Iets met een klein meisje en jurkjes – review Ninie

In Lifestyle, Persoonlijk by Roryblokzijl4 Comments

Herkenbaar? Je bent zwanger. En stiekem denk je weleens. Een meisje zou wel heel leuk zijn. Maar je weet het in het begin natuurlijk nog niet. Je denkt na. Een meisje of een jongetje. Hoe zou het zijn? Op de een of andere manier voelde het voor mij heel vertrouwd om uit te gaan van een meisje.

Droom van een kindje

Vlak voor we zouden horen wat het geslacht van ons kindje zou zijn droomde ik heel levendig. Ik droomde dat we samen een jongetje zouden krijgen. Ineens was het allemaal heel anders. Jongetjes zijn stoer, klimmen veel, dragen spijkerbroekjes en kennen weinig angst. Dat was mijn idee op dat moment in ieder geval. Ik begon mij steeds meer te vinden in het idee dat er een klein Huibje zou komen.

Iets met een klein meisje en jurkjes - review Ninie
Wat was het jurkje gezellig ingepakt!

Trippel trappel trippel trap

Totdat bij een echo bleek dat het toch echt een meisje was die met haar handjes en voetjes flink aan het trappelen was in mijn buik. Fantastisch natuurlijk. Maar gek genoeg was er ook een tikje verdriet. Omdat ik afscheid moest nemen van het jongetje wat er ook had kunnen zijn. Afijn, gedane zaken nemen geen keer. Jullie begrijpen dat ik dolgelukkig was dat ik uiteindelijk een lief en gezond kindje mocht krijgen. En dat ik het ook geweldig vond dat het een klein meisje was.

Iets met een klein meisje en jurkjes - review Ninie
Mooie quote. Van zulke dingen word ik blij…

Mama van een meisje

Want ik bleek een ster in styling (al zeg ik het zelf). Niet alleen meer voor mijzelf. Nee, zeker ook voor mijn mini me. Waar je overigens al snel achter komt is dat een ruches-rokje in laagjes voor een babietje wat alleen nog op haar rug kan liggen niet zo’n goed idee is. Laat staan die vestjes met capuchon (wie heeft dat ooit verzonnen?). Maar verder? Na de babytijd? Bleek kleine Mila ineens ook styling-skills te hebben. En een geheel eigen wil *kuch*. Jaja, dat heeft ze van mij.

Iets met een klein meisje en jurkjes - review Ninie

Meisjes en styling

Nu Mila vier jaar is gaan we weer een andere fase in. Waar ik haar toen ze jonger was vaak zelf liet kiezen (en ze een keer voor een eerdergenoemde combinatie koos van fietshelm, nachthemd en regenlaarzen (het was 27 graden die dag). Gaan we nu samen in de kast zoeken naar leuke combinaties en outfits. Die overigens nog steeds niet perse standaard zijn.

Iets met een klein meisje en jurkjes - review Ninie

Ninie, een superleuke meisjes kledinglijn

Ze denkt graag met mij mee en ik laat haar vaak kleding zien, zowel online als offline. Wist je dat Mila mij af en toe zelfs advies geeft? Zo leuk. Toen we samen aan het kijken waren naar de ontzettend leuke meisjeskledinglijn van Ninie, hadden we dan ook veel plezier. “Oh mama, die prinsessenjurk!“. “Mila, wat vind je van dat supermooie jurkje met vlindertjes!“. “Mama, wat mooi!

Iets met een klein meisje en jurkjes - review Ninie

Iets met een klein meisje en jurkjes - review Ninie
Deze foto was té leuk om er niet bij te doen.

Vlinders of prinsessen?

Het is – zoals je ziet – het vlinderjurkje geworden. En wat staat het haar mooi! Wat ook zo fijn is? De samenstelling. De onderkant van het jurkje is van 100% katoen. Het witte lijfje van zachte tricot (95% katoen en 5% lycra). Mila draagt het met heel veel plezier. Niet alleen voor speciale gebeurtenissen. Maar ook gewoon naar school en van het weekend waarschijnlijk ook nog naar dansles! Wist je trouwens dat de prinsessen zomerjurkjes met tule tot en met eind mei met 10 euro korting online verkrijgbaar zijn?

Iets met een klein meisje en jurkjes - review Ninie

 

Laat jij jouw kind zelf zijn kleren uitzoeken? En ken jij het leuke merk Ninie al? 

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Dit product heb ik toegezonden gekregen

 

Meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen in je inbox? Schrijf je in!

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]