Help! Mijn eerste mini-vlog

In Beeld, Persoonlijk by Roryblokzijl6 Comments

Eerste mini-vlog? Help?!? Ja. Help! Want ik vind het ontzettend spannend. Om iets nieuws te proberen. Om gewoon eens te doen. Stoppen met denken. Met perfectioneren. Met alles 100 procent perfect willen hebben. Vandaag heb ik besloten om niet te denken, maar gewoon te doen.

Vli, Vla, Vlog!

Afijn. Een vlog dus. Toegegeven. Een laatste duwtje in de rug heb ik gekregen van een mede-blogger met wie ik vaak dit soort zaken bespreek in een regelmatige hangout. Hij gaf mij het advies. Want hij kent mij inmiddels wel wat beter en voelt haarfijn aan wanneer ik aarzel, dingen uitstel, dingen te spannend vind.

Voegt een vlog wat toe aan een blog?

Wat ik wil bereiken met een vlog? Ik wil iets toevoegen aan mijn blog. Ik vind het fijn als de mensen mij leren kennen. Maar wel ook direct op de manier zoals ik ben. Gewoon Rory. Vandaar ook een héél spontaan opname-moment. Vlak na een sportsessie. Nagenoeg niet opgemaakt. Niks voorbereid. Om maar een kreet van een bekend merk te hanteren: “Just do it“.

Tell me, please!

Vanzelfsprekend ben ik héél benieuwd wat jullie hiervan vinden. Van deze vlog. En ook wat jullie vinden van mijn vragen. Mijn vragen aan jullie. Kijken jullie even (hij is maar heel kort) en geef je jouw mening? Dankjewel alvast!

Tot de volgende keer!

Rory Blokzijl

Meer tips, adviezen en persoonlijke verhalen in je inbox? Schrijf je in!

[ Vul je mailadres in en klik op ok! ]