht of elke nacht (na 4 weken). Zo kan je huid tolerantie opbouwen. Twee pompjes is voldoende, vermijd de kwetsbare huid om de ogen en mond en gebruik overdag een SPF. Ook een belangrijke tip. Gebruik dit product als een aanvulling op je beauty routine. Dus náást je nachtcrème en niet in plaats van. Als je het op de juiste manier gebruikt zou je een gladdere en steviger huid kunnen verwachten, waarbij donkere plekjes ook zouden kunnen vervagen.

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

En als je nu ècht de tijd voor jezelf wilt nemen?

De producten uit de Vitacell-lijn van Webecos zijn ideaal om thuis – in je eigen badkamer – een salon-gevoel te krijgen. Zoals bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. Stel dat de salon dicht is, of je bent simpelweg niet in de gelegenheid om de deur uit te gaan. Zeg maar rustig een professionele thuis treatment ‘Vitacell by Webecos’ versie 2020. Hoe dan? Hoor ik je denken. Deze Vitacell thuisbehandeling bestaat uit 4 – op elkaar afgestemde – producten die je huid een ware beauty boost geven.
De Vitacell Radiance Prepare Foam (heerlijk zachte cleansing foam geschikt voor alle huidtypen), de Vitacell Skin Relief Toner (zichtbaar verkleinde poriën zonder de huid uit te drogen), het Vitacell Radiance Enzyme Masker (voor een gladde uitstraling en jeugdige huid. Heerlijk!) en last but not least de Vitacell Skin Energy Cream (weg vermoeide en dof ogende huid and hello glowing skin!)

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

UNG, omdat jezelf – of een ander – verwennen met make-up ook fijn is!

Tijdens het ‘Goodbye Summer, Hello Autumn’-event van Corrective Cosmetics kregen wij – lucky peeps
twee prachtige trendpakketten van UNG Cosmetics mee. Een voor een warme (denk aan weelderig en intrigerend) en een voor een koude ondertoon (the queen of glow). Wat ik zo leuk vind hieraan? Er zijn geen regels! Gebruik je creativiteit met de prachtige lipglosses, lipsticks, eyeshadow boxes en shiny nailpolishes! Hoe leuk is het om – ook als veertigplus moeder in de drukke ‘ochtendspits’ van opstaan, douchen, ontbijt maken en kind schoolklaar te maken – er knap te zien zonder uren bezig te zijn? Dat kan met deze mooie producten. Want het hoeft niet allemaal volgens tutorial zus of zo gedaan te worden. Met gemak een lichte maar mooie look maken met UNG? Ik kan dat!

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Yoga voor onder de kerstboom

Yoga, I love it. Of het nu een workout is of een zachte, rustige meditatie. Yoga helpt mij om uit de stress en eventuele paniek te komen. Goed voor je lichaam, maar ook zeker voor je geest. Helemaal ‘in tune’ eigenlijk met de Yoga Care lijn van Teaology, gericht op de rituelen en levensstijl van yoga en thee. Wist je dat zowel yoga als het genieten van een kop thee ervoor zorgen dat we ons meer bewust worden en zelfs creatiever denken? Los daarvan warmen zowel yoga als thee ons goed op. Deze lijn bestaat uit 4 producten: ‘Purity’ Shower Body Wipes (ideaal als je even geen tijd hebt voor een douche), ‘Breathe’ Body Mist (deze spray heeft een subtiele geur en verfrist), ‘Radiance’, Shower Butter Scrub (favoriet! Want het is een cleanser & exfoliator in een), ‘Balance’ Natural Deodorant (lekker zacht en neutraal (en zonder aluminium!).

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Lovely Leo by Aqua-Licious

Ik vertelde al eerder dat ik sinds maart (het begin van de eerste lockdown) echt nagenoeg iedere dag aan yoga doe. Het heeft mij zoveel gebracht. Veel meer rust in hoofd en hart, minder stress. Troost in tijden van angst, paniek zelfs in het begin en onzekerheid.. Onlangs las ik een prachtig artikel in de New York Times over Adriene Mishler – ‘The Reigning Queen of Pandemic Yoga’ – waar ik heel blij van werd. Ik heb het gevoel dat steeds meer mensen – juist in deze zware tijden – yoga hebben (her)ontdekt. De sportclub heb ik al vrij snel gedag gezegd (tijdelijk dan), want ik vind het veel te spannend om met een groep in een relatief kleine ruimte aan sport te doen. En thuis kun je het dus ook prima doen, inmiddels kan ik van yogamat wisselen want door alle yogaclasses is mijn eerste yogamat van Aqua-Licious bijna versleten.

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Over stressreductie gesproken

Kneipp biedt met de lijn Goodbye Stress (Welcome Energy) niet alleen fijne producten met een heerlijke zachte geur, maar geeft je zelfs een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Lekker om je hoofd even leeg te maken, in bad, onder de douche, maar ook gewoon terwijl je werkt aan je thuiswerkplek. Denk aan een frisse geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract. Het zou zomaar stress om kunnen zetten in positieve energie. Watermuntextract is verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Boost je mind en verminder stress! De geurstokjes staan dan ook niet voor niets in de buurt van mijn werkplek aan de keukentafel, zodat ik bij het heen en weer lopen telkens een vleugje rustgevende Goodbye Stress ruik. Heerlijk!

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Voor kinderen onder de kerstboom: lezen en leren

Wat dacht je van het machtig mooie boek ‘Hoe alles begon, van oerflits tot nu’ van Bouwine Bergsma en Adriaan Bijlo? Wat hebben Mila en ik ervan genoten. Dit boek hebben we ‘s avonds – voor het slapen gaan – gelezen. Het laat je zien hoe het heelal ontstond. Van klontjes moleculen tot levende cellen tot de evolutie van alles wat leeft. En de geschiedenis van de mens. Denk aan het ontstaan van ons sterrenstelsel, de aarde, maan, oceanen en alle vormen van leven. Toegankelijk, interessant en bijzonder. Een boek om te bewaren en te koesteren.

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips

Fysiek spelletjes spelen?

Dat lukt heel goed met het ontzettend leuke spel ‘Froggit’ van Smart Games. Spelletjes spelen, we doen het eigenlijk veel te weinig. Het weekend is altijd zo gevuld met de standaard dingen: huishoudelijke taken, boodschappen doen, dansles van Mila en voor je het weet ben je afgepeigerd en gaat de een met Mila naar buiten om te spelen met vriendinnetjes en de ander (lees: Rory) druk aan het werk. Jammer, want dit is juist de tijd om meer aandacht aan elkaar te besteden, als gezin. Spelletjes onder de kerstboom dus. Ook een fijne is ‘Test jezelf’ van Skillmatics, leren en spelen tegelijkertijd. Altijd goed en leuk (vind ik) als je het leerzame met het aangename kunt combineren. Een ander spelletje dat leuk is om met Kerst te geven is ‘Happy Cube Junior’. Heel eerlijk moet ik bekennen dat we nog niet hiermee hebben gespeeld, maar dat gaat in de kerstvakantie zeker lukken!

Wat zijn nu leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Mijn tips
Speelgoed to the max…

Eerder hebben jullie al een aantal reels kunnen zien op mijn Instagram kanaal, waarbij Mila en ik leuke filmpjes aan het maken waren met een wel heel leuk gadget voor kinderen. Ik heb het natuurlijk over de V-Tech Kiddyzoom Vlogcamera. Top tip voor onder de kerstboom! Mila is er helemaal content mee. Spelletjes spelen (leuke optie!), gekke selfies en video’s met het bijgeleverde ‘green screen’. The sky is the limit. Een nieuwe generatie staat op hoorde ik al. Niet voor niets heb ik haar al een paar keer horen zeggen: “Ik wil later blogger worden, mama“. We shall see…

Nog meer speelgoed?

Het gebeurt niet vaak dat ik speelgoed toegezonden krijg, maar dit jaar kreeg ik ook van MGA Entertainment een heel leuk pakketje toegestuurd. Denk aan de merken LOL en Baby Born. Heel eerlijk geven wij Mila niet regelmatig nieuw speelgoed. Ze krijgt sinds haar 6e jaar zakgeld (op haar rekening) en ze heeft een fysieke spaarpot waar ze af en toe wat in stopt (bijvoorbeeld wanneer ze geld voor haar rapport krijgt, of voor haar verjaardag). Eens in de zoveel tijd mag ze iets kopen wat ze écht heel graag wil hebben. En met Sinterklaas en onder de kerstboom en natuurlijk voor haar verjaardag krijgt ze mooie dingetjes. Alleen bestaat dat dan ook uit boeken, of bijvoorbeeld een prachtige Faber Castell-kleurdoos, mooi tekenpapier. Je leest. Op deze manier houden we – het soort – speelgoed mooi in balans.

En voor in huis?

Uhm, wat dacht je van de slaap- en badkamer. Momenteel zijn we flink bezig met ‘opleuken’ en ‘upgraden’ van ons huis. Ik kook sinds twee weken op een nieuwe – en een stuk energiezuiniger – inductie kookplaat. We hebben definitief besloten om nog vóór de zomer van 2021 airconditioning te laten aanleggen voor alledrie de kamers op de eerste verdieping (twee slaapkamers en de werkkamer van H. Want ik zie ons voorlopig nog wel thuiswerken) èn op zolder (spaanplaat dus bloedheet in de zomer. Ooit wordt dit waarschijnlijk de kamer van Mila, dus denken – en investeren – we vooruit).

Een kussen onder de kerstboom?

Afijn, ik ontving eerder – nadat ik een heldere presentatie van Emma Matras had bijgewoond op de Blogboot van Marstyle – het (traagschuim) Emma Kussen. Denk aan drie lagen schuim: Hypergelschuim, Airgocell®schuim en Visco-elastisch schuim. Je kunt op het kussen slapen ‘as it is‘ of lagen verwijderen. Zowel H. als ik konden niet goed aarden op dit hoofdkussen. Beiden buikslapers vonden wij het kussen niet prettig slapen. Grappig genoeg is dochtertje van 8 jaar er helemaal weg van. Je voelt het al. Het kussen is door haar geconfisqueerd en eerlijk is eerlijk. Ze vindt het heerlijk liggen (we hebben bij haar twee lagen verwijderd. Later kunnen we die weer toevoegen).

Emma Kussen

Ik ben heel erg blij dat ik het microfibre Emma Kussen mocht uitproberen. Dit hoofdkussen is gemaakt uit twee lagen micro-elastische vezels van 100% polyester. Het hoofdkussen voelt heerlijk zacht aan, comfortabel en ideaal voor mij als buik- en zijslaper. In het kussen vind je twee lagen die verschillen in grootte: een dunne laag en een dikkere laag. Desgewenst kun je het kussen naar eigen voorkeur aanpassen. Ik heb zelf gekozen om het kussen zo te houden als het is geleverd. Het voelt heerlijk zacht en ik heb zeker ook het gevoel dat ik voldoende ondersteuning krijg. Het grote pluspunt voor mij van dit hoofdkussen? Alles kan in de was. Niet alleen de hoes maar ook de vulling. Ideaal! En hygiënisch.

Brabantia voor een luxere badkamer (en slaapkamer)

Brabantia stuurde mij een aantal mooie producten toe waarmee ik onze slaap- en badkamer wat mooier heb gemaakt. Een handig en mooi wit bakje voor aan de douchestang. Eindelijk een bakje dat wat gewicht kan dragen (op het pompje van je shampoofles drukken kan gewoon zonder dat het bakje eraf valt), mooi oogt en gewoon heel handig is. De pedaalemmer van Brabantia is natuurlijk iconisch. Hiervoor hadden wij – eveneens – een Brabantia pedaalemmer. Alleen had ik die in de uitverkoop inclusief deuk gekocht. Ik zocht een kleinere variant uit (al is deze – heel eerlijk – wel snel vol), met zo’n handige deksel die langzaam dicht valt. Ideaal. Amper geluid en in het wit een verrijking voor onze badkamer.

Toilettafel look and feel

Tja, vroeger bij papa en mama thuis wilde ik zó graag een echte toilettafel, alleen bleek dat destijds te duur. No worries, papa timmerde er eentje in elkaar met een mooie wandplank, een ladenkastje en een mooie grote spiegel erboven. Dat kon ik niet meenemen toen ik uit huis ging (want zat allemaal vast aan de muur). En eigenlijk heb ik nu geen toilettafel. We hebben een badkamermeubel met een spiegel erboven, maar dat is toch anders. Hoe leuk is dan deze schattige ‘smart mirror’? Op onze ladekasten geeft het wel de look and feel van een toilettafel en ben ik het zat? Dan verplaats ik de spiegel natuurlijk gewoon weer. Ik ben er heel blij mee.

Zo! Een artikel van meer dan 3000 woorden! Maar in mijn enthousiasme wilde ik gewoon zoveel delen. Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen. Welk cadeau voor onder de kerstboom spreekt jou het meeste aan?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

 

PS de actualiteit heeft mijn blogpost ingehaald. Een harde lockdown tot en met 19 januari betekent voortaan alleen online shoppen…
Hoe dan ook, misschien toch leuk om de suggesties voor cadeaus onder of wellicht ná de kerstboom te ontdekken? 

 

Ja! Stuur mij meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen.

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]